• superhik
    11.9k
    Razumljivo je za međunarodne utakmice pošto bi te objave mogli dijeliti neki strani portali na svojim stranicama, ali za domaće nema smisla
  • rioda
    6k
    Nije mi ovo toliki problem, iako isto više preferiram hrvatski jezik. Mene živciraju objave posvećene pojedinom igraču i šturi opis uz njih. Sad karikiram, ali npr. Stojković zabije dva gola pa se stave 3-4 njegove slike i samo neki smajlić uz to, ili opis iz kojeg nije jasno da je zabio dva gola. Mislim da bi bio jači odjek da kad se nekog za nešto hvali, to i precizira.
  • Jaro
    8.6k
    kako rade veliki klubovi, za internacionalno trziste nek pokrenu "EN" profile i nek objavljuju na engleskom ako za to ima potrebe/interesa/trzista, ali Dinamo je zagrebacki, hrvatski klub pa bi bilo ispravno koristiti hrvatski jezik u objavama...

Primjer:

https://twitter.com/BVB?t=d-m3fSv0EjdgscnWthPsQQ&s=09

https://twitter.com/BlackYellow?t=xMnQZozupcDW9fZFDXuj9g&s=09

Imaju cak i japanski

https://twitter.com/BVBjpn?t=elEwHGXKixmaSa5dxdtAIg&s=09
  • Crni86
    7k
    Zasto nema izjava igraca nakon danasnje utakmice? Di su sad te mudonje koji zaraduju milijune? Sve karakterni momci, svaka vam cast.
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Sramotno je da klub našeg ranga službenim putem ne čestita rođendan Sergeju Jakiroviću.

Čovjeku, treneru, koji nas je odveo do dvostruke krune, uveo u Ligu Prvaka (čijim se plodovima uredno dičimo), a da stvar bude jača, vodio je klub i u aktualnoj sezoni. Nebitno, neka se titraju jaja pojedincima koji se kluba ne sjete ni u spomenarima.

Čestitke su, kao šećer na kraju, uputile gotovo sve Dinamove fan page stranice na društvenim mrežama, uključujući i Zonu.
  • NORTE
    13.1k
    Sramotno je da klub našeg ranga službenim putem ne čestita rođendan Sergeju Jakiroviću.Tongo Doumbia

Niko Kranjčar uno di dinamove društvene!
  • Eduardo
    21.9k
    Čestitke su, kao šećer na kraju, uputile gotovo sve Dinamove fan page stranice na društvenim mrežama, uključujući i Zonu.Tongo Doumbia

Godišnjice, obljetnice, čestitke i slične stvari i jesu naš trademark :smile:
  • Bosskovitz
    13.5k

Kojim to još bivšim trenerima čestitamo rođendane?
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Čestitao se Bišćanu.

Edit - pretpostavljam da ćeš iskoristiti momentum da je Bišćan bivši igrač kluba pa onda.

Samo me onda zanima po kojem kriteriju Sveti prvoborac protiv Familije - Niko Kranjčar zasluži objavu, ili koji se to genijalan “Content creator” sjeti Marija Jozića pa da on zasluži svoju minutu slave, a ne recimo Čačić.
  • Bosskovitz
    13.5k
    pretpostavljam da ćeš iskoristiti momentum da je Bišćan bivši igrač kluba pa onda.Tongo Doumbia

Ne iskorištavam nikakav momentum, pitao sam iz znatiželje jer se ne mogu sjetiti niti jednog bivšeg trenera kojem se čestitalo rođendan. No u pravu si, Bišćan nije samo bivši trener nego je i bivši igrač s gotovo 130 nastupa za Dinamo te bivši kapetan Dinama - u tom kontekstu mu se vjerojatno i čestitalo, čim se nije čestitalo niti jednom drugom treneru.

Zato mi nije jasno zašto si toliko fiksiran na Jakirovića i zašto bi po tvom mišljenju on trebao imati neki poseban, povlašteni status među našim bivšim trenerima?
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Gle, ja sam fiksiran u jednom drugom i pozitivnijem smjeru kad je on tema, ti si ipak u nekom totalno suprotnom, jer se sjećam tvojih komentara o njegovoj ljudskosti, karakteru i slično. Imaš pravo na mišljenje, naravno. Složit ćemo se u dvadeset tema, u dvadeset možda ne i to je to. Ali ako ga nisam ja relevantan komentirati, onda ipak nisi ni ti.

Prvi upis na ovu temu je i dalje moje mišljenje. Dakle potpisnik je uspjeha koji je vezan za ovu sezonu a možda i dugoročnu budućnost/stabilnost kluba. I to ga itekako razdvaja od različitih Peteva ili Cvitanovića. Baš kao što je netko odlučio da će Kranjčar nakon svega dobiti zasebnu objavu prije nekog drugog, tko je to zaslužio puno više. Čista selekcija, za mene notorno pogrešna.

Ne bih više ništa pridodao na ovu temu niti dalje odgovarao, ide se u teški off.
  • Sljeme
    2.7k
    Samo me onda zanima po kojem kriteriju Sveti prvoborac protiv Familije - Niko Kranjčar zasluži objavuTongo Doumbia

Po kriteriju prijateljstva s onim koji je naredio objavu.
  • Bosskovitz
    13.5k
    Gle, ja sam fiksiran u jednom drugom i pozitivnijem smjeru kad je on tema, ti si ipak u nekom totalno suprotnom, jer se sjećam tvojih komentara o njegovoj ljudskosti, karakteru i slično.Tongo Doumbia

Nemam ja problem s njim kao osobom, imao sam problem s njim kao trenerom i njegovim rezultatima, ali ni jedno ni drugo nije relevantno jer od nas dvojice nisam ja onaj koji traži za njega poseban tretman, drukčiji od tretmana kojeg imaju drugi treneri - pritom nisam ni mislio na Peteva i Cvitanovića nego trenere koji su s Dinamom bili jednako ili više uspješni od njega.

Ja samo mislim da on ni po čemu nije zaslužio biti stavljen na neki pijedestal kojem pristup nema ni jedan drugi bivši trener Dinama i da se prema njemu treba odnositi jednako kao i prema drugima. I ne vidim ni približno zašto bi bila klupska sramota, kako ti kažeš, što na taj pijedestal nije stavljen. To je sve.
  • lucky luciano
    341
    Dragi zonaši, mala božićna ekskluziva: u svibnju se u Z centru otvaraju novi fan shop i interaktivni muzej. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.