• tp1997
    820
    Ne referiram se na novinske članke, jer članaka o drugom beku koji nije Taylor ni nema, zato me i zanima mislimo li na zimu riješiti lijevog beka ili ćemo piti normabele dok to do dolaska Taylora krpa Franjić
  • Captain America
    19.2k
    Isto kao i većina stvari "što bi bilo kada bi bilo". Koristiš nešto kao argument a to nije dokazivo.Crle

Eto bezveze su ga 2 trenera držala u 13, 14 igrača. Što znaju treneri kad Crle prosipa svoja zrnca mudrosti ovdje. Ovdje ti je i čovjek koji je skupštinar napisao prije nekoliko dana da bi osvojili kitu marjanovu da se nije vratio iz Kine. Mislim da je on ipak nešto upućeniji od tebe.

Tko je ranije i zašto već dugo nemamo lijevog beka?Crle

Nama jezgru momčadi i dalje čine igrači koje su oni prije doveli, iako je svima jasno da je vrijeme za rekonstrukciju kadra bilo pretprošlo ljeto. Tko je zadužen za dovođenje igrača i već drugi prijelazni rok ne može dogovoriti pojačanje na beku? Odnosno dogovorio je igrača bez sekunde seniorskog nogometa, a lako moguće da će igrač na tome i ostati.

1,3 milijona. to je kako si napisao "nešto veći iznos" od 650 000 samo za klauzulu.Crle

Rijeci ide 650K eura, a ostatak igraču. Isti dogovor ima Selahi kao i Pjaca.
    Isto ni ne spominješ da imamo još dvije utakmice LP u kojima on ne može igrati a Rog može.Crle

Zbog 2 utakmice u kojima imamo možda 5% šanse uzeti bod i u kojima Rog možda neće ni početi treba zadržati Roga?

Nego slažeš li se sa mnom da ljudi bez iskustva na pozicijama se ne bi trebali učiti na Dinamu?Crle

Marić bi prvi trebao letiti van iz kluba.

Pa u to vrijeme je bio los sportski sektor,pa nisu uspjeli pogodit sa strancem kojeg ce prodat.Laugreano

Znači isto kao i sad.
  • Chempers
    428
    Dok prijelazni još nije ni službeno počeo, eto nama Ivanuseca, Hallera/Onuachua, Taylora, brutala od roka.. :lol:

I kako vrijeme odmiče, svaka sličnost s prošlim prijelaznim rokovima je slučajna.
  • Laugreano
    2.9k
    Znači isto kao i sad.Captain America

To cemo znat nakon 4-5 prijelaznih rokova.
  • dinon7
    1.3k
    Mislim da ne trebamo biti naivni i nadati se igračini na lijevom beku.
    Vraća se Rog, vezna linija je dobro popunjena i gotovo sam siguran da se tu Franjica niti ne vidi. Nadam se da će Rog u neko dogledno vrijeme igrački rasti jer ovu jesen to nije bilo dobro.
    Franjić će biti nas Camavinga. Ako može Real, e pa može i Dinamo.
  • Orc123
    9.8k
    Nije problem sto ce Taylor doci ako ne sad onda na ljeto, nego je problem da ga mi trebamo sad a ne na ljeto! Kako to nije jasno vise? Mi do ljeta mozemo popusiti naslov....Franjic je polivalentan igrac ali od odlaska iz Dinama najmanje je igrao beka a i nikad nije bio pravi, klasicni l. Bek....
    Ne sviđa mi se ovo da se sve opet razvlaci ali bas sve....da opet nisu igraci dovedeni kad se reklo da budu...... itd itd,.

To nije nikakav hejt, jer svi znaju kolko sam branio ljude u klubu vec cista logika!

Kule i jucer izgledao blago receno lose, Petko ocito nece biti jos jedno vrijeme spreman, mi napadaca nemamo, i to opet.....
    Nije dobro....
    Cordoba pokazao da ce biti jako dobar, cak i Mbuku polazao da nije los iako za mene on bi trebao igrat 10ku a ne krilo, samo tu nema prostora.

Smeta mi da se puno toga najavljivalo a nije se napravilo ono najnuznije....sve nesto smo napravili ali nismo riješili kronicne probleme!

