• Str1nger Bell
    1.6k
    Nisam jedan od onih koji seru po igračima, ali Šporara sam imao prilike par puta gledati, mozda i najlošiji napadac kojeg sam vidio u zivotu.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Par škotskih medija i Celticovih foruma objavilo da Taylor želi plaću od cca 25 tisuća tjedno kao uvjet za novi ugovor,a Celtic mu to trenutno nije baš voljan dati s obzirom da Tierney navodno traži 35 tisuća tjedno ukoliko ga žele dovesti.
  • Vedraca
    60
    neznam uopce vise o kome se prica i Jako me cudi da tom Dotivnom vec nije izplivalo ime ....ili je Patka ili u Klubu stvarno dobro kriju to Ime
  • Omake
    4.8k
    vele se Tierney odrekao ako je to istina. U Arsenalu je na 110 tisuća i ima ugovor do ljeta 2026.
  • Izet Hajrović
    3.2k
    nisu, DO je prvi objavio da mu "visi" stolica, tek kasnije su krenuli Talijani i ostali. Netko je prenio tu vijest ovdje i ovakav je bio jedan komentar:

"Moderatura bi se trebala ozbiljno pozabavit ovakvim glupostima. Baš šteti kvaliteti foruma.."

Ok, lik je mnogima antipatičan ili imaju neke svoje razloge, ali nema potrebe da se iskrivljuju činjenice. Imao je hrpu promašaja, ali očito ima neke insajdere koji znaju nešto. Uostalom, mnogi promašaji i nisu totalni promašaji jer se ozbiljno kuhalo (npr. Ojeda).
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Ocjena prijelaznog roka će ovisit prvenstveno o lijevom beku (mislim da nema potrebe objašnjavat) i napadaču (svi smo skužili da Kule može biti samo rotacija, kad je Petko ozlijeđen tu dolazi do ogromnog problema).

I ako Ivanušec ne dođe na kraju, a riješimo napokon poziciju lijevog beka i dovedemo napadača koji će se borit s Petkom, a ne bit druga opcija ja ću onda svakako dati + za ovaj prijelazni rok.

Ima još mjesec dana prijelaznog roka, tako da naoružajte se strpljenjem jer vjerujem da će se potencijalno gledati i kapitalci koje nitko iz Liga 5 ne uzme pred sami kraj prijelaznog roka.
  • austrijanac
    5k
    Ta taraba Šporar, po istim tim insajderima je bio naš i prošli prijelazni rok.

Sad je opet kao blizu.

Kak da ne.
  • Mihaljević
    11.1k
    Šporar je takva trupina da to svijet nije vidio. Mrze ga navijači Panathinaikosa više nego mi Špikića. Kako se od Koyalipua, Onuachua i Hallera došlo do njega? Nama treba prvi napadač, a trećeg neka vode sebi kući.
  • Kaktus Car
    829

Da kako se došlo do Šporara? Je li klub negdje objavio njegov dolazak? Je li netko iz kluba rekao da se radi na njegovom dolasku? Postoji li bilo kakav relevantan, vjerodostojan izvor za Šporarov dolazak u Dinamo?

Retorička pitanja, znamo svi da je odgovor na svako ne.
  • badjibadara
    4.4k

Grčki mediji su danas objavili da Dinamo radi na dovođenju Andraža Šporara (30), napadača slovenske reprezentacije i Panathinaikosa. Dinamo je sa Šporarom povezivan i u nekoliko ranijih prijelaznih rokova, a sada su tu priču ponovno oživili u Grčkoj.

Poznato je da Dinamo traži novog centralnog napadača. U više navrata se kroz medije provlačila informacija da bi trebao biti doveden do 10. siječnja, ali zasad nema jasnih indicija tko bi to mogao biti. Šporar je samo jedno u nizu imena koja su spomenuta u stranim i domaćim medijima posljednjih tjedana.

Šporar je napadač bogate karijere i međunarodnog iskustva. Igrao je u Sloveniji, Švicarskoj, Njemačkoj, Slovačkoj, Portugalu, Engleskoj, a zadnje dvije sezone je u Grčkoj. Za reprezentaciju Slovenije odigrao je 53 utakmice, postigao 12 i namjestio 10 golova. Asistirao je za pobjedu 1:0 protiv Hrvatske prije tri godine u kvalifikacijama za SP.
  • Nadmocniji
    313
    Kakav jebeni Šporar, bolje onda Duje Čop majke mi.
  • Hectorharatti
    245
    Malo se pretjetuje sa pljuvanjem Šporara. Nije Lautaro Martinez, al bi bio naš najbolji napadač iza Petkovića.
  • blubach
    691
    Malo se pretjetuje sa pljuvanjem Šporara. Nije Lautaro Martinez, al bi bio naš najbolji napadač iza Petkovića.Hectorharatti

To više govori o našim napadačima nego njegovoj kvaliteti.
  • Dani Olmić
    716
    Bolje da onda ne dovedu nikoga i neka dalje igra Kulenovic uz Petka i mozda Pjaca
  • Kaktus Car
    829

OK, i? Znači i dalje ništa relevantno. Nekakvi nedefinirani "grčki mediji". Ako već nema govora o tom transferu s ove strane, ima li onda bar neko ime, netko iz njegovog trenutnog kluba, neki njihov provjereno ITK novinar koji imenom i prezimenom potpisuje te napise? Ako ne, onda, opet - koliko se neutemeljinih glasina naslušamo svaki prijelazni rok?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions