• Majki2111
    3.6k
    Nije. Inteligentan je skroz. On je sve suprotno od egoista imam dojam.
  • jedan u nizu
    10.7k
    Majki, znas da mozes biti inteligentan i egoist u isto vrijeme?
  • Majki2111
    3.6k
    Da al nije mi on egoist. Al možda sam u krivu...
  • don
    9.1k
    a je ga i vi preuveličavate ka da u toj sobi muče ljude :lol:

ta soba postoji već godinama i godinama i sa tom istom sobom smo postizali najveće uspjehe.
    Ali naravno da je triba ukinuti, pogotovo sad kad senatori gube svoj doprinos na terenu.
  • Paggini
    32.6k
    Rugali smo se tovarskoj pušačkoj sobi, a kad ono.... :cry:
  • don
    9.1k
    ma prenapuhana je to priča, to je vjerovatno neka obična prostorija u kojoj je igračima dozvoljeno pušit i tjt. A mediji ka mediji naravno da će to iskoristit, pogotovo u ovim trenutcima di nas ne prati rezultat i di svi udaraju negativno na nas.
  • Maksim Maksimirski
    6.9k
    Ako Petku ukinu cigarete strah me da će se udebljati ko Ailton iz Werdera.

Ali ozbiljno, treba čovjeku koji je naš najbolji igrač dati malo oduška u takvim stvarima. Svaki inteligentni trener to čini i nema isti stav prema Petkoviću i Ogiwari. Isto je i u europskim klubovima. Vinicuisu će Don Carlo zažmiriti dok ovaj skrola po Instagramu dok Carlo objašnjava taktiku ali ako to učini tamo neki Luka Jović dobiti će kopito iz kluba. Znam da to nije pravedno ali takva je realnost. Treba igračima poput Petka dati određene kredite ali naravno ne pretjerivati u tome, ne zazivam ja sada da on ne dolazi na treninge ili da dolazi sa bocom viskija u sebi ali cigaru tu i tamo bih mu itekako tolerirao.
  • mlkaskic
    41
    Može li mi netko objasniti kako je to navodno otkriveno?
  • jedan u nizu
    10.7k
    Vinicuisu će Don Carlo zažmiriti dok ovaj skrola po Instagramu dok Carlo objašnjava taktiku ali ako to učini tamo neki Luka Jović dobiti će kopito iz kluba.Maksim Maksimirski

A sta kada Vinicius krene igrati kao Jovic? Oce onda imati isti tretman?
  • Maksim Maksimirski
    6.9k
    A sta kada Vinicius krene igrati kao Jovic? Oce onda imati isti tretman?jedan u nizu

Tada hoće. Dok je najbolji igrač gledat će mu se kroz prste.
  • jedan u nizu
    10.7k
    Tada hoće. Dok je najbolji igrač gledat će mu se kroz prste.Maksim Maksimirski

christoph-waltz.gif

p.s. ne koristi samo Petko tu sobu
  • Paggini
    32.6k

Pa nitko mu ne može zabraniti cigarete, ko sto nisu ni starci meni zabranili, ali imati prostoriju za pušenje u klubu razine Dinama je van svake pameti.

A iskreno, Petko i svi su ispucali svoje kredite zaduženosti. Mislim da ne bi trebali imati više ikakve beneficije, pogotovo ne kad su svojom zajebancijom, alternativnim liječenjima, i "lako ćemo" ugrozili klub i naslov prvaka.

Najbolje se iživljavati na Cordobi, RPGu, Mmaeeu, Nevistiću a ne na zaslužnima, jel.

Na kraju krajeva, Livaji su se uzele beneficije pusacke sobe, stavilo ga se na mjesto i lik doslovno sam gura tovare cijelu polusezonu. Hoću isto i od Petka.
  • Maksim Maksimirski
    6.9k
    Ma to je samo kozmetička mjera. Ako Petko neće zapalit svoju zasluženu cigaretu u toj nekoj šupi koju nazivaju ''prostorijom za pušenje'' onda će je zapaliti na parkingu ispred stadiona ili u nekom obližnjem kafiću. Svi igrači će i dalje znati da Petko puši, trener će znati da Petko puši, javnost će znati da Petko puši. Samo će lokacija njegovog dimljenja biti pomaknuta 50 ili 100 metara dalje.
  • Maksim Maksimirski
    6.9k
    I ne znam otkud toliko negativne energije prema Petku, bez njega smo ko Arsenal bez Henrya. Zna biti svojeglav ali on je daleko najvažniji i najbolji igrač ovog Dinama. Dajte čovjeku da puši svoje cigarete!
  • Nino Bule
    15.1k
    ali cigaru tu i tamo bih mu itekako tolerirao.Maksim Maksimirski

Pa nitko ni njemu ni ademiju ne bi zamjerio pusenje, al soba za pusenje na maksimiru ? O cemu pricamo ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.