• Maxova dijagonala
    2.6k
    Ne znam zašto vam Kvasina diže živce kad čovjek priča argumentirano za razliku od većine njih i ima solidan broj informacija.
    Čak ni ne pljuca javno po upravi kao Denis...jedino što mu zamjeram je to što je vječiti optimist i misli da će se minus sam od sebe istopit.
    Iskreno uljepšao mi je dan sa ovom informacijom za novog lijevog beka i pohvale za upravu ako se stvarno gleda u tom smjeru,dosta je primavere i japanske lige, nama treba igračina na lijevom beku!
    Zorana talijana je glupo i komentirat...napije se neke dalmatinske brlje i onda dođe u podcast sa stavom da nam Šafarić i Šibenik skidaju gaće :lol:
  • mlinchica
    2.3k
    Zaboravili ste na još jedan važan tovarski euro-trofej - tunel Zebini.rioda

:lol:

Izvući će ga van 100% kod prvog dolaska Cannavara na Poljud, uz neku poluludu poveznicu Zebine s Cannavarom u Juventusu…
  • jedan u nizu
    10.7k
    ''Hajduk ima mladost za razliku od dinama''

:rofl:
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Ne znam zašto vam Kvasina diže živceMaxova dijagonala

Koliko vidim, nekoliko ljudi ovdje je već napisalo upravo suprotno, da im je bio najbolji u večerašnjem podcastu. I slažem se s tim. Meni je lik top u podcastima di gostuje zajedno sa ovim talijanskim magarcem i onda ga konstantno podjebava dok ovaj kmeči za vremenima od prije 50 godina i pripovjeda 1000 puta kako je "kao dite gleda najluđi klub na svitu kako igra završnice euro kupova". Naravno tu je i neizostavni " hajduk je religija, vi to nikad nećete razumit niti imat sa vašin dinamon". :monkey:
  • Progressive overload
    161
    Ma Kvasina je kriptonit za tovare, baš je pravo mučko đubre na način kako ih provocira. Ali ja nemam problema s tim, dapače čak i uživam.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Sad tek pogledao cijelo izlaganje talijanskog magarca. Baš mi je krivo što se Kvasina morao isključit baš tad jer mislim da bismo opet imali epski duel njih dvojice di su ovome jedini argumenti prošlost, južnjački fanatizam i "nema van više Mamića" spike. :rofl: Ovako je Zoka ostao sam sa Draženom i sa Denisom koji klima glavom i ne trudi mu se previše kontrirati. Dražen ga je uspio malo bocnut nekim dobrim pitanjima (npr. na čemu temeljiš toliku pozitivu za hajduk, igra vam je ruku na srce slaba, bez Livaje pitanje kako biste izgledali, bojiš li se i Rijeke kao konkurenta Hajduku?). , ali ne jebe ovog tovara to. On na ta pitanja počeo udarat po svom: " Zapisano je u zvizdama da će hajduk osvojit naslov, liga je goli k bez ajduka koji je esencija te lige , amerikanci koji snimaju superbowl reklame bi kad bi morali birat u koji klub u HR uložiti odabrali ajdučiju, Canavarro je klaun a Gatusso emocija, Džeko nije realan da dođe ali nikad ne znaš kad mu može "kliknut" i dođe u ajduka". Toliko izrečenih gluposti u kratkom vremenu je previše, čak i za jednog hajdukovca. Rekao bih da npr. likovi poput Topića, Korde, Hajdučke Štorije iako se zna kome su privrženi , zvuče 1000000 puta realnije od dotičnog ,unatoč rivalstvu i svemu što ide uz to.

Još jedan njegov biser " Halaand je malo bolji Kulenović". :death:
  • jedan u nizu
    10.7k
    Ali meni nije jasan taj narativ kako je Gattuso top ime koje je doslo a dosao je u silaznoj putanji u Hajduk.
    Iz Milana, Napolija, u Valenciu, pa Marseille pa Hajduk.

Cannavaro je, doduse jako slabija imena, ali na neki nacin uzlazna putanja, Saudija, Kina jako uzlazno, Benveneto, Udinese pa Dinamo.

Oni kao da su Guardiolu uzeli a mi Krunu Jurcica, a zapravo smo i jedni i drugi zavrsili sa Petevom.
  • Zagi
    8.8k
    Opet se daje promocija tom smeću od podcasta.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Tko je taj jebeni Kvasina o kojem svi pričaju?
  • Mali Zeus
    14.8k
    Ali meni nije jasan taj narativ kako je Gattuso top ime koje je doslo a dosao je u silaznoj putanji u Hajduk.
    Iz Milana, Napolija, u Valenciu, pa Marseille pa Hajduk.
    jedan u nizu

Gle, budimo realni, kad usporediš karijere onda je Gattuso bolji. Ok, ne dolazi trener u Hrvatsku ak ima hrpu ponuda, ali Cannavarova karijera je lošija, da ne govorim da je u zandjih godinu i koliko vodio 6 utakmica negdje. Dao Bog da se pokaže kao vrhunski stručnjak tj. da ga Karijera u Dinamu digne i pokaže u pravom svjetlu.
  • ElDorado
    1.2k
    Gatuso ima bogatiji CV ali je Cannavaro bio sigurno uspješniji ali naravno u Kini
  • jedan u nizu
    10.7k

Ma jasno, ne kazem da nije.
    Samo spominjem putanju karijere.

I gattusa su uzimali velikani zbog imena i jer je gradio karijeru u Europi.
    Cannavaro je isao drugim putem, preko egzoticnih zemalja i sada je nasao svoj put u Europi.

Kada vidimo njihove buduce klubove znat cemo tko je odabrao bolji put.
    Nadam se da ce Cannavaro nakon nas voditi nekakav RB Leipzig, a Gatusso Omoniu :sweat:
  • Progressive overload
    161
    Na Denis podcastu Aleksandar Janković bivši izbornik Kine, naravno glavna tema Fabio.
  • Crni86
    7k
    sta kaze o nasem novom treneru
  • Progressive overload
    161
    Pa najzanimljivije meni je razlog zbog čega je Fabio igrao ofenzivan nogomet. Razlog je toga kaj su imali ograničen broj stranaca a većinom su ofenzivce uvozili dok su obranu držali igrački puno slabiji Kinezi. Takva im je meta bila tamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.