• BluePhone67
    4.4k
    Apsolutno nemam nista protiv malog Caffua osim da mora još puno zganaca pojesti i da mu treba posudba gdje će igrati, ali nismo mi ovdje djeca da nas neki ovdje rade budale i uvjeravaju da bio on trebao biti prvi desni bek.
  • sport
    4k
    U 2.pol . do drugog gola Shakhtara igrali smo 3-4-2-1,izlazi Oliveras,ulazi Perković i igramo sa 4 u zadnjoj liniji a Max se pomiće na zadnjeg veznog.
  • badjibadara
    4.4k
    Dosta iscjedjeno su izgledali nakon utakmice, izgleda da su dobro nagazeni na treningu.

Obzirom da sam gledao samo losiji period Dinamove igre, dojma sam da Cannavaro ima gro posla pred sobom. Protivnik prelako dolazi u matnu poziciju.
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Čini mi se da je prošlo možda ispod radara, ali Špika nas je poveo u zadnjih 45 minuta kao kapetan!

Začudilo me da nitko nije prokomentirao
  • GeneralNapoleon
    230

Pa ako ce Rile i RPG ovako igrati, bih rado vidio Mikica jer stvarno tesko da moze puno gore. Neki imaju jednaku averziju prema mladim igracima kao drugi fetis za iste. Pavic je danas izgledao sasvim dobro i kao da bez vecih problema moze igrat neke slabije tekme. Pa zasto ne bi mogao i Mikic.
  • hardek
    3.6k
    Prvih 30 minuta je bilo jako dobro. Jasno se vidjela ideja igre i lopta se nije nabijala. Drugih 30 mali pad, ali i dalje jako dobro i generalno smo u prvih 60 minuta bili bolja ekipa.
    Prvi dio ovih preostalih 45 prelazimo u 3-4-3 i to je bio naš daleko najgori period, totalno nemoćni u oba pravca. Zadnjih 15,20 min prelazimo nazad u 4-3-3 sa Maxom na 6 i digli smo se malo, ali ni blizu to nije izgledalo kao prvih 60 min.

Eto to ti je neki presjek cijele utakmice
  • Jurki
    14.3k
    Nisam gledal tekmu ali kaj se RPG-a tice, covjek je godinu dana igral krivu poziciju i mislim da bi bilo nekorektno pokopati ga odmah.
  • sport
    4k
    Pošto nismo igrali protiv njemačkog treećeligaša ja sam zadovoljan sa viđenim danas.
  • BluePhone67
    4.4k
    Nisam mu ja trener, niti sam mu ja manager, niti ja ne govorim da je najbolji desni bek u klubu. Za mene u velikim i važnim utakmicama nema kaj radit kada su ovi zdravi. Neka me razuvjeri, nitko sretniji od mene.
  • Crle
    634
    Po meni se ovdje već vidi neki napredak. Dosta dobar presing i nekoliko osvojenih lopti kada je Šahtar pokretao napad. Također je jako pohvalno da su izlasci iz obrane po podu od noge do noge a ne napamet ispucavanja naprijed.

Sasvim solidno za prvu pripremnu utakmicu sa novim trenerom.
  • dd29
    615
    Nema krive pozicije, čovjek može igrat desnog i lijevog beka. U italiji svaki treći bek može igrat na obje strane
  • GeneralNapoleon
    230

Pa nisam ni ja za to da ga se gurne u derbi. Ali u slabijim tekmama ga treba gurnut, pa i prvo sad da vidimo, pa na osnovi toga ocijenit. Kazem samo konkurencija mu danas doslovce najslabiji dio ekipe preko 105 minuta.
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Ja sam zadovoljan sa prvih 60 minuta svakako, vidjele su se neke ideje trenera što mi se sviđa, pogotovo mi se sviđa što trener više forsira pritisak na protivničku zadnju liniju nego njegovi prethodnici.

Cordoba je bio dosta zanimljiv, a Stojković je ušao sramežljivo, a nakon gola se oslobodio i bio najbolji na terenu bez konkurencije. Jedino što ubada u oči je stoperski par, Torrente je ok, ali nije za prvu postavu, trebao bi umjesto njega upasti Galešić. Ne bi nikad više volio gledat da su Theo i Torrente stoperski par, osim eventualno u LP.

Zadnjih 45 minuta nema se šta posebno reć jer je to baš ekipa koja se više nikad neće sastat u prvih 11, ali ajde bar smo vidjeli Oliverasa i Filipovića napokon.
  • miro
    5.1k
    Ono što mi se dopalo u prvom dijelu je da smo 3-4 puta baš brzo izašli u kontre i mogli/trebali dat jos bar jedan gol

Ovo ostalo mi govori da si popijem 2-3 normabela prije Londona
  • BluePhone67
    4.4k
    Možda bi ga i gurnuli da nemamo minus 7 i da nismo bili jedna od najgorih momčadi pod Bjelicom u Hnlu i njegovim vodstvom, pa i na tim malim utakmicama gdje bi on kakti dobiti priliku. Da ne duljim, mali ako misli napredovat već sada na zimu neka traži posudbu gdje će igrati i klub ppo njegovoj mjeri jer i tamo se nebude naigrao. A od iduće sezone otom potom, odlazi Moha, a možda bude i dolaska i još odlaska pa ćemo o tome tek onda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.