• NORTE
    17.7k
    Marko Rog je uskoro naš igrač. ✅Dinamovapriča

Nas zanimaju samo pojačanja.
  • Jaki991
    334
    i da uzimamo MLS kao mjerilo i dalje je banana, 41 nastup i 7 golova, da našeg Špikinatora stavis na devetku u toj ligi imao bi više golova 100%
  • diebalo77
    268
    Rog baš i nije radio neku razliku
  • Kaktus Car
    1k
    Malo se izlizala priča o Šporaru pa se odmah našlo novo ime igrača, koji nije potpisao za Dinamo, na račun kojega se može pisati žalopojke o transfer roku koju službeno počinje sutra?
  • Beowulf112
    396
    Ja sam i dalje misljenja da Matanovic bi odlican bio pick za napadaca...mlad je,zeljan dokazivanja...gledao bi na dinamo kao odskocnu dasku za neki drugi klub gdje bi mogao dobiti bolji ugovor a mi bi dobro zaradili...tako da sam uvjeren da bi grizao od starta...samo pitanje koliko ga cijeni eintracht...netreba zanemariti da je lani trpao u drugoj bundesligi!
  • Mihaljević
    13.3k
    Snapinsta-app-471890305-18033792227614588-1164639647387338379-n-1080.jpg
    Belinho u ponedjeljak puni 16 godina, znači bolje stavit Belinha na devetku, na neprirodnoj poziciji sa 160cm i 50kg će pokazat više nego taj Bakrar i Šporar, a uz to ćete uštedit 2 milje...
  • Žan
    661
    Ja osobno nemam nista protiv Bakrara ali ne za tu cifru.
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Kaj si tak kisel kaj ljudi komentiraju glasine :lol:
  • Facke
    6.3k
    Po mene bespotrebne produzenje posudbe Roga.
    Nije nam nist donesel. Ne znam.
  • Dani Olmić
    1.9k
    Nadam se da dolazak/ostanak Roga nije znak da se Franjica ozbiljno stavlja na LB i tako odustaje od daljne potraznje
  • veselko tenžera
    4.7k
    Po mene bespotrebne produzenje posudbe Roga.
    Nije nam nist donesel. Ne znam.
    Facke

Ako ćemo tako, tko nam je donio nešto u prvoj polusezoni? Golmani? Stoperi? Bekovi? Veza? Napadači?

Imao je Kule jedan dobar period, Sučić pokoji bljesak, još je Pjaca napravio najviše, a i on nedovoljno. Kad je cijela ekipa truba, nije fer kritizirati par igrača. Roga bih baš volio vidjeti u ovom nogometu koji Cannavaro želi igrati. Ima on još dovoljno moći u svojoj igri, taktički je zreo i stabilna glava.
  • mlkaskic
    278
    Koliko god mi željeli lijevog beka, u momčadi su Bočkaj, Oliveras, Perković i Franjić. Čisto sumnjam da će se dovest igrač na toj poziciji. Kada bi se trebao naviknuti na momčad?
  • Crni86
    12.7k
    Marko Rog je uskoro naš igrač.Dinamovapriča

Po ovome prije mislim da je raskinuo ugovor. Ali i dalje se slazem s tobom.
  • cibona
    5.8k
    Sutra je 10.1. Nema niti napadača niti lijevog beka na vidiku, a na tim dvjema pozicijama naš sportski sektor imao je navodno "enorman fokus". Pripreme su odavno krenule, prva utakmica već je odigrana.

Ponovit ću, Franjić nije lijevi bek nego zakrpa. To se moglo vidjeti i danas, nekoliko puta u kratkom periodu je izvisio. On je prirodna šestica i dobar rotacijski igrač, nikako ne i primarni lijevi bek.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.