• Droljo
    10.8k
    U franjiću dobivamo opciju za odmoriti mišića ali i perkovića. Tip top
  • NitkoBitan
    21.6k
    Inace me bas zanima kaj ce Cannavaro iskemijat za stoperski par. Kaj god stavi vjerujem mu iz ocitih razloga. Inace je malo duze pricao sa KTCom i Mmaeeom, s njima dvojicom smo i primili najmanje golova ako se ne varam (izuzev Bayerna jbg)...

Ako je istina za "one two touch", dodavanje po podu, tehnicki potkovane igrace onda je moja pretpostavka stoperski par Galesic-Mmaae.
  • DiddyGuela
    2.6k
    Franjic na beku je isti k kao LJubicic na beku a svi se sjecamo kako je to izgledalo. Franjic nije bek, vrijeme je da prestanemo krpat i carobirat sa igracima na neprirodnim pozicijama.
  • Keyser Soze
    11.5k
    Polako sa superlativima, doslovno se za Jakira i Bjelicu pisalo kako zrače energijom, pokazuju gard, ovo, ono da bi na kraju ljudi zazivali ostavke. Kakav god Cannavaro bio treba mu dati da odradi sezonu do kraja jer se inače vrtimo u krug.
  • Droljo
    10.8k
    Franjic nije bek, vrijeme je da prestanemo krpat i carobirat sa igracima na neprirodnim pozicijama.DiddyGuela

Može! Ja sam za. Sjajna ideja!
  • Jay
    290
    Plačemo po tribinama kako nam je igra često spora, kako hrpa igrača carini loptu kada trebamo brži protok i onda ide ismijavanje trenera koji želi bržu igru. Očito je Fabio stvarno pogledao hrpu naših utakmica.
    Ono što me najviše veseli je RPG desno
  • don
    9.3k
    Sve stoji ali koji to trener Dinama ne inzistira na ovom na čemu i Cannavaro?Noel

većini se svodila igra na nabijanje na Petka, pogotovo Bjelici. Ovo je totalna suprotnost od toga.
  • GeneralNapoleon
    220

Vidjet cemo. Jer mislim da je Jakir pokusao to uigrat. Naprimjer protiv Istre u prvom kolu se vidjelo da pokusavamo izlazit kroz dodavanja iz presinga.
    Nazalost se sve to razvodnilo i sve vise smo se vracali na ho ruk nabij na Petka.

Bjelica je to stvarno digao na nevideno groznu razinu. A najgore je bilo da je bilo nabij na Kuleta. Pa se od Kuleta lopta odbije, na drugoj lopti ne postojimo, popusimo posijed i tako u krug.

Ja se istinski nadam da ce im Fabio to utuvit u glave i da ce to onda i pod pritiskom i protiv jacih protivnika na nekaj licit.

Galesic - Mmaee je profilno vjerojatno idealni stoperski par za to sto Cannavaro zeli igrat. Pitanje je samo dali se Mmaee sabrao i dali ce bit dovoljno kvalitetni da to provedu.
  • rioda
    6.1k
    Ako je istina za "one two touch", dodavanje po podu, tehnicki potkovane igrace onda je moja pretpostavka stoperski par Galesic-Mmaae.NitkoBitan

Jedini problem je što Galešića nemamo u prve tri utakmice, debitirati može tek u Osijeku
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    Odustat će Cannavaro od kratkih dodavanja i igre bez nabijačine kad na pripremama vidi kakvu Max ima dijagonalu :cool:
  • Plavi-9
    746
    Još uvijek se sav optimizam temelji na ničemu. Svake pripreme su dobre, svi treneri zahtjevaju brzu igru itd. itd. Treba pričekat prve HNL utakmice da vidimo jel ima pomaka u igri.
  • Nino Bule
    15.2k

Nemre 10 igraca u ekipi uzet dodira koliko hoce, ta sloboda se moze dat tipa baturini i petku, ostali moraju pratit mehanizme i upute trenera, a uzeo si dva ekstremna primjera, messi kako igra je kontra svih pravila nogometa, 99% igraca koji igraju na njegov nacin (90%+ dodira dominantnom nogom) propadnu, al on neymar i takvi ekstremi uspiju.
    Potpuno besmisleno uspoređivat dinamo s njegovom igrom, a opet i u dinamu ce bit igraca koji ce dobit takvu slobodu.
  • Mali dioničar
    16.5k
    ta sloboda se moze dat tipa baturini i petku,Nino Bule

To i jest trademark Baturine, a pročitat ćeš ovdje oduševljeno "neće više Baturina carinit loptu."

Da citiram Zambatine škude Baturina je jedan od rijetkih koji može nositi loptu i osvajati teren. To se ne može s jednim dodirom. Tamo je protiv Škotske složio na pod Robertsona u 9 dodira i dao loptu za gol šansu.

Baturina je navredniji Dinamov igrač upravo iz tog razloga.

I naravno da se danas treba igrati brzo. To mi je logično kao što mi je logično da se ismijava ovakav tekst i pompa oko jednog odrađenog treninga.
  • Paggini
    33k
    Nije me briga za 1-2 dodira, moze ih biti i tisucu, najviše me briga za kretanje bez lopte. Ako opet budem morao gledati nula ulazaka u prostor naših krila, vraćanja lopte i besciljna kruženja, iskrvarit će mi oči.
  • Droljo
    10.8k
    kretanje bez loptePaggini

Pa toooooo! Naš nogomet je (nadam se) bio da igrač sa loptom nekud ide a drugi ga gledaju i stoje. Strašno. I repka slično igra osim modrića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.