• Jaro
    8.6k
    da si 10 minuta ranije vidio bi i stativu iz penala i ponisten gol Mbappeu...

@Dzgšb rijetko iritantan igrac...
  • Sven
    79
    Istina, izgledalo je kao da bi popustile sve kocnice. Steta, ali nadam se da ga ceka hladanje sa barem 5-6 utakmica
  • Eduardo
    21.9k
    U Liverpoolu uoči derbija pada nešto obilniji snijeg, ali teren na Anfieldu naravno nije pod znakom pitanja.

• ZrnTSCHeZ
    612
    teren na Anfieldu naravno nije pod znakom pitanja.Eduardo
    Nije bil upitan teren već prijevoz i dolazak navijača jer su prije svega vlakovi u problemu
  • Eduardo
    21.9k
    znam, nigdje nisam niti napisao da je teren upitan.
  • Dr Hofmann
    2k
    Kakva utakmica Liverpool Man Utd...Ne znam otkud da počnem. Drugo poluvrijeme apsolutna ludnica, a tek sudačka nadoknada. Par sekundi prije kraja Harry Maguire promaši zicera. Pogledajte sažetke
  • Jurki
    14.2k
    bome sjajna utakmica. Na kraju utd mogel lako odnesti cijeli plijen.
    Ali panjina Maguire zapuca mrtvaca nad mrtvacima.
    Kolko je taj covjek izbil bodova unitedu to je strasno, a za njega dali 80 milja eura. Idealan primjerak kako 80 milijuna eura pretvoriti u govno.
  • ZrnTSCHeZ
    612
    Harry je to potkoljenicom udaril, ne stopalom...grdo je odskočila, jer mu je loše dodal...jbg, nije on baš najvrsniji tehničar niti mu je to u primarnom opisu posla
    Međutim, mislim da je bil offside kod prethodnog dodavanja tak da gol ionak ne bi vrijedil
  • tp1997
    804
    Sve me strah kako će izgledati matchup Leao-Rile...
  • Zagreb1992
    1.9k
    Milan preokrenuo protiv Intera u finalu superkupa i osvojio isti..Bit će zajebano s njima jer su se digli dosta od dolaska novog trenera
  • Mr Anderson
    9.2k
    Odlična utakmica. Nadam se da bude Leao odmarao protiv nas. Tekma se danas okrenula kad je on ušao.
  • Mr Anderson
    9.2k
    Sve me strah kako će izgledati matchup Leao-Rile...tp1997

Pa ne može ga nitko čuvati jedan na jedan, ne samo Rile. Trebat će ga udvajati nekako.
  • Sven
    79
    Isto kao sto izgleda kada ga bilo tko na svijetu cuva, nitko nema neke prevlike sanse zaustaviti ga haha
    Za mene uz Viniciusa 1 na 1 najmocniji igrac na svijetu
  • tp1997
    804
    Bilo bi dobro da ga bar pokuša zaustaviti netko tko može trčati
  • Nogo
    4.7k

Evo malo šale :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.