• NitkoBitan
    21.7k
    Inace hvala Bogu da nije potrebno preuzimanje, razmjenjivanje vaucera/ulaznica u Londonu. Mozemo se opijat u miru do tekme/kortea.
  • Boycie
    1.7k
    Karata bu dost za godisnjake sigurno i za dobar dio clanova, a moguce i da ostane... jer ovo je bez dijela koji ide klubu i boysima...
  • The Undertaker
    6.4k
    Ne znam, već bi i najgluplji naučili napisati kompletnu informaciju: koliko karata ide u slobodnu prodaju na karatanu, koliko karata može kupiti pojedinac, koje podatke treba pripremiti kupac ulaznice, itd...
    To ne mogu a mogu djetinjasto komentirati pogreške na HRT objavi.
  • Ludovic IX
    7.7k
    A kako bi ti onda imao municiju za srat po klubu
  • Mali Zeus
    14.9k
    koje podatke treba pripremiti kupac ulaznice,The Undertaker

Vjerojatno osobne podatke. Nije da treba donijeti broj iskaznice u knjižnici.
  • über alles
    1.7k

Moras prilozit svjedodbe iz osnovne.
  • Papastrumf
    13.4k
    koliko karata ide u slobodnu prodaju na karatanuThe Undertaker

To su napisali, 2.304.
  • austrijanac
    5k

Najzdravije razmišljanje na ovoj temi
  • Neron53
    1.1k

Zezajte vi covjeka al su svaki put drugi podaci potrebni. Kao da preko broja clanske sustav ne moze povuci sve ostale podatke....stalno treba dostaviti istu hrpu podataka za ta ino-gostovanja
  • The Undertaker
    6.4k
    Meni informacija ne treba jer znam sve što treba. Ali, prošlo je 9 mjeseci od izbora. Da li je to dovoljno vremena za prelazni period nesnalaženja, uhodavanja, ekipiranja, učenja itd...? Jel puno tražim ako hoću vidjeti profesionalizam u svakom segmentu: objave bez tipfelera, kompletnu informaciju kao da netko kupuje prvi put u životu, hrvatske izraze gdje god ima smisla, aplikacije koje rade itd...?
  • Mali Zeus
    14.9k
    Da li je to dovoljno vremena za prelazni period nesnalaženja, uhodavanja, ekipiranja, učenja itd...? Jel puno tražim ako hoću vidjeti profesionalizam u svakom segmentu: objave bez tipfelera, kompletnu informaciju kao da netko kupuje prvi put u životu, hrvatske izraze gdje god ima smisla, aplikacije koje rade itdThe Undertaker

Znači da sve funkcionira savršeno ako sam dobro shvatio?

Mislim pitanje ti je onak, ti si tu stavio sve i svašta kao da to sve radi jedan čovjek ili njih par pa kad se sredi i poboljša odmah sve ide kako spada i to si sve stavio u neki vremenski rok.

Inače uvijek mi je drago vidjeti da ljudi propagiraju hrvatske izraze, ali bi tu rekao i uzrečicu - practice what you preach.
  • Nino Bule
    15.2k
    Ko god pise te objave za karte je malo sporiji ocito, stalno su neke greske
  • The Undertaker
    6.4k
    Viditi ćeš na karatani kako funkcionira. Srećom, većinom dolazi ekipa koja stalno kupuje pa se opet skupljaju podaci tek kad dođu na šalter. Evo, da kupuješ prvi put ne bi imao pojma što ti treba.
  • NitkoBitan
    21.7k
    Sto treba, nemojte bit misteriozni. Posto nije nista posebno navedeno ocekujem da je potrebna godisnja i osobna. Nece valjda zezat sa mailovima, brojevima, krvnom slikom...?
  • The Undertaker
    6.4k
    Možda treba osobna a možda treba putovnica, s obzirom da bez putovnice ne možeš u GB? Možeš li kupiti za druge osobe i što ti od njihovih dokumenata treba (ja znam da može i što treba ali ne moraju to znati svi)? Ima toga još...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.