Ne znam je li ijedan naš sportaš toliko omražen u njihovim očima. Imam osjećaj da pojedinim Dinamovim igračima ne žele loše koliko njemu... — Sibirski plavac
nekako skija na način da mi se čini kako je samo pitanje trenutka kad će past, nekak nespretno djeluje — Sibirski plavac
Senf pederu, omogući uvjete za utrku na Sljemenu jer su ovi skijaši to zaslužili. — Captain America
Je evo, na ovih +15 stupnjeva zadnjih dana bi se super vozilo. — jedan u nizu
Prijedlog je da se vozi u veljači jer je pogodna prognoza zadnjih godina. — Captain America
u ovakvoj veljaci kao proslogodisnjoj? — jedan u nizu
Pretpostavljam da su ovo podaci za mjernu stanicu na aerodromu? — Captain America
Računaj i na zamjenu El Nina s La Ninom koja donosi hladnije vrijeme. — Captain America
Pavlek je rekao da dogovaraju s FISom kraj siječnja/početak veljače i da treba obnoviti žicaru kako bi utrka bila u kalendaru za sezonu 25/26. — Captain America
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.