Ja sigurno ne bi Brodića prodao, a ne bi ni iskrcao za Cordobu 2 milijuna eura. S Orcom sam se ljetos raspravljao i više puta sam napisao da za te novce u Dinamo dolazi igrač koji odmah radi razliku, a ne potencijal.
Bez Ademija ne bi osvojili naslov.
Najaktualnije Marić. Ili je neko drugi doveo Filipovića, Oliverasa, Torrentea, Mmaeea, Mbukua i Cordobu?
Raić-Sudar je inače SD Rijeke.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/1778899-15506449
Vidim da nisi sharpest tool in the box pa si propustio moj post o Marićevoj odgovornosti za zimski prijelazni rok 2024. RPGa i Ogiwaru je valjda Mirko Barišić dovodio. Marić se sam hvalio s pohodom na francusko tržište u ljeto 2023. i kako je jedan od ključnih ljudi u dovođenju igrača.
Bez Ademija ne bi osvojili naslov — Captain America
Ajde bas me zanima kojeg igrača bi ti doveo za 2m da radi razliku, i da ima potencijal prodaje. — Laugreano
Čemu gledati potencijal prodaje kod stranaca? Na kojem strancu smo zaradili novce? Na Ivi Pintu smo nešto zaradili i kome još? Stranac mora biti plug and play opcija koja će tu provesti najbolje godine i otići dalje kad krene pad kao što su to bili Theo ili Soudani..., a ne da se nadaš da ćeš ga prodati u Al-Faisaly i zaraditi možda par 100K eura.
Isto kao i većina stvari "što bi bilo kada bi bilo". Koristiš nešto kao argument a to nije dokazivo. — Crle
Tko je ranije i zašto već dugo nemamo lijevog beka? — Crle
1,3 milijona. to je kako si napisao "nešto veći iznos" od 650 000 samo za klauzulu. — Crle
Isto ni ne spominješ da imamo još dvije utakmice LP u kojima on ne može igrati a Rog može. — Crle
Nego slažeš li se sa mnom da ljudi bez iskustva na pozicijama se ne bi trebali učiti na Dinamu? — Crle
Pa u to vrijeme je bio los sportski sektor,pa nisu uspjeli pogodit sa strancem kojeg ce prodat. — Laugreano
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.