• badjibadara
    4.4k
    najviše me briga za kretanje bez lopte.Paggini

Nema kretanja, nema brige.
  • Nino Bule
    15.1k
    To mi je logično kao što mi je logično da se ismijava ovakav tekst i pompa oko jednog odrađenog treninga.Mali dioničar

Jebiga ljude veseli da se napokon radi na nekim mehanizmima igre, pogotovo izlaženje s loptom i presing sto su dvije najvaznije stvari u kojima smo mi uzasni vec prevelik period za klub poput dinama i kadar kakav imamo, dosad se samo pricalo o "psihi", "fizickoj spremi", "ne stignemo uigravat taktiku", itd. Naravno da je bespredmetno donosit zakljucke prije kraja priprema i odigranih svih prijateljskih.
  • Jurki
    14.3k
    Isto kak i prosle sezone, tak i ove.. nas najveci problem je kaj nemamo ideju kak bi mi trebali igrati.
    Nasa igra pogotovo protiv bunkera se vec skoro dve godine sastoji od dodavanja stopera. Ktc Risti, Risto Ktcu, Ktc Maxu, Max Perkovicu ili Ogiju. I to se vrti i vrti u s lijeva na desno, pa s desna na lijevo po 15 minuta bez ikakve koristi i svrhe.
    I samo se ceka de se bu Petko zagradil ili nekaj Petko sa Baturinom iskombiniral i podvalil nekom drugom. Ostali su staticni i cekaju.
    To nije krivica igraca, vec trenera koji slaze "game plan". Centarsutevi su za nas znanstvena fantastika.
    Druge momcadi utrpaju 15 lopti u kazneni prostor pa se bu ak nis drugo neki krumpir pospravil.
    Mi kruzimo i kruzimo do besvjesti.
    Ili ako nekom dopizdi kruziti okolo 16 metara onda ide nerezonski šut.
    I dobijemo jedva 1:0 i onda trener izjavi "odlicna igra, imali smo posjed 70 posto" pa nije ni cudo kad ti stoperi vode igru u cijeloj utakmici.
  • Praskaton
    3k
    Ako opet budem morao gledati nula ulazaka u prostor naših krilaPaggini
    Istina da nije do sad toga bilo koliko bi trebalo bit al i kad bi se dogodio ulazak iza leđa protivnicke obrane naši veznjaci to nebi prepoznali ili ne znaju dati kvalitetnu loptu u prostor.

S obzirom na Petka koji se voli vratit po loptu i time odvući stopere te ulaske bi stvarno trebalo više forsirat
  • PlaviDuh
    99
    Prema slikama, vidim da se fino znoje Pjaca - Kačavenda - Stojković
  • Dinaminjo
    1.2k
    Pocinjem iskreno sumnjati da je Fabio Talijan..

..ovo sto komunicira, gotovo da ne lamata rukama
  • Ijayi Atiemwen
    1.7k
    ali ono što se može zaključiti jest da je na desnom beku 'držao' Pierre-Gabriela i Ristovskog, a na lijevoj strani Franjića i Perkovića.wolfgang14

A Oliveras u međuvremenu puni vode :lol:
  • veselko tenžera
    3.1k
    Ovaj trening je baš fora. Imaš 2 novinara, ne daš im snimanje, ako ih već ideš pustiti na trening to će svakako biti onaj gdje će se vježbati brzina odigravanja i forsirati agresija koje nam jako nedostaje.

Ima tu poruke javnosti, poruke igračima, malo dobrodošlog trenerskog PR-a. U svakom slučaju djeluje planirano i sviđa mi se da se i o tome misli.
  • Chempers
    422
    Vec protiv Arsenala i Milana će se već vidjeti jel obicni floskulas ili ima nekog taktičkog znanja. Rezultatski ne očekujem ništa, pogotovo protiv Arsenala al me zanima hoćemo li ličiti na ekipu ili ne. Komentirati nešto na temelju treninga je nemoguće neozbiljno.
  • don
    9.2k
    neozbiljno je i očekivati i ocjenjivati predstavu protiv Arsenala u Londonu.

ja ću ga krenit ocjenjivat od Istre.
  • Chempers
    422

E pa nije. Uvijek se može vidjeti ima li ekipa glavu i rep i što trener radi, odnosno ne radi što smo jako dobro mogli vidjeti protiv Bayerna koji je slično gostovanje ovom.
  • Fićo1986
    1.1k
    Ja nemogu vjerovat da ljudi pišu da imamo trenera nakon jednog treninga i napisanog teksta od strane novinara....boze dragi... ocemo osvojiti ligu prvaka nakon jednog treninga? Dajte smanjite hormone...zalit cemo za bjelicom....
  • Jurki
    14.3k
    zalit cemo za bjelicom....Fićo1986

S obzirom na rezultate u Hnlu.. tesko.
    I sad malo sa vremenskim odmakom kad razmislim.. ok bilo je povreda pun k.. ali to nije opravdanje da izgledas doma za k protiv Osijeka, Rijeke (gde nas je sam dragi Bog pogledal taj dan) ili Belupo koji nas je trkacki unakazil.
    Onaj derbi je masterpiece od taktike.. Perica ubacujes nakon valjda godinu i pol kaj nije igral i to u špicu.
    I da smo imali mrvicu ozbiljniju konkurenciju - mogli bi sad umjesto za proljece slagati roster za sljedece prvenstvo jer bi bilo -15 i game over. Sreca pa tutleki nisu znali iskoristiti nase kikseve.
  • Marley
    2.6k
    dobro malo si predoslovno shvatio. Nitko ne misli da je ista gotova stvar, eto imamo trenera, sve je osvojeno.
    Normalno da se nakon svega, veselimo svemu sto lici i na mali pomak. Da se lovimo za svaku slamku necega pozitivnog. Makar je i samo informacija od novinara. Radije nek preuvelicavaju ovakve stvari, nego da pljuju.

Sto drugo bi sad po tebi trebalo? Plakat kako nece nista bit od toga, a onda likovat ovim drugima, ako sve propadne?
    Neki mi djeluju kao da samo to i cekaju, da mogu reci "jesam vam rekao".
  • Kruno Metkovic
    24
    Brijem da bude odusto od one two touch čim vidi terene u Varaždinu, Gorici i ostalima njima sličnima.
    Al svakak već dugo nisam ovak bio nestrpljiv da krene 1.shnl, ajmo Dinamo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.