• mali M
    6.3k
    Nadam se da ce Cannavaro nakon nas voditi nekakav RB Leipzig, a Gatusso Omoniu :sweat:jedan u nizu

A čuj, nije ti neki plus u CV-u kad napiše Hajduk... I to mislim bez sprdnje, razlika je Dinamo za kojeg se već zna i Hajduk koji po koeficijentu spada valjda u 4 razred europe
  • Omake
    4.8k
    Kaže Sopić na Podkast Inkubatoru da ga Pašalić iz Rijeke najviše podsjeća na Peku što je igrao za Lokomotivu i Dinamo. Kao ne možeš ih puškom natrati da pucaju iz 16m hahah
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Izašao mi jučer u recommended onaj Dribler podcast Makija Mijajlovića, tema Hajdukov prijelazni rok, gosti-"Prgavi podcast" i onaj samoprozvani talijan Zoki koji je nedavno bio u podcastu 8 24 i kod Denisa. Dok su Maki pa čak i ovaj Prgavi držali se teme i htjeli što više pričati o hajduku i povremeno spomenut konkurenciju, ovaj Zoki kompleksaš posvetio 90% podcasta vrijeđanju Dinama i najavljivanjem Dinamove propasti (uz neizbježne komentare kolika je hajduk veličina u odnosu na Dinamo, umanjivanje KVG-a po koji već put, sprdanje Bjelice "otkupnine" i Cannavara "atipičnog napolitanca" te uzdizanje Gatussa koji je "emocija i čovik koji diše bilu boju". Ova dvojica ga nakon par puta čak krenuli molit da se vrate na temu Hajduka, al ne jebe ovog to,udara on dalje po Dinamu i najavljuje da nakon iduće 4 tekme (arsenal, milan, istra, osijek) uzimamo 3 boda, s naglaskom da u Osijeku 90% gubimo.
    I onda naziva dinamovce kmečavcima koji imaju kompleks od ajduka,a on na podcastu o "splickon velikanu" posvetio 90% vremena "mordoru". :rofl: Zna se koliko je sati kad je pored njega onaj "Prgavi" ispao kao relativno normalan lik.
    Ne znam odkud su tog Zokija izvukli, ali jbt u zadnje vrijeme svaki veći podcast di su tema dinamo hajduk i hnl, on gostuje, fascinantno. :chin:

Oni s Bijelo plavog podcasta, koliko god znali kmečati i sipati antagonizam prema Dinamu, su male bebe za ovoga, jer se likovi barem drže glavne teme podcasta a to je NK Osijek.
  • GeneralNapoleon
    216

Tog lika sam prvi put vidio u ovom zadnjem podcastu kod Denisa i moram rec da se ludak takve razine jos nije pojavio na nogometnoj youtube sceni :lol:
    Pored njega ovi ludi djeluju normalno :lol:

Mislim da mi je najbolji njegov biser "esencija HNLa" a mozda i kako svi klubovi nama popustaju :lol:
    Ima vise nego dosta materijala.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    najbolji njegov biser "esencija HNLa"GeneralNapoleon

Uff, to je ništa naspram sranja koja jučer izrekao tipa "Galešić je prosječan igrač", "Dinama u Europi do 1994. nije bilo na mapi", "nemoj mi spominjat onaj njihov kup skladišta (misli na KVG), to ne računam" i moj omiljeni biser kad je gostovao kod Denisa "Halaand je malo bolji Kulenović".
  • Zagi
    8.9k
    Zato ga i zovu. Šabanizam generira preglede.
  • don
    9.3k
    ne znam kako imate želudac gledat te invalide kojima i ujutro za doručak Dinamo ispada iz usta.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Ja rijetko gledam podcaste konkurentskih klubova, ali bacim nekad oko npr. na Bijelo plavi podcast ili npr. ovaj hajdučki jučer, čisto da vidim kako oni razmišljaju, pogotovo sad kad je prijelazni rok. Jbg, naivno sam mislio da će budala barem na tom podcastu držati se teme transfera kao ova ostala dvojica, ali jbg, bitnije mu je posrat dinamo nego pričat o transferima voljenog mu kluba. :rofl:

Bijelo plavi podcast isto zna nekad zakmečat i na Dinamo i Hajduk, ali barem se drže teme svog podcasta a to je Osijek, a konkurenciju spomenu možda par minuta.
  • GeneralNapoleon
    216

Dodu mi suze od smijeha dok slusam takve "genijalce" :lol:
    Nego jel znas mozda na kojoj epizodi podcasta 8 24 je bio. Navodno se svadao sa Kvasinom. Radoh bih si taj show pogledao :lol:

To se zove "trash TV" :lol:
  • Sibirski plavac
    2.6k
    jel znas mozda na kojoj epizodi podcasta 8 24 je bio. Navodno se svadao sa Kvasinom. Radoh bih si taj show pogledao :lol:GeneralNapoleon

Ja mislim da je to bio podcast kad su najavljivali tekmu sa Celticom, al nisam ziher. Sjećam se jedino da je podcast trajao cca 4 sata.
  • Paggini
    33k
    Čim ih prestignemo na tablici, uzet ću godišnji gledati sve podcaste koje propuštam dok smo treći, procitati cijeli snet i gustati u njihovom gušenju.

Dotad ništa, jer me toliki sram hvata kad vidim od kakvog slučajnog kluba mi imamo 7 bodova manje.

Kad smo na temu transfera, mi bez pola muke dogovorimo Galesica, najboljeg stopera HNLa, Franjića i vjerojatno Ivanušeca, koji su svi imena. Uz to, dogovaramo Taylora i napadača. A oni se grče i mole i kune da potpišu jebenog Michelea Šegu, i od njih 7 bodova manje imamo.

Boli jebački uh.
  • Nadmocniji
    313

A tek kad bacis oko na komentare ispod videa.
    Svi mu se dive i svrsavaju na ove izjave. Koji bolesnici, realnost nula bodova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.