1.LIJEVI BEK
    2.NAPADAC

Vise sam ocekivao......
  • Crle
    635
    Eto bezveze su ga 2 trenera držala u 13, 14 igrača. Što znaju treneri kad Crle prosipa svoja zrnca mudrosti ovdje. Ovdje ti je i čovjek koji je skupštinar napisao prije nekoliko dana da bi osvojili kitu marjanovu da se nije vratio iz Kine. Mislim da je on ipak nešto upućeniji od tebe.

Ja ne kažem da ne bi. Nego ne možeš koristiti kao argument nešto što nije dokazivo. Isto tako samim time zašto onda ti komentiraš transfere jer po tvojoj logici "što zna sportski direktor koji je u nogometu već dugo kada Captain America prosipa svoja zrnca mudrosti ovdje". Sam sebi skačeš u usta. Opet. :grin:

Zbog 2 utakmice u kojima imamo možda 5% šanse uzeti bod i u kojima Rog možda neće ni početi treba zadržati Roga?

Za nekoga tko drugome govori da nije baš "sharp" si valjda trebao pročitati i zaključiti što sam već napisao za Roga. Ovo je bio još samo dodatak. Pametan si, čitaj sa razumijevanjem.

Marić bi prvi trebao letiti van iz kluba.

Ok. Onda se isto slažeš sa mnom da Antolić kao bivši policajac i bez ikakvog iskustva u upravi nije trebao biti na toj poziciji? Pošto je i on sam rekao da nisu imali iskustva i učili su se tom poslu u hodu.

Isto tako se slažeš da bivša tajnica Peras nije trebala biti na čelu uprave?

I naravno slažeš se da Barić kao arhitekt ne bi trebao biti predsjednik kluba bez ikakvog iskustva u sportu, nego je Zajec sa iskustvom bolji izbor?

Pa onda pitanje, zašto si glasao za one bez iskustva kada se zalažeš za one sa iskustvom? I sa ovim si zapravo diskreditirao sebe i svoje tvrdnje oko iskustva.

Znači isto kao i sad.

Mislim da ćemo to znati tek kada prođe isti vremenski period. Pošto si pametan onda je logično da se zaključak donosi prema istim parametrima.
  • Orc123
    9.8k
    samo sto je Franjic, Franjic , a Camavinga je Camavinga.....

Mi smo trebali i trebamo l. Beka! Sve ostalo je cisto opravdavanje....ali bas smijesno da nam to sad treba nakon kaj imamo financije, nakon kaj nam gori pod petama, nakon kaj imamo -7, nakon kaj i slijepac vidi da nam je l.bek jedna od 2 najkriticnije pozicije!

Opet da se zadovoljavamo mrvicama?
    Nek se primu posla ili nek jasno iskomuniciraju da se ceka Taylora da odigra jos 2 tekme LP.....a to da se opet ceka beka pola godine je jedna od vecih gluposti jer ga mi cekamo vec 4 sezone i mislim da je sad vise dovoljno toga!
    Zar je Taylor jedini moguci l. Bek?

Ako se zelio on cekati do ljeta onda se iz vana trebao dovesti l. Bek na posudbu do ljeta iz velikog kluba gdje ne igra ali l. Bek a ne Franjic koji to nije igrao prakticki od odlaska iz Dinama!
  • Crni86
    7.1k
    Franjic bi za hnl trebao biti okej lijevi bek jer u fazi napada zadnja linija se pretvara u 3 iza kao sto smo vidli i jucer. Rile se dize vise, dok franjic ostaje iza s torrenteom i teofilom.

