• jedan u nizu
    10.7k
    Bome tek sam sad skuzio raspored Arsenala sljedecih mjesec dana.
    Moram reci da mislim da imamo sansu, jer im je tempo ubitacan.
    u 34 dana imaju 11 utakmica, u prosjeku igraju svaka 3 dana.

01.01. - Brentford (A)
    04.01. - Brighton (A)
    07.01. - Newcastle (H)
    12.01. - Man Utd (A)
    15.01. - Tottenham (H)
    18.01. - Aston Villa (H)
    22.01. - Dinamo (H)
    25.01. - Wolves (A)
    29.01. - Girona (A)
    02.02 - Man City (H)
    05.02. - Newcastle (H)
  • E46
    993
    Jak raspored al samo je nama alibi za neuspjeh igranje svaka 3 dana.. tako da mislim da im to nece predstavljat problem.
  • Jaro
    8.6k
    A gle, Arsenal je redovno od Wengerovih sampionskoh dana s razlogom u prosinac/sijecanj razdoblju padao na PL ljestvici u sezonama kada bi i krenuo dobro i s nadom u naslov... Pazi, 11 utakmica u mjesec dana, trenutno je 5 clanova sireg prvog tima ozlijedjeno...
  • E46
    993
    Pojacat ce se sigurno sad na zimu, nisu pretjerano trosili ovo ljeto, vjerujem da ce sad malo dodat gasa.
  • vjeko1701
    11.4k
    Ne mogu ni oni prijaviti ko ni mi tako da barem za utakmicu protiv nas ovise o trenutnom kadru.
  • jedan u nizu
    10.7k
    ak raspored al samo je nama alibi za neuspjeh igranje svaka 3 dana.. tako da mislim da im to nece predstavljat problem.E46

englezi se vise zale na tempo utakmica nego mi.
    Ne znam koja ekipa moze bez problema odraditi 11 utakmica u 34 dana.

Uz to nemaju nikakvu stanku, nikakav odmor, nikakve mini pripreme.
    Dok se nasi skijaju i naslikavaju, ovi igraju na novu godinu.
  • emilperska
    7.5k

Nakon naše stanke (VŽ) imaju 7 utakmica od kojih je svaka bitnija jedna od druge maltene.
    To nam povećava šanse, ali to je sve i dalje minimalno..
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    Amo mi bez stresa dobit Istru,Šibenik,Goricu i nekako na guzove Osijek i Rijeku vani.
    Ako se to desi možemo spušit 6 komada od Milana i Arsenala i neće me bit briga ni 1%.
    Bez ovih gore pobjeda nećemo imat ovu temu iduće sezone.
  • Majki2111
    3.6k
    Ove godine će trebat manje od 73 bodova za prvaka. Uz par poraza još smo dalje u igri. I dalje biram drugu fazu LP. :smile:

Naslov s manje od 73 bodova i druga faza LP>>>>Naslov s više od 73 boda i ispadanje u grupi LP
  • PlavacZRima
    350
    PItanje vezano za roster u LP. KADA prođemo u sljedeću rundu kako funkcionira registracija novih igrača, tj. koliki broj ih možemo dodat/zamjenit ?
  • Crni86
    7k
    Mislim da si prije mogao napraviti 3 zamjene. Ne znam da li se nesto mjenjalo po tom pitanju.
  • Ali
    2.4k
    AC Milan bas sad odlucio dovest Conceisao na klupu mjesec dana prije nase tekme i vec je dobio Juve i Inter, ok SuperKup, ali digao ih je strasno.
    Steta bas su mogli dovest ga u ozujku.
  • Šteco
    832
    PItanje vezano za roster u LP. KADA prođemo u sljedeću rundu kako funkcionira registracija novih igrača, tj. koliki broj ih možemo dodat/zamjenit ?PlavacZRima

Do 3 nova igrača, koja su prethodno mogla biti prijavljena za bilo koji drugi klub u bilo kojem natjecanju do nokaut faze, uz ostale klasične uvjete.

Can clubs change their squads again this season? Yes, if they get through the league phase. Ahead of the knockout phase, clubs can register a maximum of three new players by 24:00 CET on 6 February 2025.

Any or all of the players from the above quota of three may have been fielded for another club in the qualifying phase, play-offs or league phase of the Champions League, Europa League or Conference League.

The overall limit of 25 players on List A remains, though, along with the quota of eight locally-trained players.
    UEFA
  • NitkoBitan
    21.6k
    Trener Arsenala nakon jucerasnjeg poraza od Newcastlea.

Mikel Arteta: "Lopta u Carabao Cupu je dosta drugačija od one u Premier ligi."

Da nije bila ispumpana :sweat:
  • Mr Anderson
    9.4k
    Pa igraju s drugačijim loptama nego PL, ali kako njima tako i Newcastleu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.