Sigurno si ti bio jedan od tih koji je na to upučivao. — Crle
Tko je vratio Ademija? — Crle
Tko je nakrcao svlačionicu sa igračima pod ugovorima? — Crle
Tko je rekao? — Crle
'Selahiju nismo ponudili novi ugovor, nismo još ni razgovarali, ali razgovarat ćemo. Želimo imati igrača pod ugovorom, ali problem kod njega je izlatna klauzula. Ako se pojavi klub koji će to platiti, mi smo nemoćni ove zime', priznao je Raić-Sudar.
Napiši tko je do sada odgovoran? — Crle
a ne bi ni iskrcao za Cordobu 2 milijuna eura. S Orcom sam se ljetos raspravljao i više puta sam napisao da za te novce u Dinamo dolazi igrač koji odmah radi razliku, a ne potencijal. — Captain America
Ja sigurno ne bi Brodića prodao, a ne bi ni iskrcao za Cordobu 2 milijuna eura. S Orcom sam se ljetos raspravljao i više puta sam napisao da za te novce u Dinamo dolazi igrač koji odmah radi razliku, a ne potencijal.
Bez Ademija ne bi osvojili naslov.
Najaktualnije Marić. Ili je neko drugi doveo Filipovića, Oliverasa, Torrentea, Mmaeea, Mbukua i Cordobu?
Raić-Sudar je inače SD Rijeke.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/1778899-15506449
Vidim da nisi sharpest tool in the box pa si propustio moj post o Marićevoj odgovornosti za zimski prijelazni rok 2024. RPGa i Ogiwaru je valjda Mirko Barišić dovodio. Marić se sam hvalio s pohodom na francusko tržište u ljeto 2023. i kako je jedan od ključnih ljudi u dovođenju igrača.
Bez Ademija ne bi osvojili naslov — Captain America
Ajde bas me zanima kojeg igrača bi ti doveo za 2m da radi razliku, i da ima potencijal prodaje. — Laugreano
Čemu gledati potencijal prodaje kod stranaca? Na kojem strancu smo zaradili novce? Na Ivi Pintu smo nešto zaradili i kome još? Stranac mora biti plug and play opcija koja će tu provesti najbolje godine i otići dalje kad krene pad kao što su to bili Theo ili Soudani..., a ne da se nadaš da ćeš ga prodati u Al-Faisaly i zaraditi možda par 100K eura.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.