• Ijayi Atiemwen
    1.7k
    IMG-1631.jpg

Jel ima ovaj majca u web shopu, ne mogu je nikako nać

(Edit) Ajoj ja tek sad vidim u koju temu samo postavio :monkey: Eto kad otvoriš zonu odmah nakon drijemanja :rofl:
  • modri-kibic
    201

Možda samo shopovi, puno artikla koji su u shopu nisu na web shopu.
  • Jurki
    14.6k
    evo samo primjer.. Barcelona je kupila Dembelea iz Dortmunda, platili ga oko 130 milijuna.
    Trpal u Dortmundu ko lud i siguran sam da niti jedan fan Barce nije okarakteriziral taj posao ko los transfer.
    Ostalo je povijest...
    nije sve samo do igraca, treba trener imati malo soli u glavi kak zamaskirati lose strane i iskoristiti one dobre.
    Mislim da se bumo slozili s tim da to nasi treneri ne znaju.
  • vjeko1701
    11.6k
    Govorimo o ocjeni roka, ne sezone. Možemo mi uz loš rok na kraju završiti sezpnu pobjednički. Možemo sa odličnom završiti negativno. Previše je tu faktora. Al trebamo konačno prestati kemijati sa nekim pozicijama.
  • Laugreano
    3k
    Pa talijani su na twiteru napisali za Cannavara. Dan ili dva prije nego je Bjelica dobio otkaz.
  • Jurki
    14.6k
    Al trebamo konačno prestati kemijati sa nekim pozicijama.vjeko1701

S ovim se slazem u potpunosti.
    To je jos jedan pokazatelj da treneri ne znaju iskorisiti igrace.
    Trpaju igrace na pogresne pozicije i tek onda to izgleda na ovo kaj imamo. I nama svaki igrac koji dojde ili ga unazadimo ili ga se nemremo rijesiti pa ostane tu.
    Ljubicic je ogledni primjerak. U Rapidu rastural, dosel k nama i mi smo ga sjebali do daske.
  • Vedraca
    68
    Dzeko na ljeto Slobodan Igrac .....trebalo bi ga se probat dovest sad vec na Zimu....Covjek Koji zna di je gol i moze odigrat Jos 1.5 Godinu. A usput bi namagarcili Tovare hehe
  • Laugreano
    3k
    Sjecam se sta se pisalo u sezoni 18/19 kad su dosli Orsic, Petkovic, Dilaver, Kadzior, KTC, i ostali anonimci. To je bilo ruganje vatre. Najlošiji rok ikad. Da bi na kraju ispao da je jedan od boljih rokova.
  • OsamŠest
    4.3k

Možda je baš on to ime o kojem se potajno priča? :chin:
  • Jaro
    8.8k
    Nije neki strijelacFrenchMontana

Gol igrac, Gavro vol. 2Efes Pilsen

Idem se sam u Jankomir prijavit, bar sam blizu
  • Str1nger Bell
    1.7k
    Nisam jedan od onih koji seru po igračima, ali Šporara sam imao prilike par puta gledati, mozda i najlošiji napadac kojeg sam vidio u zivotu.
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Par škotskih medija i Celticovih foruma objavilo da Taylor želi plaću od cca 25 tisuća tjedno kao uvjet za novi ugovor,a Celtic mu to trenutno nije baš voljan dati s obzirom da Tierney navodno traži 35 tisuća tjedno ukoliko ga žele dovesti.
  • Vedraca
    68
    neznam uopce vise o kome se prica i Jako me cudi da tom Dotivnom vec nije izplivalo ime ....ili je Patka ili u Klubu stvarno dobro kriju to Ime
  • Omake
    5.1k
    vele se Tierney odrekao ako je to istina. U Arsenalu je na 110 tisuća i ima ugovor do ljeta 2026.
  • Izet Hajrović
    3.5k
    nisu, DO je prvi objavio da mu "visi" stolica, tek kasnije su krenuli Talijani i ostali. Netko je prenio tu vijest ovdje i ovakav je bio jedan komentar:

"Moderatura bi se trebala ozbiljno pozabavit ovakvim glupostima. Baš šteti kvaliteti foruma.."

Ok, lik je mnogima antipatičan ili imaju neke svoje razloge, ali nema potrebe da se iskrivljuju činjenice. Imao je hrpu promašaja, ali očito ima neke insajdere koji znaju nešto. Uostalom, mnogi promašaji i nisu totalni promašaji jer se ozbiljno kuhalo (npr. Ojeda).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions