• vlatkomarkovic
    242

Barišić je bio u klubu 1967. godine. Bio je predsjednik uprave Siemensa. O prvom postoje revije, feljtoni i almanasi. Drugo je vidljivo na trgovačkom sudu.
    Da li je bio suradnik službi, ne znam!

Za ostale se slažem!
  • Nolifer
    9k
    Evo ga, krenulo je, Plivaja 3 puta ima više golova od Petkovića i da je bolji od njega.

Al ga prdi ko ja nakon graha :lol: :rofl:
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Jao, o tome je kenjao nedavno na podcastu 8 24 i to dobrih sat vremena. Jedna scena iz tog podcasta mi je bila top. Lik išao omalovažit Dinamovo osvajanje KVG 1967. onim tipičnim argumentima da to uefa ne priznaje, samo su mogli igrat klubovi sa sajmom i slično. Nakon toga je nastavio nabrajat hajdukova polufinala kupa uefe, četvrtfinala lige prvaka itd. Također je naglasio da Hajduk nije mogao igrati KVG jer Split nije imao sajam. Nakon par minuta Denis koji je također bio u tom podcastu nalazi podatak da Hajduk JE igrao Kvg jednom (sezona 1970/71.) i sprdao se kako je tog Zorana uhvatio u laži. Ovaj se onda krenuo izmotavat "ma štaš mi pričat, ja tebi spominjem hajdukove mečeve u polufinalu kupa uefe koje sam ja ka dite uživo gleda na Starom placu a ti meni tu vadiš neke podatke iz tog nebitnog kupa, to što spominješ nema smisla itd. Uglavnom urnebesna scena- :rofl:
  • Nolifer
    9k

Da sad je u doba tzv. ''jugoslavije'' kak su imali legende i žarili i palili...
  • Sibirski plavac
    2.6k
    :monkey: Znači kao i u svakom gostovanju, opet isto... Ne pratim podcast, jel se uspio posvađat s Kvasinom? Njih dvojica u kojem god podcastu su gostovali bila bi žestoka svađa. :rofl:
  • Paggini
    32.6k

E znači ta njihova jebena liga prvaka je tolika jebena prevara. Sve što oni govore o našem KVG je istina za njihovu LP.

Imali su grupu sa Steauom, Benficom i Anderlechtom, što je daleko od nekog renomea. Imali su šest jebenih bodova.

I nakon toga išli IZRAVNO u četvrtfinale, gdje su bunkerirali prvu tekmu, a drugu još i dobro prošli samo sa 3:0.

Znači ta bolesna jebena mitomanija, a da pitas prosjecnog navijaca hajduka s kim su igrali u grupi, ne bi znao. S kim su igrali osminu, ne bi znao da nisu igrali.

Kao da, uspjeh je - ali govoriti da je to veći poduhvat od KVG s onim protivnicima je smijesno, a o juniorskoj LP da ne pričam.
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Malo sam kasnije krenuo slušat ovaj Denis podcast, pa tek sad idem malo komentirat. Ovaj Kvasina je na kraju jedini normalni čovjek na tom podcastu. Ovaj Profa mi je em dosadan, em samo pljuje, Denisa nemogu smislit koliko je dvoličan, a Dražen nam je nedorečen. Iskreno me uspio malo Kvasina čak i odljutit od Marića, odnosno budem mu sudio ponovno tek od ovog roka.

Uz to očito je da Marić i Bjelica nisu mogli radit zajedno, a tu onda nije bilo drugog izbora nego maknut Bjelicu jer je SD uvijek bio IZNAD trenera. Mislim da je fascinantno da se Bjelica uspio posvađat sa svima igračima koji su dovedeni od strane Marića (unutar zadnjih godinu i nešto). Stojković i Kačavenda na ledu bez razloga velik dio mandata, svađa sa Cordobom, MMA i RPG-om. Pjacu proziva bez ikakvog razloga, Kulenović naglo pao u formi čim se on vratio jer ga ne zna koristit (kao što ga nije znao koristit ni prije), Mbuku nije ni sjena "najboljem Hrvatskom krilu" itd. Uz to Ogiwara mu ne bi ni igro da nije nekad morao... Paviću šanse nikakve nije davao, Mikiću isto, Filipovića nismo vidjeli, Oliverasa isto ništa, Hoxha isto na ledu. Kad pogledaš dobro smo i igrali kad Bjelica VIŠE OD POL igrača bacio pod bus i ignorira ih bez razloga...
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Steauom, Benficom i AnderlechtomPaggini

