• Jurki
    15k
    Možda nisu doveli te 'goruće' pozicije jer se ne želi pogriješitiDroljo

Lecjaks, Doumbia, Čabraja, Štefulj, Mikhayilinichenko, Ogiwara, Oliveras - 7 bekova - skureni milijuni eura, a dobiveno nist. Nakon tolko promasaja.. nije ni cudo da se vaze svaki gram.

Edit: nije Doumbia nego Moubandje.. isti k - panj i jedan i drugi
  • Efes Pilsen
    9.7k
    Tu dolazimo opet do skautinga. Igraci su potpisivani na reputaciju kako Maric sam i kaze, skola Barce i Rome, a to jel profilom odgovara na nogomet koji mi pokusavamo igrat je izgleda manje bitno.
    Najbolji bek Svice, iskustvo iz Lique 1 pa mora valjat, a ocito ne mora..
  • ElDorado
    1.6k
    Problem Oliverssa je da je tehnički jako dobar ali fizički nedovoljno
  • Jurki
    15k
    slazem se da je do skautinga, ali isto tak jako puno ekipa muku muci s tom pozicijom.
    Naravno, to nije opravdanje da smo doveli tolko losih igraca na tu poziciju. I da bas niti jedan nije uspel.
  • Laugreano
    3.1k
    Zasad je rok nezadovoljavajuć.blubach

Cemu uopce ocjenjivanje dal je rok zadovoljavajuc ili ne , kad rok jos nije ni poceo.
  • blubach
    742
    Cemu uopce ocjenjivanje dal je rok zadovoljavajuc ili ne , kad rok jos nije ni poceo.Laugreano

Rok je počeo, to potvrđuje dolazak Galešića i Franjića koji su na pripremama s ekipom. Ako rok nije počeo, kako su oni s našom ekipom?
    Kao što sam već rekao, lijevi bočni pogotovo, a i napadač, su već morali biti riješeni kako bi počelo njihovo uigravanje. Franjić na bočnom je neprihvatljivo, osim ako želimo ponovno gledati iste stvari kao do sada...
  • Mr Anderson
    10.1k
    Stari moj, napadač i lijevi bek su još jučer trebali biti u avionu za Tursku. Ovo je neozbiljno jako.
    Šta se čeka, to mi nije jasno? Akcija, sezonsko sniženje?
    Blueshadow86

Daj skuliraj se malo. Imaš u avionu dva napadača i trojicu koji mogu pokriti lijevog beka ne računajući RPG-a. Diplite vas nekoliko od jutra do sutra kak je prijelazni rok sramotan i da je već trebalo biti pet pojačanja tu. Nije ovo igrica, spustite se na zemlju.
  • Mr Anderson
    10.1k
    Franjić na bočnom je neprihvatljivo, osim ako želimo ponovno gledati iste stvari kao do sada...blubach

Kome je neprihvatljivo?
  • blubach
    742
    Kome je neprihvatljivo?Mr Anderson

Meni, ako je drugima to ok, tko sam ja da im kenjkam, samo iskazujem svoje mišljenje poučen iskustvom zadnjih x godina kad smo krpali te pozicije.
  • Blueshadow86
    2.4k
    Daj skuliraj se malo. Imaš u avionu dva napadača i trojicu koji mogu pokriti lijevog beka ne računajući RPG-a. Diplite vas nekoliko od jutra do sutra kak je prijelazni rok sramotan i da je već trebalo biti pet pojačanja tu. Nije ovo igrica, spustite se na zemlju.Mr Anderson

Oho, evo i tebe nakon 4. bana kojeg si dobio. Ta činjenica dovoljno govori o tome tko se treba skulirati i tko se treba spustiti na zemlju.
    A ova nonšalancija nas je upravo i dovela do toga da smo na - 7 za Rijekom i Hajdukom.
  • Ivanmtk
    1.2k
    Ajmo se složit u dvi teze koje su očite. 1. da već par prijelaznih rokova ne uspijevamo riješit pozicije napadača i lijevog beka i to je apsolutni promašaj naše struke, jer za dovest Franjića, Stojkovića, Kačavendu, Ivanušeca ti ne treba sportski direktor to mogu i ja. 2. to su dvije pozicije za koje, ako želimo kvalitetno rješenje, treba iskrcati najviše novca. Prva pozicija je najdeficitiranija u modernom nogometu i svaki igrač koji iskoči na njoj, u bilo kojoj ligi, je isti tren na meti ozbiljnih klubova (mi smo i Gvardiola i Franjića prodali ko bekove), a druga pozicija je skupa jer se pravi napadač prodaje isključivo i samo po statistikama i to gotovo u pravilu po broju postignutih pogodaka, što ga, ako je uspješan, automatski čini skupim. E tu sad uskače uloga i sposobnost sportskog direktora koji ta dva igrača treba naći.
  • Crni86
    7.6k
    isti mu je menadžer ko i Cannavaru.Ivanmtk

Ovo je demantirano na forumu. Zahavi nije bio menadzer Cannavaru pri dolasku u Dinamo.
  • Mr Anderson
    10.1k
    Oho, evo i tebe nakon 4. bana. Ta činjenica dovoljno govori o tome tko se treba skulirati i tko se treba spustiti na zemlju.Blueshadow86

Radi takvih wannabe sportskih direktora ko ti i budem baniran kad sam alergičan na histerične i glupe postove.
  • Blueshadow86
    2.4k
    Nestabilan si i moraš to čim prije prihvatiti. I zna se gdje je mjesto takvima, a na Zoni nikako.
    Gore govoriš da imamo u avionu 2 napadača i 3 lijeva beka i da ne treba više...pa imao si i 5 stopera pa si doveo još jednoga - Galešića. Bitna je kvaliteta, a ne kvantiteta. Ostavi se analize i brojanja, sreća pa se tebe i takve ništa ne pita koji ste kvazi znalci, a pojma nemaš.
  • Mr Anderson
    10.1k
    Tebe će se valjda pitati za bilo što?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions