• Nino Bule
    15.2k

Za hnl ce morat ispast oba, da se mene pita galesic max startni, a perkovic/mmaee dobit prilike, ktc i torrente su za europu di si u srednjem bloku bolji al u hnl utakmica su ozbiljan problem
  • Mr Anderson
    9.4k
    povratne lopte, mahanje rukama… to treba iskorijenitiElDorado

Stvarno, tko je ikad čuo za povratnu loptu u nogometu i gestikuliranje rukama. Ne znam otkud im pravo.
  • Paggini
    33.1k

Pa hoće to tako kad igra ista obrana kao cijeli jesenski dio prvenstva... Uz Franjića, ajd.
  • E46
    993
    bas sam napisao da se ne sjecam kad je zadnji put dobro ubacio a o defanzivi ne vrijedi trosit slova, nadam se da je u iducem poluvremenu odmor za oci bez penzionera u ekipi.
  • Mr Anderson
    9.4k
    Došao je mix Gvardiole i Capella,sad bu sve objasnio.
  • Mali Zeus
    14.9k
    Točno se vidi ta stara navika usporavanja igre, povratne lopte, mahanje rukama… to treba iskorijenitiElDorado

Plus komunikacija među igračima.
  • hardek
    3.6k
    Dobrih 60 minuta. Riletu treba zabraniti centarsuteve, ne razumijem uopće zašto ih je uzimao kada je svaki puta mogao proigrati Cordobu po podu u boljoj situaciji.
  • Moubandje
    26
    Ne mpgu ova dva stopera gradit igru, uz Galešića bi Max trebao možda igrati ako želiš gajit takvu igru, eventualno Mmaee
  • E46
    993
    za tebe sam sveučilišni profesor, koji se boris sam sa sobom opravdati rileta, teletabis.
  • Ivan0302
    718
    Od svih jebenih sažetaka dok čekam ovih zadnjih 45 minuta, oni na max sportu upale Ždralove i Hajduk.
  • Paggini
    33.1k

Smirimo se, ajde, lijep je dan, ajmo da prođe bez banova
  • Mali Zeus
    14.9k
    ↪Mr Anderson za tebe sam sveučilišni profesor, koji se boris sam sa sobom opravdati rileta, teletabis.E46

nešto kao ti s pisanjem prosto proširene rečenice.
  • E46
    993
    sta je tocno za ban, onda lijepo reci, netko nekom smije napisati da je klaun, pokemon, netko drugi ne smije da je teletabis, i tjt. On je prvi poceo sa svojom arogancijom i kurcenjem.
  • Maki2
    739
    Prebacuje se dinamo na max1 da nebi zaglibili cekajuci na maxu2
  • rioda
    6.1k
    Nije Ristovski kriv za gol. Pokrivao je igrača Šahtara koji se u prijenosu nije vidio, ako odvrtite par sekundi unatrag prije dodavanja vidi se da taj igrač utrčava uz liniju na našu polovicu i on njega pokriva. Kasnije se taj igrač uopće ne vidi pa svi misle da je Ristovski zazujao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.