• don
    9.4k
    sa ova dva stopera ne možemo igrati ovo šta planiramo.

minimum jedan mora ispasti, a Galešić uć.
  • Marley
    2.6k
    samo primjećujem da mi izgleda kao da se drži malo kao daska i kao da se malo štedi u bacanjima..mali M

@Niko1986 ja ga sigurno ne krivim niti je to kritika, ali upravo ovo sto kolega pise.
    Ja samo izrazavam zabrinutost. Malo zescu :smile:
  • Mali Zeus
    14.9k
    Ne znam je li itko spomenuo, al s ova dva stopera nemremo igrati što želimo.
  • blubach
    701
    Ne očekujem čuda od pripremne utakmice, al lijepo je vidjet što je dobro što loše.
    Ono što se da primijetit je da je obrana u cjelini prilično loša. Torrente ili KTC, jedan od te dvojice može igrati u prvih 11, zajedno je to puno presporo, pogotovo za HNL gdje se očekuje da držimo visoke linije, a da ne pričamo o tome što nijedan ne zna započet napad nego ili prvom do sebe ili u kuruzu naprijed. Dobro je što smo kupili Galešića pa vjerujem da će njega uparit s jednim od ove dvojice i to bi onda moglo izgledati puno puno bolje.
    Franjić izgleda jako loše na beku za početak, a bojim se da je on doveden upravo za tu poziciju i da će to biti novi promašaj.
    Rile je još kolko tolko ok, je da je bezveze reagirao kod gola, ali u globalu je imao puno lošijih predstava. Zašto igra ispred RPGa, nemam pojma (da, pripremna je, al obično sdle takve utakmice počne ili sa komplet B ekipom ili sa komplet A ekipom pa onda promjene), ali bojim se da ću dobit slom živaca ako u prvoj službenoj vidim njega ispred RPGa.

Pavić je solidan, Stojković bio jako loš do gola, onda podignuo igru na dobru razinu, Baturina preloš.
    Cordoba i Pjaca mi nit ne smrde nit mirišu, pokušavaju i jedan i drugi, al ih ili suigrači ne isprate ili si sami zakompliciraju život bezveze.
    Kule nažalost beskoristan.

Ugl, solidna utakmica, trenutno nema nikakvog pomaka u igri (niti ih očekujem još), ali ipak se nadam da će prikazivati veće znakove života uskoro.
  • Mr Anderson
    9.4k
    On je prvi poceo sa svojom arogancijom i kurcenjem.E46

Ja? Jel patiš od amnezije? Doslovno si ovdje napisao da si ti spoj Guardiole i Capella. Nemoj da idem tražiti. Da barem imaš pokriće za takvu izjavu, još nekako.
  • Paggini
    33.1k

Smiri se stari, upozoravam da smirim situaciju jer vidim gdje bi mogla otići, ne pravi se pametan, da si uvrijedio za ban, dobio bi ban.
  • Droljo
    10.8k
    Prebacuje se dinamo na max1 da nebi zaglibili cekajuci na maxu2Maki2

A kad i tamo ždralovi ajduk :lol:
  • E46
    993
    Napisao sam da sam za tebe osobno Guardiola i Capello, a ti samo dokazujes da ta izjava ima sve više smisla, opravdavajuci neopravdivo.
  • Zg123
    806
    Ristovskom se moze svasta zamijeriti, da je spor, da ima uzasan ubacaj i da nije ispostovao Cordobu par puta da mu gurne loptu u prostor ali da je krivac za gol je stvarno pretjerivanje i trazenje dlake u jajetu
  • DiddyGuela
    2.6k
    Ne kuzim ovog Torrentea. Tip igra nogom kao da je prosao skolu nogometa u Mađarskoj a ne Španjolskoj. Stvarno ne kuzim koje su to njegove kvalitete na temelju kojih smo ga odlucili dovesti. On je stoper za nogomet od prije 20 godina.
  • Dani Olmić
    724
    Sad su i na jednom i na drugom Max-u Tovari
  • Praskaton
    3k

Lošija verzija Perića.Kad bi mogli dobit 2-3 milje za njega bez razmisljanja bi ga prodao
  • Mr Anderson
    9.4k
    Napisao sam da sam za tebe osobno Guardiola i Capello, a ti samo dokazujes da ta izjava ima sve više smisla, opravdavajuci neopravdivo.E46

Ništa što ti napišeš nema smisla,a sad stajem. Stavljam te na ignore i neću ti se više obraćati.Nema smisla.
  • Mali Zeus
    14.9k
    Kužim ja vas sve al ova pretjerivanja u vezi Rileta i gola i u vezi KTC-a i Torrentea i njihove igre nogom su smiješna. Iz krajnosti u krajnost.

Sad je odjednom Torrente teška truba jer eto nema loptu prema naprijed.
  • BBB Mataa998
    2.1k
    Jel pocelo zadnjih 45?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.