• Maxova dijagonala
    2.7k
    nije isto Ademi i Zagi.
    Ademi je već najavio da će postat trener dok mi Zagi djeluje kao tip koji će u penziji ić po nudističkim plažama i objavljivat slike na instagramu.
    Osebujan tip!
  • Jurki
    14.3k
    jbg onda mozes jedino mu isplatiti tih 600 tisuca i z nogom vrit.
    Dal bi to bilo korektno prema njemu? Bas i nebi.
  • Pulfer
    139
    Zato kaj ti je za skolu najvaznije da bude zdrav dio kluba, u kojem rade najbolji moguci strucnjaci koji ti garantiraju novu vrijednost u buducim generacijama, a ne otpadci prve ekipe. Mozda je Zagi bas kalibar za trenera, ja nemam pojma, ali metodologija kojom bi ga ubacili u skolu nikako
  • Jurki
    14.3k
    pa zato sam napisal treba sjesti s njim i vidjeti kakvi su mu planovi.
    Ja isto tak ne znam dal on je za trenera ili nije. Nije malo dijete pa da ne zna s cim se hoce baviti nakon igracke karijere.
    Slazem se s tobom da u skoli moraju raditi najbolji treneri koje si klub moze priustiti jer znamo svi da bez skole smo u teskoj banani.
  • Droljo
    10.7k
    mozes jedino mu isplatiti tih 600 tisuca i z nogom vrit.
    Dal bi to bilo korektno prema njemu? Bas i nebi.
    Jurki

To bi bilo i više nego fer i korektno prema njemu. Izbacit iz ekipe te mu dat da trči po maksimiru od 7-15h svaki dan i pola sata pauze za gablec do kraja ugovora. E to nebi bilo fer a to jedino možeš ako se igrač ne želi dogovoriti oko raskida. To općenito govorim, nevezano za zagija.
  • blubach
    690
    on ode u penziju godinu dana prije i ostavi klubu tih 400 tisuca i zauzvrat dobije posao kao trener golmana u omladinskoj skoli.Jurki

U zadnjih nekoliko dana (tjedana) sam pročitao na Zoni za 4-5 sadašnjih i bivših igrača da bi im se moglo zahvaliti poslom u klubu.
    Bilo je izrazito glupih stvari koje je Dinamo radio u zadnjih x godina i tom politikom bi nastavili raditi iste gluposti?
    Ljudi moji, ajde malo promislite glavom, jel vi želite da Dinamo sustavno počne propadati? Po čemu to Zagorac, Badelj, Ademi i drugi u ovom trenutku imaju mjesta imati bilo kakvu funkciju u Dinamu? Jer su, eto, simpatični, vole Dinamo i bore se za njega? Školovanje, iskustvo, potencijal, nije bitno? A na k mi posebno ide ona mantra "ma to je ionako nebitna funkcija". NEMA nebitnih funkcija. Svaki kotačić je važan, zapamtite si to, da bi napravio stroj.
  • Jurki
    14.3k

Moj status je isel u smjeru rjesavanja njegove prevelike place s obzirom na doprinos i njegove godine.
    Naravno da je svaka funkcija u klubu bitna. Jbg onda se klub treba ponesti klosarski i napiciti Zagija iz kluba van. Sporazumni raskid ugovora i đenja.
  • Brusa
    2k
    Jbg onda se klub treba ponesti klosarski i napiciti Zagija iz kluba van. Sporazumni raskid ugovora i đenja.Jurki

Zašto? Što bi točno dobili s tim, osim što bi tebi bilo ljepše bez Zagorca u klubu?
    Platili bi čovjeku plaću do kraja ugovora, potrošili novce, ostali na jednom golmanu (Filipovića ne računam ozbiljno) koji problema s leđima i što onda? Neki super golman bi ti došao besplatno?
  • Jurki
    14.3k
    nije stvar kaj bi meni bilo ljepse, vec je ludost kaj mu je bivsa uprava dala nerealno visoki ugovor.
    Nemam nist protiv Zagija ali imam zato protiv visina ugovora koje neki igraci po svim parametrima nebi smjeli dobivati.. nebitno o kojem se igracu radi.
    Samo za usporedbu KTC ima puno manji ugovor, a koliki je doprinos KTC-a a koliki Zagija?
    Ista stvar se odnosi i na Bockaja, Brkljacu, do nedavno Denija Jurica, Menala itd da dalje ne nabrajam.
    Ima hrpa igraca koja koci klub i sisa nepotrebno lovu.

