• Chempers
    701
    Zagorac nam je sam donio bod protiv Rijeke na Maksimiru prošlog studenog kad nismo puknuli po golu, moglo je 0-3 biti. Takve utakmice Nevistica ja se ne sjećam u cijeloj njegovoj karijeri u Dinamu a ne prošle sezone.
  • Paggini
    53.2k

Sta si gledao samo tu jednu utakmicu zadnje dvije sezone?
  • über alles
    1.9k
    Ovaj bi i atomsku prezivio

Kak je krenulo na bliskom istoku mogo bi zagi ovo dokazat.
  • Draž
    1.6k
    Nisi gledao npr. tekmu protiv Betisa u gostima?
  • Mali Zeus
    17.6k
    Zagorac nam je sam donio bod protiv Rijeke na Maksimiru prošlog studenog kad nismo puknuli po golu, moglo je 0-3 biti. Takve utakmice Nevistica ja se ne sjećam u cijeloj njegovoj karijeri u Dinamu a ne prošle sezone.Chempers

Imaš pravo, osim kaj je baš protiv Rijeke Neva izvukao onaj šut Čopa nije lik imao nijednu takvu tekmu.
  • Fan
    1.1k
    Zagorac je imao brdo mana ovu sezonu i nema nekog pretjeranog smisla držat ga na klupi za ovu plaću koju ima.
    ALI!
    Pogledajte snimke sa top 10 obrana sezone, iznenadit će te se koliko je obrana njegovih ondje, tako da još nešto baruta ima u njemu...
  • Guinness
    2.8k
    Ako Filipović ide na posudbu u Slaven, ne vidim razlog da se riješimo Zagorca.Bosskovitz

Ako odu svi golmani iz svih uzrasta u klubu ne vidim ni jedan razlog da ostane.
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    Sta taj covjek Jos radi u klubu uopce
  • Jaro
    10.4k
    Realno, on je taman profil treceg golmana. A ugovor? Jbg, nije si ga sam potpisao.
  • San Lorenzo
    19.6k
    Cijelo se vrijeme nadam da ćemo na valu novih dolazaka dovesti i novog golmana, Čavlina je riknuo u Osijeku, a ova tri su u par deka, obranit će ono što moraju i tu priča staje...činjenica da izvlačimo Zagorčevu utakmicu protiv Rijeke ili Nevistićev Varaždin prošle sezone govori koliko mizeran golmanski doprinos imamo od odlaska Livakovića.
  • El Madrigal
    431
    Zagorcu dati 200 tisuća, cvijeće i Bajaderu i reci hvala. Trebamo kao 2. golmana nekoga tko ce biti žestoka konkurencija Nevi i činiti ga boljim ili čak priprijetiti Nevi i dobiti priliku kao broj 1. Nevistić, Cavlina i neki junior. Zagorac još godinu dana uzima mjesto nekom tko ima sanse pritisnuti Nevistica i to za 450 000 €. Njegov ostanak je teška glupost.
  • Jurki
    17.8k
    Svaki put kad netko napise nekaj u ovoj temi, nadam se da pise: da Zagorac odlazi iz Dinama..jbt paranoja
  • Jos-Optimus
    6k
    Qarabaq je bio bolesna utakmica, Betis...u pohodu na naslov Varaždin, Hajduk na Poljudu, Lokomotiva, Rijeka...ti si jedan običan trol i nije mi jasno da te još nisu maknuli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.