• DrawTube
    5.8k
    Nije li formula za temperaturu otprilike 1,5 stupanj manje svakih 200 metara n.m.?

Onda se lako može izračunati temperatura na Sljemenu
  • Peškaman
    5.7k
    Nije nitko od nas svjestan koliki je ovo uspjeh,počevši od Zrinke pa do Samuela!
    Čestitam čitavom stručnom stožeru!
    Veliki plus je što su Dinamovci i zaslužuju poziv i veliki pljesak na Maksimiru :smile:
  • quizzy86
    77
    Bravo Sami majstore!!❤️
  • NitkoBitan
    21.6k
    Nije li formula za temperaturu otprilike 1,5 stupanj manje svakih 200 metara n.m.?DrawTube

0,5 svakih 100 metara nm. Na Sljemenu (vrhu) je obicno 4-5 stupnjeva hladnije nego u Zagrebu.
  • bbb medimurje
    3.5k
    Nevjerojatno je kolicina hejt komentara prema zubcicu samo zato jer je covjek dinamovac
    Krecemo sad i sljedecu utorku i s hejtom prema Samiju isto sam zato jer je covjek dinamovac
  • Eduardo
    22k
    Veliki plus je što su Dinamovci i zaslužuju poziv i veliki pljesak na Maksimiru :smile:Peškaman

Zbog čega, zbog jedne "obične" pobjede ili jednog postolja u Svjetskom kupu? Svjestan sam da ovo zvuči možda malo grubo i omalovažavajuće, ali nije.

Cijenim trud, zalaganje i uspjeh svakog sportaša jer pobjeda ili plasman na postolje u jednoj utrci svakako su vrijedni pažnje i čestitki, ali istovremeno treba zadržati određene standarde za ovakva priznanja... mislim da bi se kao mjerilo trebalo uzeti postignuće poput osvajanja jednog od malih kristalnih globusa, a još bolje velikog globusa, da ne govorim o osvajanju medalje na SP-u ili OI.

U sportu svakako treba slaviti trenutke uspjeha, ali isto tako treba zadržati jasnu sliku o tome što čini pravu veličinu, a kod skijanja je to osvajanje jednog od malih kristalnih globusa koji bi već bio dokaz konzistentnosti i dominacije u određenoj disciplini, dok je veliki globus krajnje mjerilo uspjeha u tom sportu.

Ovo bi mi bilo u rangu toga da pozoveš XY tenisača jer je pobijedio u prvom kolu nekog Grand Slam turnira, a što je bilo na kraju nije bitno.
  • ksapi
    3.4k
    Igramo jedan privatni predictor za rukometni SP, ako ima zainteresiranih javite mi se porukom
  • Ludovic IX
    7.6k
    ja sam par godina radio na kao vanjski za IT podršku gore na Snježnoj kraljici i ona je super natjecateljima jer su nagrade veće nego drugdje, jer su na pol sata od grada a ne u nekoj vukojebini na vrhu planine.

super je novinarima od kojih 90% niti ne prati utrku, napišu par riječi na kraju , intervju naprave sa Kostelićima i to je to ali zato cijeli dan tamane besplatne bunceke i pive.

prve godine sam se i spustio žičarom dolje do ciljne ravnine da vidim Ivicu kako skija (bio kratko i na ženskoj) i reko da je to to.. em žičara za skijaše ide ko luda za vrijeme utrke (nema zaustavljanja) pa treba iskočit u cipelama da se ne razbiješ em je tri puta ugodnije bit gore u toplom , jest finu hranu i pit hladne pive-- i još ti prekovremeni idu

a gledatelja je bilo svake godine sve manje a i oni sto dođu ne plate ulaznicu već je dobiju.. tak da ne znam o kakvom se to interesu više radi. bit će interesa ako zrinka postan broj 1 na kraju sezone pa će svi poludit ko za janicom
  • ZrnTSCHeZ
    624
    Ovo bi mi bilo u rangu toga da pozoveš XY tenisača jer je pobijedio u prvom kolu nekog Grand Slam turnira, a što je bilo na kraju nije bitno.Eduardo

Uf, mislim da ovo nije najspretnija usporedba i da je zapravo vrlo omalovažavajuća.

Na GSu si pobjedil 7 suparnika, ostalih 130 su se međusobno poizbacivali, a ovisiš i o ždrijebu.

Na svakoj ski utrci si pobjedil apsolutno svakog najboljeg na svijetu, sve njih 50-70 ili kolko ih je već startalo taj dan.

U pojedinoj disciplini ima 8-10 (iznimno do 12) trka u sezoni tako da je pobjeda na jednoj utrci najmanje u rangu osvajanja jednog od Masters 1000 turnira, a ne pobjedi u prvom kolu.

Mali globus pa je po meni svakako iznad jednog GSa.
  • Carrasco
    4.6k
    Zbog čega, zbog jedne "obične" pobjedeEduardo

Dvije pobjede zaredom i trenutno prvo mjesto u utrci za veliki kristalni globus
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.