Edit: samo tih par nabrojenih odnese iz kluba prek milijun eura za apsolutno nist. Da sutra odu u neki drugi klub, nebi se ni primjetilo da ih nema.
  • Sajla
    6.5k
    Po čemu to Zagorac, Badelj, Ademi i drugi u ovom trenutku imaju mjesta imati bilo kakvu funkciju u Dinamu? Jer su, eto, simpatični, vole Dinamo i bore se za njega? Školovanje, iskustvo, potencijal, nije bitno?blubach

a meni nije jasno zašto pretpostavljaš da itko misli da se tim ljudima trebaju odmah dati ikakve uloge ako nemaju ništa od nabrojanog? zar stvarno misliš da su ostali forumaši baš toliko blesavi? ajmo si pokazati malo međusobnog poštovanja. valjda je jasno da prvo trebaju biti ispunjeni neki osnovni uvjeti. nisam vidio da netko promovira ideju da Ademi prvi dan nakon igračke karijere preuzme u Dinamu funkciju generalnog managera kao što je Uli Hoeness u Bayernu kad je izuo kopačke prije sto godina, Zagorcu odmah dati juniorsku školu u ruke, a Badelja na poziciju glavnog trenera iako za ništa od toga nemaju ni interesa, ni znanja, ni potencijala.
    pa naravno da ne, ali ako su to ljudi koji imaju emociju prema Dinamu, ambiciju da i nakon karijere ostanu u nogometu i žele nastaviti pomagati našem klubu - dapače! upiši odgovarajuću školu, kreni sa dna hijerarhije, evo ti mentor i dokaži se. ali naravno da nećeš isto gledati Ademija s njegovim igračkim iskustvom i nekog random lika koji je jučer položio neke ispite i odradio pet treninga u limačima. pa valjda ima više smisla zadržati svoje ljude (ako to žele) nego pokazati im vrata i reći da se prvo idu dokazati u Prigorju iz Markuševca. isto tako, nećeš pretpostaviti bivšeg igrača s nula iskustva nekome tko je zadnjih 15 godina radio dobar posao tu ili u nekom drugom klubu.
    možda sam previše dobroćudan ili samo naviknut da ljudi slijede neku logiku, ali ako mi u firmi predlože da zaposlimo nekoga tko je kao student bio kod nas i pokazao se, a sad je diplomirao, sigurno neću pomisliti da mi ga predlažu za šefa odjela. isto tak i sa Zagorcem i ekipom koju si spomenuo i njihovom ulogom u klubu.
  • blubach
    690
    a meni nije jasno zašto pretpostavljaš da itko misli da se tim ljudima trebaju odmah dati ikakve uloge ako nemaju ništa od nabrojanog?Sajla

Za svakog nabrojanog barem jednom od različitih ljudi je ovdje na Zoni napisano da im se treba odmah nakon završetka nogometne karijere dati neka funkcija.
    Sve ovo što si dalje napisao se apsolutno slažem, al mislim da pojedini ne bi tako nego bi im odmah dali u ruke neku funkciju.
    To što je netko navijač Dinama mora biti SAMO plus, a ne glavna referenca za bilo što u klubu.
  • Sajla
    6.5k
    ok, u načelu se slažemo, možda samo drugačije interpretiramo tuđe riječi. ja nisam doživio ili primjetio takve upise gdje bi se bivšim igračima odmah dala vodeća funkcija bez kontrole ili nadzora, vjerujem da i odgovorni tako razmišljaju. kako god, nema smisla razvlačiti tu temu dalje :)
189101112Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.