• Crni86
    7k
    lako moguce, ali je i dosta velika tisina s nase strane za njegov ugovor tako da me ne bi cudilo ra mu stvarno ne zelimo ponudit novi.

Vdijet cemo iducih dana
  • NitkoBitan
    21.5k
    Nema sanse da Ristovski ode u Rijeku nakon sto su mu psovali mater nedugo nakon nakon sto mu je preminula majka.

A sto se tice isteka ugovora mislim da je nezadovoljan Ristovski tempirana koja ce svoje nezadovoljstvo prelit na ostatak svlacionice. I ovako na terenu mahanjem unosi nervozu pa si mozemo mislit kako je van njega.

Pustio bih ga vec sad na zimu (samo je problem kaj nemamo dovoljno registriranih bekova za LP). Ajde necemo se pravit grbavi i rec da nije zasluzio oprostaj - bome je. Slikica, buketic i sretno dalje.
  • Beowulf112
    365
    Riletu ni Moharamiju ni netreba produzit.Odradili su oni svoje.Imamo RPG-a i malog Mikica.Ako bude potrebe mozemo kupiti iz Rijeke Smolcica.Jako mi se svida kako igra taj decko ali prvo da vidimo oce li ista biti od Mikica.
  • Kaktus Car
    817
    Onda nam treba i desni bek u ovom prijalaznom roku.Maksim Maksimirski

Koliko desnih bekova treba? Da i ode Ristovski to bi značilo da su i dalje u klubu 3 desna beka.
  • Maksim Maksimirski
    6.9k
    Koliko desnih bekova treba? Da i ode Ristovski to bi značilo da su i dalje u klubu 3 desna beka.Kaktus Car

Noa Mikić je junior. Moha je Moha, cijenim njegovu borbenost i profesionalizam ali ne bih se uzdao u njega i ostaje nam samo Gabriel koji igra jako loše u zadnje vrijeme. Znam da će sada klub ljubitelja RPG-a reći da igra na krivoj poziciji ali igrao je on na lijevom beku i prije pa je bio dobar ali ja ne mislim da je njemu problem kriva pozicija nego glava. Postoji neki razlog zašto mijenja klubove ko čarape unatoč tome što ima fizičke kapacitete da igra u ligama petice.
  • Dani Olmić
    706
    Nema ni teorije da Stefan Ristovski ode u Rijeku. Ni teorije. Ljudi su mu majku psovali koja mu je tek preminula. Nema tih novaca koji bi ga odveli tamo.
  • Kaktus Car
    817

Mikić ili je ili nije. Treba dobiti priliku. On sigurno isto nema namjeru čekati na klupi beskonačno dok "senator" uzima nerezonske šuteve izvana dok se lovi rezultat ili maše rukama i prigovara suigračima, isto vrijedi i za najboljeg desnog beka u klubu koji je prisiljen krpati kontra stranu.

S jedne strane bi ljudi da se razvijaju domaći igrači, a s druge strane tim istim igračima ne bi dali šansu ni s klupe i onda bi oni nekako trebali napredovati; to ne funkcionira tako.
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Noa Mikić je junior.Maksim Maksimirski

Točno to, svi ga gledamo kao juniora, baš zato što trenutno po hijerarhiji imamo tri desna beka ispred njega. Dečko mora dobit priliku.

ostaje nam samo Gabriel koji igra jako loše u zadnje vrijeme.Maksim Maksimirski

U zadnje vrijeme nije bajan, ali meni po svemu izgleda bolje od Ristovskog unatoč tome što igra na lijevom beku. Ristovski nije na razini i osjeti se pad već neko vrijeme. Nema smisla produžit ugovor igraču od 32 godine u slobodnom padu koji je realno i problem za svlačionicu. Zanima me kako bi izgledao Ristovski da igra već skoro punih godinu dana lijevog beka.
  • Maksim Maksimirski
    6.9k
    Ovo nije trenutak kada Noa Mikić treba dobiti priliku. Noa Mikić treba otići na posudbu u Loksu ili slovensku ligu i tamo se iskaliti. Ja sam gledao Mikića protiv Shaktara na prošlim pripremama i bilo mi je neugodno koliko ga je izdominirao Newerton (onaj 19-godišnji igrač koji se spominjao u kontekstu Hajduka).