Po dotičnome to su tada bile ekipe koje su "vridile nešto" u odnosu kako danas isti izgledaju... S druge strane kad mu je u tom podcastu 8 24 netko od gostiju spomenuo da je Dinamo izbacio npr. Bayern 1963. u KVG, lik mrtvo hladno odmahne rukom i kaže "molin, jesi ti normalan? Pa Bayern je 1962. bia rang slaven belupa". Kao što kažeš, mitomani per excellence. Jebiga, nije lako kad su tvom klubu dva najzvučnija imena koje je ikad izbacio Torino i Stuttgart, a mrskom mordoru to su Bayern, Juventus, Eintracht Frankfurt, Leeds, Marseille, Porto, HSV, Celtic, Ajax, Tottenham itd.
  • Paggini
    32.6k

Kad sam čuo tezu da je pobjeda nad Interom kad su ispali iz pretkola prije 13 godina veća pobjeda nego nad Tottenhamom, znao sam da je njihova iluzija veličine poprimila neslućene razine.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Ta pobjeda nad Interom im je valjda najveći mit u 21. stoljeću, u smislu koliko tu uzdižu. Dobila je i Rijeka Milan 2 0, a Osijek u playoffu Europa lige Austriju Beč u gostima. Nisam vidio da njihovi navijači te pobjede ikada spominju...
  • Orc123
    9.7k
    Ljudi izlaze iz ormara, pocinju se raditi trodupli profili po forumu s jednim ciljem, da se prikaze neki raspad i nemir u i oko kluba! Ovi podcasti su najveci šljam i zo ni ne vrijedi slusat ali cilj im je da potpaljuju vatru i nista drugo ....isto tako i mnogi forumasi ovdje su s jedinim ciljem da naprave nemir, prividno raspadno stanje....jebe se njima za Dinamo......
    Dokle ce se tolerirati to sve?
    Ovo smece od podcasta necu ni komentirati jer mnogi tamo patološki mrze Dinamo!
  • jedan u nizu
    10.7k
    Ovaj Kvasina osim sto je jedini normalno danas vodio raspravu, mi se svida na nacin sa spustanjem i zajebavanjem Zokija (tko god da je taj lik).
    Kako mu se samo iskreno smije :rofl:
  • Sajla
    6.4k
    E znači ta njihova jebena liga prvaka je tolika jebena prevara.Paggini

da samo ta jedna liga prvaka... njihova europska četvrtfinala i polufinala su iz vremena kad su prošli 2-3 kruga protiv Velšana, Mađara ili Maltežana i prvi ozbiljan protivnik = šamaranje. prođu Florianu s Malte, Molenbek iz Belgije i onda ih PSV izbaci - četvrtfinale kupa prvaka! uspjeh za sva vremena, juhuhu! u cijeloj povijesti imaju 3 (tri!) prolaska protiv klubova iz liga petice i to iz vremena kad igrači prije 28. godine nisu mogli van. takva 1/4 finala KPK imamo i mi, isto smo u to vrijeme uglavnom ispadali kad bi išli na Nijemce ili Talijane, samo kaj nam se češće događalo da ih izvlačimo u prvom kolu.
  • rioda
    6k
    Zaboravili ste na još jedan važan tovarski euro-trofej - tunel Zebini.

Inače, svi ti podcasti, razne facebook i instagram grupe/stranice/profili koji se bave Dinamom su neviđeno čudo. Mislim da nijedan klub na svijetu nema tako organiziranu vojsku pljuvača koji se istovremeno predstavljaju njegovim navijačima
  • Paggini
    32.6k
    Mislim da nijedan klub na svijetu nema tako organiziranu vojsku pljuvača koji se istovremeno predstavljaju njegovim navijačimarioda

Njima je bitan samo Dinamo, ni ovi ni oni! Ali su uglavnom ovi, manje oni!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.