• DrawTube
    5.8k
    Ogromne vijesti za Zapad Grada :clap: , sad će se ekipa tu još dodatno aktivirati
  • Carrasco
    4.6k
    Nikakva objava na društvenim mrežama za učlanjivanje, čak ni u čestitci za Novu godinu. -
  • NORTE
    13.1k
    Nikakva objava na društvenim mrežama za učlanjivanje, čak ni u čestitci za Novu godinu. -Carrasco

Ni ne treba svaku objavu iskoristit kao poziv na akciju.
    Zaželit sretnu novu godinu u miru.
    Od sutra se može opet učlanjivat i u shopovima.
  • ShanKu
    1.2k
    Komentari po društvenin mrežama su katastrofa, po Instagramu još ne tako, kako na Facebooku.. Sama negativa, panika, ljutnja, razočarenja, pljuvanja po svemu... ne čudi me kaj su spličani zaključali objave, niti malo
  • DrawTube
    5.8k
    klub čestita Božić a ljudi u komentarima samo spominju obitelj upravi

Blago nama s takvim navijacima
  • rioda
    6k
    Okvirno, nekih 70 posto tih komentara su mamićevci i antolićevci s lažnim profilima, a ostatak su oni koji su nasjeli na njihovu priču i samo ponavljaju isto (nema grba na dresu, Možemo, Sanjin itd.). Kao i svugdje u komentarima, prevladava tih 1 posto glasnih. Razumijem one koji su nezadovoljni trenutnim HNL rezultatom i kritika takvih je razumljiva.

Usporedio bih to s drvljem i kamenjem ovdje na Zoni kad je Bjelica smijenjen neki dan, čovjek bi rekao da 99 posto ljudi tako misli, a onda anketa pokaže da je 50-50
  • Paggini
    32.6k
    Dinamo kad je dobro komentari:

"Haha gle ovih glupih tovara haha KME KME HAHA FRITULAAAA HAHA samo kmeče jadnici haha"

Dinamo kad ima sedam bodova manjka u HNLu i rekordan učinak u LP:

"STOKO UBITE SE SVI STA NAM OD KLUBA RADITE UBITE SE MRS IZ KLUBA KO VAS ODABRO ULICA VODI KLUB STRAMOTA STA NAM RADITE DAJTE BJELICI DA KUOUJE ON CE NASLOV DONJET NEĆETE SIGURNO VI"

Jebate, gledam ove naše imbecile i mislim si da su tovari jos i stabilni s obzirom da 20 godina nisu nista osvojili, ne mogu igrati noćne utakmice jer struju ne mogu platiti, igraci im idu jer im provaljuju u stanove, trener im daje plaće, nemaju za bibera, a mi eto kasnimo sedam bodova i u biberu smo totalnom.

Iskreno bih volio sve njih okupiti u neki zajednički čet i baš pitat koji im je kurac svima opcenito. Jasno je meni da ne mogu smisliti upravu iz kojekakvih razloga i da se hrane na krivim izvorima informacija, ali kao, stvarno je razina boleštine koju ni kod tovara ne vidim
  • Hnlovac
    1.4k

Zato bih i rekao da nismo isti - GORI smo.

Smijemo se ovima koji bi nakon 20 godina jada htjeli Kriminalca da im dođe a imamo likove koji ga zazivaju nakon kikseva na polusezoni

Nadam se da neću za života viditi neko tmurno desetljeće kluba gdje bi par sezona bili bez titule jer će mi se dobar dio naseg navijackog puka zgaditi

Najgora stvar od svega je kaj se kad pričam s ljudima o Dinamu i nogometu ponekad više slazem s tovarima nego tatticevcima a Hajduk smisliti ne mogu to dovoljno govori o potonjima
  • Dr Hofmann
    2k
    Imam susjeda 60+ koji valjda ima poster i kip u prirodnoj veličini od Mamića doma.

,,Evo vidiš sad kad nema Mamića kaj se događa u Dinamu, kaj bu Zajec i ovi iz Možemo napravili?'"

Lik je zadnji put na tekmi bio protiv Belišća, ali sve zna o Dinamu i životu općenito. Nema smisla se s takvim likovima uopće raspravljali, ali da je to jedan fenomen doista je. Ne znam, valjda ih je Mamić fascinirao svojim jebanjem majki svima jer su u duši papci i onda im je ono njegovo majmuniranje bilo wow. Valjda takvih kompleksaša ima dosta, ne znam ni sam više, nema takvima pomoći
  • DrawTube
    5.8k
    Čim mi netko listu DP usporedi s Možemo okrenem temu jer shvatim da se ta osoba u Dinamo i politiku kuži kao i petogodišnje dijete

Okrenut temu a ak inzistiraju na tom platit pivu i otic doma
  • Sljeme
    2.7k
    Zato bih i rekao da nismo isti - GORI smo.Hnlovac

Ovo je izlizana floskula koja se stalno provlači po forumu. Svaki dinamovac i onaj najgori je bolji od bilo kakvog tovara.
  • Porculanka
    61
    Šokirana sam javinim istupom nekih ljudi koji nisu obični kibici, nego imaju i funkcije u klubu. Smatram da to treba sankcionirati, jer se tako ne bi trebali ponašati ljudi koji imaju zaduženja u klubu i zastupaju njegove vrijednosti.
    Svatko od nas može imati svoje mišljenje i bez beda ga iznositi u krugu istomišljenika, nakon pete pive se svašta može reći, ali privatno.
  • Hnlovac
    1.4k
    je vidim

Pogotovo ovi na facebooku. Kakve krasne "dinamovce" imamo među navijačima :vomit:

Spremni smo mi na jednako jadne stvari kao Tovari samo što toga hvala Bogu nismo svjesni jer nam je klub i u najgorim danima bolji od južnih luzera
  • mali M
    6.2k
    Ljudi jel se netko sjeća što smo rekli za one Dinamove trening hlačice, jer ih ima za kupiti? U web shopu ih nema
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.