Mikića ljudi gledaju u juniorima gdje Dinamo 99 posto vremena igra viktoriju na protivnički gol i gdje bekovi uopće nemaju obrambene zadatke i u pripremnim utakmicama koje Dinamo gotovo uvijek igra protiv nekakvih inferiornih Vardara i Jagiellonija, zato misle da je on savršen igrač koji može odmah uletjeti u prvih 11 Dinama. Čim sam ga prvi put vidio protiv ekipe koja je usporediva sa Dinamom dečko je ispadao kao da ga nema.

Napadački je odličan. Može on u budućnosti biti dobar i u obrambenom dijelu ali prvo mora otići u neki klub koji se često brani, dakle ne u Olimpiju nego u nekakvu Rogašku i tamo naučiti fazu obrane. Situacija gdje smo na -7 nije ta gdje ćemo golobradog Mikića učiti igranju obrane. Ovo nije 2014. niti smo na +35 od konkurencije.
  • NitkoBitan
    21.5k
    Ovo nije 2014. niti smo na +35 od konkurencije.Maksim Maksimirski

Cak se tu vise i ne radi o tome da imamo veliku prednost pa da mozemo davat priliku klincima do mile volje. Nogomet je za zabavu masa i navijaci ocekuju pobjede.

I da smo na +20 itekako bi bilo nezadovoljnih kad bi vidjeli nekog klinca na terenu koga se ocito gura unatoc brojnim greskama i boljim opcijama na klupi. Mislim da je prirodniji i zdraviji proces skupljati minute i iskustvo na posudbi u drugom klubu pa kad i ako se dokaze i pokaze povuc sa posudbe.

Treba biti svjestan da samo manji broj izdanaka akademije uopce uspije u seniorskom nogometu, a jos manji broj dosegne razinu Dinama. To je sve prirodan proces i ne treba nikog niti silit niti krivit. Neki i kasnije sazriju.
  • Maksim Maksimirski
    6.9k
    Što se tiče razvijanja mladih dragulja Dinamo tu ima Baturinu i Sučića (barem 30-40 milijuna eura novca) i to je sasvim dovoljno. Situacija gdje smo na -7 nije trenutak u kojem ćemo ubacivati još dodatnih dragulja osim ukoliko ti igrači ne donose boljitak na terenu. Eventualno za ovu sezonu mogu uskočiti još Kačavenda i Stojković ako se izbore za mjesto u prvih 11 i ukoliko se pokažu boljima od ostalih.

Financijski nam ne gori pod nogama i ne treba forsirati iznimno mlade igrače. Ako sve uspješno prođe onda dogodine možemo kalkulirati oko Vrbančića, Pavića, Gurlice, Mikića, Šunte itd. Ako sezona prođe neuspješno i ne osvojimo naslov onda ćemo opet morati računati na Pavića, Gurlicu, Mikića, Šuntu itd. U svakom slučaju će dobiti priliku jer će klub kad tad morati dati šansu mladim igračima iz razloga što dobrim dijelom živimo od transfera. Samo što ovo nije taj trenutak, na -7 smo i u ovom trenutku mora igrati igrač od 40 godina ukoliko je bolji od onog od 18.
  • tp1997
    801
    CSKA Sofia? Ovaj što mu je jedina referenca da je igrao u Grenobleu? Izvor?
  • keppi
    245
    Griješiš prijatelju..... bijelac je , samo tamnije puti....pa rekli su tako.
  • Omake
    4.7k
    Opet novinari čitaju Zonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions