• Facke
    4.7k

Ma to da nema motiva govorimo otkad u prijateljskim. Nema pomaka.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Ne brinu me rukometaši previše jer ipak je riječ o prijateljskoj tekmi. U prošlosti smo u prijateljskima znali uvjerjivo dobivati (nekad i jake repke) a onda raspad na turniru. Vjerujem da smo bolji od ovog večeras.
  • Tom Hanks
    3.3k
    Ne pratim skijanje no vidim da se tovarija nešto ruga Zubi o čemu se radi?
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Pao je praktički na drugim ili trećim vratima.

Ne znam je li ijedan naš sportaš toliko omražen u njihovim očima. Imam osjećaj da pojedinim Dinamovim igračima ne žele loše koliko njemu...
  • Dani Olmić
    716
    Bravooo Samueleeee!
  • ZrnTSCHeZ
    628
    Ne znam je li ijedan naš sportaš toliko omražen u njihovim očima. Imam osjećaj da pojedinim Dinamovim igračima ne žele loše koliko njemu...Sibirski plavac

Budu onda u nedjelju patili opet dok rasturi u Adelbodenu :strong:

Zubo je pregrub i previše ide na (sirovu) snagu u slalomu, iako je i on ove sezone malo dotjeral tehniku te poboljšal poziciju na skijama i dodal mrvicu više feelinga.

A palo je danas pola elite...Noel, Feller, McGrath, Schwarz, Steen Olsen, Haugan...jbg, rulet disciplina
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Meni je Zubo jedan od najdražih naših sportaša, ali nekako skija na način da mi se čini kako je samo pitanje trenutka kad će past, nekak nespretno djeluje :meh: , dok mi Kolega djeluje nekako "taman" dok skija, bez prevelikih grešaka.

Fićo nek se ne obazire na njihove komentare, 12 postolja i 3 pobjede u svjetskom kupu, tri puta treći najbolji veleslalomaš svijeta, ima srebro sa svjetskog prvenstva.
    To su njegovi uspjesi, a koji su njihovi? :monkey:

Zato se "novog Ivaniševića" Goju ne smije dirat ili sprdat vezano za njegovu karijeru... On je navijač esencije hnl-a (insert zoki voice) pa mu se karijera ne komentira iako u njoj nema skoro ničega, a kamoli medalje sa nekog većeg solo turnira.
  • ZrnTSCHeZ
    628
    nekako skija na način da mi se čini kako je samo pitanje trenutka kad će past, nekak nespretno djelujeSibirski plavac

On je prije svega veleslalomaš...agresivan, direktna linija, greške izvlači na fizičku spremu i čistu snagu.

Slalomaš je "priučeni", nema on taj kratki zavoj urođeni za top razinu, pregrube su mu reakcije, a to slalom skija "kažnjava" izbacivanjem iz ravnoteže pa se zato često lovi po stazi...i u najboljoj slalom sezoni kad je primjerice bil treći u Val d'Isereu on je meni objektivno spadal oko 15.mjesta
  • jedan u nizu
    10.7k
    Senf pederu, omogući uvjete za utrku na Sljemenu jer su ovi skijaši to zaslužili.Captain America

Je evo, na ovih +15 stupnjeva zadnjih dana bi se super vozilo.
    Zagreb je nazalost postao 'pretopao' za skijaske utrke.
    I prije su se otkazivale utrke na sljemenu zbog losih uvjeta.

Prije bih to preselio na Bjelolasicu ili negdje gdje je ipak hladnije
  • Captain America
    19.2k
    Je evo, na ovih +15 stupnjeva zadnjih dana bi se super vozilo.jedan u nizu

Prijedlog je da se vozi u veljači jer je pogodna prognoza zadnjih godina.
  • Nolifer
    9.1k
    Samueeeeeeeleeeee :strong: :cheer:

20250108-223651.jpg
  • jedan u nizu
    10.7k
    Prijedlog je da se vozi u veljači jer je pogodna prognoza zadnjih godina.Captain America

u ovakvoj veljaci kao proslogodisnjoj?

R98mXHW.png
  • Captain America
    19.2k
    u ovakvoj veljaci kao proslogodisnjoj?jedan u nizu

Pretpostavljam da su ovo podaci za mjernu stanicu na aerodromu? Računaj i na zamjenu El Nina s La Ninom koja donosi hladnije vrijeme. Pavlek je rekao da dogovaraju s FISom kraj siječnja/početak veljače i da treba obnoviti žicaru kako bi utrka bila u kalendaru za sezonu 25/26.
  • jedan u nizu
    10.7k
    Pretpostavljam da su ovo podaci za mjernu stanicu na aerodromu?Captain America

Nez koja je stanica, ali ako je u gradu 17, na Sljemenu sigurno nije 2.
    I pogotovo kada imas cijeli mjesec oko 15 stupnjeva

Računaj i na zamjenu El Nina s La Ninom koja donosi hladnije vrijeme.Captain America

Ovogodisnja la nina ce se vratiti u neutralu vjerovatno kroz koji mjesec i ocekuje se da ce kratko trajati.
    Uostalom, La Nina vise utjece na sjevernu Ameriku, a jako malo na Europu.
    Najveci ujtecaj u Europi je taj da je polarni vortex nestabilan i da povremeno imamo prodore hladnog zraka za sjevera u juzniji dio Europe. Ali to su samo povremeni i neregularni proboji vortexa i na njih se ne mozes osloniti da ce zima biti hladnija.
    Takoder, predvidanja su da ce ova zima biti iznadprosjecno topla, bez obzira na La Ninu.

Pavlek je rekao da dogovaraju s FISom kraj siječnja/početak veljače i da treba obnoviti žicaru kako bi utrka bila u kalendaru za sezonu 25/26.Captain America

Meni je Snjezna kraljica bila top kad smo krenuli s njom, ali u ove zadnje godine vise nije imala smisla, imam osjecaj da se vise odgadala nego sto se odrzavala. I stalno su bili problemi sa stazom i postala je uzasna za voziti nakon par skijasa.
    Ako oni misle to opet pokrenuti, drzim palceve da ce uspjeti, samo sam jako skeptican.

Kao sto rekoh, ja bi rade to preselio na recimo jednu Bjelolasicu, koja ionako treba ulaganja, a steta je da takav centar vec jako dugo propada. Sa jednom FIS utrkom to bi ozivilo i pokrenulo se sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.