• Jurki
    14.3k
    njima treba supstanca - 15 kila kamenja u torbu pa na Sljeme trkacki trening.
  • Majki2111
    3.6k
    Ma jok. I dalje sa cigarama mogu pretrčat više od mene koji ne pušim i ne drogiram se. :lol:
  • Benito
    1.1k
    A netko je službeno potvrdio da postoji ta soba ili je to samo nagađanje?
  • Nino Bule
    15.1k
    Da se ogradim; pretpostavljam da soba sigurno postoji, da se pušilo u njoj ne znam, kazem zna se da su ademi i petko pasionarani pusaci, AKO im se to dozvolilo u prostorijama kluba to je bas lakrdija.
  • Marley
    2.6k
    Koji urnebes :lol: , ako je istina... da pusacka soba... ma dobro da nemaju i posebnu klupicu na terenu za te svrhe, onak ako dodje zelja za vrijeme treninga. Vinski podrum jos fali.
    Osim sto je katastrofa za njih kao profesionalce, apsolutno je nedopustivo slati takvu poruku mladjima i novima u ekipi.

Eee Bruno, Bruno... uvijek mu nalazim opravdanja za sve, ali za ovakve fore treba jedna iza uha :smile:
    Zapravo, manje je do njih, a vise do onih koji su dopustali takvu sprdacinu. Ako je istina. Ne bi me nista cudilo.
  • plavi devet
    404
    sad sam baš tražio u razgovoru, 18.12.2023 godine mi prijatelj poslao poruku da na stadionu postoji soba za pušenje. Ako je on još tada čuo za nju, vjerujem da stvarno postoji.
  • Paggini
    32.8k
    Točno znam da pušačka whatsapp grupa gori trenutno :lol:
  • Nino Bule
    15.1k
    Dobro je dok topove ne pale u sobici
  • NitkoBitan
    21.5k
    Mozemo mi za Ademija govorit da je star ali i za njegove godine nije normalno da se vuce po terenu u 20toj minuti i ne moze pratit svog igraca. Definitivno pusacka pluca. Podsjeca me na mene na terminu kad odem nakon ohoho vremena.

Meni iskreno nije smijesno i uz pozitivan nalaz na nikotin bi dobio pedalu samo takvu. Uopce me ne zanima sto je legenda ili ne znam ja kaj. Zauzima mjesto klincima a sam je neprofesionalac.

Znam i da dosta cesto odlazi na termine padela. Ne znam bas ni koliko je to profesionalno ic mimo kluba kakva god to bila fizicka aktivnost.
  • jedan u nizu
    10.7k
    Točno znam da pušačka whatsapp grupa gori trenutnoPaggini

- decki sta cemo sad, sef nam ukida sobu
    - a ne znam brate, moramo negdje, jel mozemo kod tebe Bruno?
    - ma ne znam stari, znas da je Iva protiv toga, pogotovo odkako je rodila
    - Rile jel mozemo kod tebe?
    - ne možam, svekrvata mi u domata
    - decki ajmo mi do terena Luke Modrica, ima tamo iza one male tribine mjesta za nas
    - ok
    - ok
    - jel ima tko upaljac ili nam je FC i to bacio?
    - a u pm
    - ajde dat ce nam SP kao uvijek, sta se brinete
  • jp23
    2.8k
    "Koji kurac, ovi Cannavaro nam razjebo sobu???"
    "Absolutne sam šokeran"

Edit: preduhitrio me jedan u nizu, sa još jednim kvalitetnim tekstom :ok:
  • Paggini
    32.8k

"Šta ćemo sad :yikes: :yikes: :yikes: ?"

"A oćemo trenirat? :chin: :chin: :brow: "

"vi bi trenirali fkt????? :gasp: :gasp: :gasp: "

"Pa šta ćemo.... :worry: :worry: :worry: "

"Aj ostao mi je bijeli marlboro pola kutije u sobi valjda nije bacio trener.... :down: "
  • jedan u nizu
    10.7k
    "Aj ostao mi je bijeli marlboro pola kutije u sobiPaggini

To Petko naravno salje, i onda jos posalje i gif na kraju

HjUazIQeVhDVlry8dR.gif
  • Paggini
    32.8k
    Petko je tip lika koji je sam sebi svoje skarice protiv Bodoa ugravirao na zippu
  • jp23
    2.8k
    A šta ćemo sa škaricama protiv Lokse???
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.