• badjibadara
    4.4k
    Kranjcar, BrekaloBig Daddy

Da su ova dva poput Pjace otisla u Rijeku, nitko im nikada nebi A rekao.
  • don
    9.8k
    Svinja debela, Brekalo, Pjaca, sad i Orsa?! :monkey:Big Daddy

od kad je Dinamu toliki rival Rijeka da mrzimo igrače kad pređu tamo?

Dinamov igrač ne smi prić u 3 kluba, a to su: partizan, zvezda i hajduk. Budući da će teško netko prić u prva dva (nogometno gledano) preostaje samo hajduk.
  • Maksim Maksimirski
    7k
    Lijevo krilo: Ivanušec, Pjaca, Hoxha, Oršić

Lijevi bek: 0

Nama treba lijevi bek, barem jedan ako ne i dva jer sad nemamo nijednog, Treba nam obavezno jedan napadač što je jasno dokazano u zadnja 2 mjeseca.

Na lijevo krilo se može dovesti i Leao ali samo jedan igrač može igrati na toj poziciji i ne trebaju nam tamo 4 (dobre) opcije nego su dovoljno dvije. Još imamo Špiku koji u slučaju nužde može na lijevo krilo pa tako već sad na toj poziciji imamo dovoljno opcija.

Smatrat ću prijelazni rok neuspješnim ako se ne dovede barem jedan lijevi bek i jedan napadač. Ne može me smiriti dovođenje 5 lijevih krila (makar ekstra klase) niti Franjić koji će, kad se oporave Miške i Sučić, vjerojatno biti na klupi. Ako je pak Franjić doveden kao lijevi bek i ako je to plan, onda tek treba zvoniti alarm i onda tek treba Mariću dati nogu iz kluba. Nadam se da to nije slučaj i da Franjić nije doveden kao bek.
  • Dr Hofmann
    2k
    Uh frende, gdje si našao usporedbu Kranjčara i Oršića...Ne znam koliko imaš godina, ali nije ni bitno, ono je bilo u puno, puno težem i drugačijem vremenu. Rijeka je rival, Kantrida je bila jebeno gostovanje, ali tovari su nešto sasvim drugo. Kriva usporedba, kruške i jabuke. Kruške i golf četvorka ustvari
  • doubletrouble
    1.3k
    upisem doticni profil na instagramu, odem na jednu objavu i procitam da su ljudi iz kluba zajedno sa Tomasevicem unistili RK Zagreb, a to im je cilj i u Dinamu

Nema sta, pravi izvor informiranja
  • Dani Olmić
    765
    I neka, ne treba nam … nakrcani smo na lijevom krilu … kaj je išel bez veze u southampton… nitko ga nije teral … razumijem odluku Dinama
  • Crni86
    7.3k
    Po twitteru sam vidio da se pise kako smo navodno obavijestili rileta da mu ne namjeravamo produziti ugovor i da ga rijeka zeli dovesti nazad.

Vidjet cemo da li je to istina u iducim danima.
  • Maksim Maksimirski
    7k
    Onda nam treba i desni bek u ovom prijalaznom roku.

Ako Rijeka dovede Rileta bit će zanimljiv njegov doček na Rujevici.
  • Crni86
    7.3k
    lako moguce, ali je i dosta velika tisina s nase strane za njegov ugovor tako da me ne bi cudilo ra mu stvarno ne zelimo ponudit novi.

Vdijet cemo iducih dana
  • NitkoBitan
    22.1k
    Nema sanse da Ristovski ode u Rijeku nakon sto su mu psovali mater nedugo nakon nakon sto mu je preminula majka.

A sto se tice isteka ugovora mislim da je nezadovoljan Ristovski tempirana koja ce svoje nezadovoljstvo prelit na ostatak svlacionice. I ovako na terenu mahanjem unosi nervozu pa si mozemo mislit kako je van njega.

Pustio bih ga vec sad na zimu (samo je problem kaj nemamo dovoljno registriranih bekova za LP). Ajde necemo se pravit grbavi i rec da nije zasluzio oprostaj - bome je. Slikica, buketic i sretno dalje.
  • Beowulf112
    368
    Riletu ni Moharamiju ni netreba produzit.Odradili su oni svoje.Imamo RPG-a i malog Mikica.Ako bude potrebe mozemo kupiti iz Rijeke Smolcica.Jako mi se svida kako igra taj decko ali prvo da vidimo oce li ista biti od Mikica.
  • Kaktus Car
    878
    Onda nam treba i desni bek u ovom prijalaznom roku.Maksim Maksimirski

Koliko desnih bekova treba? Da i ode Ristovski to bi značilo da su i dalje u klubu 3 desna beka.
  • Maksim Maksimirski
    7k
    Koliko desnih bekova treba? Da i ode Ristovski to bi značilo da su i dalje u klubu 3 desna beka.Kaktus Car

Noa Mikić je junior. Moha je Moha, cijenim njegovu borbenost i profesionalizam ali ne bih se uzdao u njega i ostaje nam samo Gabriel koji igra jako loše u zadnje vrijeme. Znam da će sada klub ljubitelja RPG-a reći da igra na krivoj poziciji ali igrao je on na lijevom beku i prije pa je bio dobar ali ja ne mislim da je njemu problem kriva pozicija nego glava. Postoji neki razlog zašto mijenja klubove ko čarape unatoč tome što ima fizičke kapacitete da igra u ligama petice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions