• Neron53
    1.1k

A mozda sam ja jedina budala koju smeta sto se od ljudi radi budale, sto se otezava ekipi kupovina.
    Jebiga..takav sam :)
  • The Undertaker
    6.4k
    Ajmo realno, zašto ne bi ranije prodavali vaučere pa ih zamjenili za ulaznice? Evo gledam, Arsenal je prodaju svojih gostujućih ulaznica (vaučera) za Gironu (zadnje kolo LP) završio 24.12.2024. Kako oni mogu a mi ne možemo? U čemu je kvaka?
  • miro
    5.1k
    možda je kvaka u Ateni?
  • rioda
    6.1k

Nisam upućen, ali ima nešto u Ateni, Uefi...
  • The Undertaker
    6.4k
    Ako sam dobro shvatio, Arsenal isto prodaje vaučere koje u Gironi treba zamijeniti za ulaznice. To radimo i mi s tim da ćemo i jedno i drugo dobiti, kako izgleda, u Zagrebu (ne vidim smisao toga ali ajde, nije do nas). Vezu između Atene i datuma početka prodaje ulaznica (vaučera) za Arsenal mi je teško ubrati, nije prvo kolo, procedura je odavno poznata.
    Neka naš odjel za ulaznice pogleda stranicu Arsenala i nauči kako bi trebala izgledati i što sadržavati obavijest o prodaji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.