• sport
    4k
    Bara je odvukao i Olma iz Barcelone u Dinamo.Klinac nije htio potpisati ugovr s Portom i kao slobodan igrač će potpisati s Dinamom.
  • GeneralNapoleon
    252

Pa kod nas sigurno mece bit jedan od dva beka koja ce se borit za prvih 11. Ako Rile produzuje imamo njega i RPGa koji su u hijerarhiji sigurno ispred Mikica. Moha vjerojatno odlaskom Bjelice pada opet u drugi plan.

Po tome sto se da zakljucit iz statistike, jer ja ga nisam gledao, je barem jedna dosta velika razlika izmedu njega i Barisica da je Barisic imao puno vise (uspijesnih) centarsuteva po utakmici od ovoga. Tako da mu valjda to nije jaca strana. Mislim da je stvarno vise taj neki invertirani bek.

Ali to je na lijevoj strani ubiti sranje jer i Pjaca i ako ga dovedemo Ivanusec, ulaze puno u sredinu i mislim da bi nam trebao bek koji cesto overlapa.
  • Orc123
    9.8k
    Kalaica, Hasic i slicni.......znaci Barca i City su se legitimno borili za igraca ali mi se ne bintrebali jer smo mi gospoda? Glupost....ako smo ga uzeli, bravo!
  • hardek
    3.6k
    Znači agent od Mikića preko novina traži da prodamo RPG-a.

Ima taj putra na glavi ali stvarno je sramota da mali ima 6 minuta seniorskog nogometa, tim više što je RPG cijelu polusezonu igrao kao lijevi bek.

Sjećam se one utakmice protiv Gorice na početku sezone kad je još Jakir bio trener. Ristovski, Ogiwara, Perković i Moharami ozljeđeni a RPG na pola ozljeđen, za 3 dana igramo protiv Qarabaga utakmicu za kvale u LP i Jakir izvede 3-5-2 sa Špikom i Pjacom na wing-backovima. I nije to bila jedina situacija, ali je ova bila toliko ekstremna da vjerujem da su malog ubili u mozak. Pusta obećanja u prazno
  • austrijanac
    5k

Glas razuma Slovačke.

Jebo vas Škegro.
  • sport
    4k
    Daliban sere i glumi nekakvu moralnu vertikalu
  • E46
    994
    Ajmo mi iskesirat Hamburgu 5 milja za ovog Muheima i Selkea i rjesili smo odma dvije pozicije i onda ostane još Selahi.
  • ElDorado
    1.3k
    ovaj to zicer nije. Mi idemo logikom da vrbujemo igrace nasih protivnika. To je ono najjadniji low level scouting
  • Imamo Dinamo
    3.8k

Koliko jebeno naporan mozes biti? Oce li ikada ista sto klub napravit bit dobro jbt
  • E46
    994
    Nisi mene pitao ali nije da je totalno u krivu. Za mene je trenutno jedino + sto su doveli Galesica, drugi plus ce bit ako vrate Ivanuseca, krpanje lijevog beka sa franjicem u trenutku kad zaostajes - 7 je tesko kockanje, ne znamo sta je s petkovicem, treba nam ozbiljan napadač. Sto ce biti ako zbog kockanja sa lijevim bekom izgubimo prvenstvo, oce li maric priložiti svojih 20 milijuna eura koje cemo izgubit u tom slucaju ili ce samo nastavit "radit" u Dinamu kao da ništa nije bilo.
  • Paggini
    33.1k
    Isti menadzer Riletu i malom? :rofl: Pregovara da se ovog zadrzi, a onda jede govna za prioritet? Obojicu van. Zdravo.Efes Pilsen

Ovo je nevjerojatno.

Iskreno mi je puna stvar više slušati o Mikiću, Škegri, garanciji minuta, ugovorima, ovim onim.

Nas ucjenjuje klinac od 18 godina i njegov jebeni gmaz od menadžera.

I tu je naravno opet uprava kriva...
  • ElDorado
    1.3k
    Prošao petak od napadača ni traga ni glasa. Obećanja za naivce i bedake. Jbte tovari bez prebite kinte doveli njima bitne pozicije mi zapravo nula bodova. Svaka čast Galešiću i Franjiću ali zna se koji su naši gorući problemi. Čovjek nemre neg biti pesimist.
  • Imamo Dinamo
    3.8k

Ma kritike su itekako dobrodosle, ali covjek popljuje 99.9% poslova kluba bez ikakvog razloga, napise nekakav esej sa par rijeci koje mu izgledaju fancy pa stisne post.

Doveli smo u17 reprezentativca Portugala kojeg su htjeli i Barca i City. Popljuje i taj posao. Kaj treba napravit a da bude dobro?
  • Krizy
    49.8k
    Pierre-Gabriel > Ristovski, Mikić, Škegro
    Odjebat svu trojicu ako je istina.
    A sudeći po izjavama Škegre, istina je.
  • Jurki
    14.3k
    potpis.. ako moze šupak manager ucjenjivati klub.. ok dobro.. onda nek si pelja i Ristu i malog Mikica kam hoce. Pa bas me zanima kam si bu Ristu utrpal koji nije dve godine postenu utakmicu odigral.
    Ima drugih bekova i managera s kojima se da raditi.. jbt stvarno to s tim managerima vise nije normalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions