• emreli21
    121
    trenirali su ali unutra solo.
  • Doktor Kunić
    4.2k
    trenirali su ali unutra solo.emreli21

Prostor za pušače
  • Crni86
    7k
    Petko i misic su zidali ulaz u pusacku sobu, tzv teretana.
  • Jurki
    14.2k

Zajebancija ili???

Edit: ne volim Talijane, to su za mene žabari.. ali Fabio ako nagaris sve one koji "imaju pare, cajke, kurvetine a igraju ko picketine"

posut cu se peplom sa zadovoljstvom.
    Nek pisaju krv i povracaju majcino mlijeko za Dinamov dres. gaziiiii
  • Izet Hajrović
    3.1k
    "Vjerojatno je to bila i poruka iskusnim igračima koje volimo nazivati senatori, a koji su dosta često bili predmet rasprava, od ‘pušačke sobe‘ u vremenu Sergeja Jakirovića, preko bivšeg trenera Nenada Bjelice kojem je glavna referenca pri izboru bila ‘dobro poznavanje svlačionice‘. Naravno da se pod tim mislilo baš na starije igrače, senatore. Cannavaro će ukinuti ‘pušačku sobu‘ i bilo kakve privilegije starijih igrača u odnosu na one mlađe. Iako je sasvim jasno da su iskusni igrači poput Petkovića, Mišića, Ademija ili Ristovskog itekako značajni za momčad."

Olivari, SN.

@Niko1986 :clap:
  • Paggini
    32.6k
    Ali pušačka soba u klubu koji igra solidnu ulogu u Ligi prvaka.

Ovo mi je toliko urnebesno hahaha, ne mogu fkt to pojmiti uopce. Mislim, volio bih dimit s njima, brijem da je predobra zajebancija...
  • Nino Bule
    15.1k
    Za ademijeve i petkove se pusacke navike dobro zna, al da im se soba dozvoljavala je stvarno novi level
  • Crni86
    7k
    Sad smo bar saznali za sta im je sluzila ta soba ako je istina. Mislim dosta lose je da klub dozvoljavanjem takve sobe potice nezdrav zivot svojih sportasa.
  • Droljo
    10.6k
    Šta fali? Lagano Jameson sa ledom, par cigaretica, koja crtica i lakše se podnese radni dan. :lol:
    Težak je život nogometaša..
  • Goran86
    159
    Ako je ovo istina Fabio udri' po senatorima. Sramota. Nema izlika više, nema života od stare slave. I pod cijenu momentalnog križanja igraca, nitko nije iznad ugleda i autoriteta samog kluba. Hoćemo titulu i ove godine!
  • Jurki
    14.2k
    Šta faliDroljo

Fali to da smo spori ko blato, fali to kaj nas jedan Belupo, Osijek, Rijeka zgazi trkacki, kaj na terenu izgleda ko da ih ima duplo vise.
    Nije problem izgubiti, problem je kad te gostujuca ekipa potanjura doma ko nekakve papke i luzere.

Gazi Fabio tutta forza, nek placu krv i povracaju majcino mlijeko.
    Ne zelim trenera, zelim gonica robova.
  • jedan u nizu
    10.7k
    Fali to da smo spori ko blato, fali to kaj nas jedan Belupo, Osijek, Rijeka zgazi trkacki, kaj na terenu izgleda ko da ih ima duplo vise.
    Nije problem izgubiti, problem je kad te gostujuca ekipa potanjura doma ko nekakve papke i luzere.
    Jurki

mislim da je kolega @Droljo sarkastican :D
  • Majki2111
    3.6k
    A mislim, ako im je do alkaloida neka nabave čistu tvar i onda neka odaberu način unosa i dozu u dogovoru s pronađenim farmaceutom.

Vjerujem da se unos takvih supstanci može izvoditi u kontroliranim uvjetima bez većih posljedica iako se drži dogovora doze.
  • Jurki
    14.2k
    u ovakvoj situaciji ni sarkazam ne mogu probaviti jer su previse placeni.
    I kaj se toga tice ne mogu imati opravdanje..
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Ako je istina da je trojka Petković,Ademi a i Mišić kako se spominje na tom profesionalnom nivou. Da se puši na stadionu , svetom mjestu a tako su plaćeni,bukvalno najplaćeniji u Dinamu onda je to objašnjenje. Zašto petku stalno neki racku smeta ,zašto mišić ponekad ne može disati i maltenne cijelu temu ne napravi šprint a Ademi je gotova priča već dugo. Sumnjam u to da je istina. Ali ako jest onda mogu sva trojica razligu iz Dinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.