Kreirali smo puno u hnl-u i s ogiwarom i rpg-om lijevo ali kreirat cemo sad i s franjicem dovoljno, ali cemo s njim svakako puno bolje defanzivno izgledat na toj strani. Tako da i ako ne dode taylor sad, nece nam raditi pre veliku razliku za hnl.
  • Dani Olmić
    724
    Franjić će biti nas Camavinga.dinon7
    Nisi valjda ozbiljno usporedio njih dvoje? :rofl: :rofl:

Zašto se brineš? Pa imamo Franjica na lijevom beku! A u spici ce nam i dalje Kulenovic igrat - neznam cemu panika i nezadovoljnost?
  • Orc123
    9.8k
    ali frende to je opet izmisljanje tople vode....ako imas 2 kronicna peoblema u ekipi onda ih ides rjesavati.... dosad jedini logican transfer je Galesic....ovo ostalo je cisto popunjavanje kadra...pa vidi se po kretanju Franjica da nije bek, to se vidjelo i jucer....on je najbolji na l. Stoperu...sve ostalo je glupost.....ajde da imas i desnog beka ofenzivca ali Rpg i pogotovo Risto nisu ofenzivni bekovi...Risto u Dinamu nikad nije prosao igraca 1 na 1, ubacaj mu je nikakav....RPG je bolji ali sad nakon sto je pola godine ubijan u glavu sa kontra stranom, treba se opet prešaltat na klasicnu poziciju....nije to samo preko noci.....
  • Crni86
    7.1k
    u jednu ruku se slazem, ali sve je stvar dugorocne vizije i preuzimanje rizika.

Ako se procijena da nam je franjic dovoljan za titulu i za 0 eura dovodis na ljeto taylora onda ce sportski sektor ispas brilijantan i puno bolji potez nego da si npr sad doveo nekog beka za 2 milijuna eura i da je on 20% losji od taylora.

Kao sto sam reko ofenzivno smo i do sad stvarali dosta u hnlu, za osvajanje naslova kljucna ce biti defanziva kojoj ce franjic doprinijeti vise nego rpg i ogiwara na toj strani. Na kraju i ofenzivno ce doprinijeti vise nego rpg jer je lijevak.

Nisam sretan da raubamo franjica na lijevom beku, ali treba mozda gledati siru sliku.
  • Orc123
    9.8k
    sve to stoji ali mi smo onda do ljeta mogli komotno dovest beka na posudbu, ponavljam beka.....iz nekog veceg kluba, gola posudba bez prava otkupa, razvijati toga igraca za nekoga dok ti ne stigne Taylor.....jel to bolja logika nego da te do ljeta krpa igrac koji nije l. Bek? A da se razumijemo, nama za hnl i nije samo potreban def. Bek, nego i bek koji ce puniti krilo, koji ce znati i ubaciti, napraviti visak...za sve ostalo si imao Perkovica koji isto odradi sto ce i Franjic, cak i bolje mozda.....
    Ovo za mene nije nikakvo rjesenje i jedan veliki minus....

Za napadaca, opet da se ne ponavljam....vidjelo se jucer koliko je Kule limitiran, a Petko jos jedno vrijeme nece uopce biti spreman da participira u nekoj vecoj mjeri......

Kronicni problemi nisu rijeseni....to nije dobro, a pocetak sezone ti je za 10 dana....pripreme su skoro pa gotove....
    Jasno su izasli pred novinare i rekli da se zele kompletirati cim prije i da trener ima momcad na raspolaganju na pripremama.....na tom testu su opet pali!
    Mi ko da zaboravljamo da nam je situacija u hnl uzasno losa...sto smo napravili po tom pitanju?

Jedino doveli Galesica......tjt.....
  • Crni86
    7.1k
    da se razumijemo, nama za hnl i nije samo potreban def. Bek,Orc123

Da smo u prvom dijelu sezone bolje defanzivno stajali, sada bi vrlo vjerojatno bili na komotnoj razlici i planirali sta za ligu prvaka iduce sezone. I prema kreiranim velikik prilikama smo najbolji u ligi i to se moze popraviti samo kvalitetnijik napadacem, pa nece lijevi bek biti u 30 velikih prilika u sezoni. Bek ce ti pomoc u kreiranju broja prilika, ali ponavljam oept u tom segemntu smo najbolji u ligi, nama steka realizacija.

Razumijem sta zelis rec, ni mene to ne veseli najvise, ali kazem ako s franjicem osvojimo titulu, a taylor dode na ljeto ta odluka je bila ispravna i jako dobra.

Jedno je sta zelim ja, a drugo je da objektivno sagledam i donesem neko misljenje o tom potezu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions