• Teofil Kateran
    1.5k
    A po čemu bi trenutno bio pojačanje? Nije igrao niti u Southamptonu, niti u Trabzonsporu. Uz to, povratnik nakon teže ozljede. A i klub trenutno nema vremena davati mu minutažu da hvata formu jer se mora hvatati bodovni zaostatak.

Razmišljajte objektivno, a ne subjektivno zbog njegovog doprinosa dok je igrao u Dinamu...
  • Big Daddy
    1.4k
    brate, ak Orsa ode u Rijeku, podivljat cu
  • Big Daddy
    1.4k
    Svinja debela, Brekalo, Pjaca, sad i Orsa?! :monkey:
  • NitkoBitan
    21.5k
    ak Orsa ode u Rijeku, podivljat cuBig Daddy

Pricekaj da ga vidis na djelu na terenu. Brzo ces se smirit.
  • BBBaranja
    2.9k

Ni meni neće biti drago,ali mi nije bilo drago kada je zbrisao u Southampton pa opet dobro..
  • badjibadara
    4.3k
    Kranjcar, BrekaloBig Daddy

Da su ova dva poput Pjace otisla u Rijeku, nitko im nikada nebi A rekao.
  • don
    9.1k
    Svinja debela, Brekalo, Pjaca, sad i Orsa?! :monkey:Big Daddy

od kad je Dinamu toliki rival Rijeka da mrzimo igrače kad pređu tamo?

Dinamov igrač ne smi prić u 3 kluba, a to su: partizan, zvezda i hajduk. Budući da će teško netko prić u prva dva (nogometno gledano) preostaje samo hajduk.
  • Maksim Maksimirski
    6.9k
    Lijevo krilo: Ivanušec, Pjaca, Hoxha, Oršić

Lijevi bek: 0

Nama treba lijevi bek, barem jedan ako ne i dva jer sad nemamo nijednog, Treba nam obavezno jedan napadač što je jasno dokazano u zadnja 2 mjeseca.

Na lijevo krilo se može dovesti i Leao ali samo jedan igrač može igrati na toj poziciji i ne trebaju nam tamo 4 (dobre) opcije nego su dovoljno dvije. Još imamo Špiku koji u slučaju nužde može na lijevo krilo pa tako već sad na toj poziciji imamo dovoljno opcija.

Smatrat ću prijelazni rok neuspješnim ako se ne dovede barem jedan lijevi bek i jedan napadač. Ne može me smiriti dovođenje 5 lijevih krila (makar ekstra klase) niti Franjić koji će, kad se oporave Miške i Sučić, vjerojatno biti na klupi. Ako je pak Franjić doveden kao lijevi bek i ako je to plan, onda tek treba zvoniti alarm i onda tek treba Mariću dati nogu iz kluba. Nadam se da to nije slučaj i da Franjić nije doveden kao bek.
  • Dr Hofmann
    2k
    Uh frende, gdje si našao usporedbu Kranjčara i Oršića...Ne znam koliko imaš godina, ali nije ni bitno, ono je bilo u puno, puno težem i drugačijem vremenu. Rijeka je rival, Kantrida je bila jebeno gostovanje, ali tovari su nešto sasvim drugo. Kriva usporedba, kruške i jabuke. Kruške i golf četvorka ustvari
  • doubletrouble
    1.3k
    upisem doticni profil na instagramu, odem na jednu objavu i procitam da su ljudi iz kluba zajedno sa Tomasevicem unistili RK Zagreb, a to im je cilj i u Dinamu

Nema sta, pravi izvor informiranja
  • Dani Olmić
    706
    I neka, ne treba nam … nakrcani smo na lijevom krilu … kaj je išel bez veze u southampton… nitko ga nije teral … razumijem odluku Dinama
  • Crni86
    7k
    Po twitteru sam vidio da se pise kako smo navodno obavijestili rileta da mu ne namjeravamo produziti ugovor i da ga rijeka zeli dovesti nazad.

Vidjet cemo da li je to istina u iducim danima.
  • Maksim Maksimirski
    6.9k
    Onda nam treba i desni bek u ovom prijalaznom roku.

Ako Rijeka dovede Rileta bit će zanimljiv njegov doček na Rujevici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions