• Žan
    287
    Pa dobro ljudi daj odjebite od tipkanja 20 nepotrebnih stranica, forum i chat ste zamijenili. Daj administrator reguliraj ove likove sto dnevno napisu 30 nesmislenih postova i tako svaki dan u krug, nekolicina je obesmislila ovu temu skroz.
  • vjeko1701
    11.2k
    Smiri se, mi ćemo regulirati kad je potrebno.
  • Odani Zgd
    13
    Ako je istina da postoji ponuda za Hoxhu,njega bih odmah prodao,dečko se trudi,al jednostavno nije kapacitet za Dinamo.E onda bih potpisao Oršu,uz klauzulu u ugovoru da bude plaćen minimalno uz neki postotak po broju utakmica,s obzirom da je bio dugo ozljeđen i van forme....Mislav je i sam rekao da lova nije problem.
  • Zg123
    779
    Mediji i dio navijaca a vjerujem i dio ljudi u upravi gura ovaj povratak Orsica. Ista stvar je bila i s Bjelicom pa znamo kako je to zavrsilo…pametnom dosta
  • Laugreano
    2.8k
    Vjerujem da ne zele istu gresku napravit kao sa Brodicem, i prodat ga prije nego netko potpise. U ovom slucaju Ivanusec.
  • GOAT
    1.5k

Haaland nema preko 3 dodira sa loptom, Debruyne ne može sastavit 2 uzastopne tekme, ederson loptu ne moze uzhvatit, Walker je ispran ko moja majica sa malonogometnog turnira u Kastel Šukurcu 2012, Silva izgleda kao miš.

Pogledaj koje igrače je olako pustio umjesto da je postepeno išla smjena generacija. Igraci mu jednostavno više nisu gladni kao ni kod nas. Jedan od najboljih trenera ikad ali se i njima desavaju poneke greskice kako onda nece i našima.

Brahim Diaz to Madrid.
    Rodgers to Middlesbrough.
    Palmer to Chelsea.
    Sancho to Dortmund.
    Lavia to Southampton.
    Ko Itakura to Gladbach
    Pedro Porro to Sporting
    Douglas Luiz to Villa.
    Delap to Ipswich.
    Trafford to Burnley
    Allowed Aleix Garcia to leave for free now at Leverkusen and a fully capped Spanish international.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Pa vise dobiju s brzim Djouahrom nego s Orsicem na dugom stapu. Da se vrati na onu razinu na kojoj je bio kod nas, da, ali bi moglo proci pola sezone do toga ako se ikada i ostvari..
  • miro
    5.1k
    Djouahra i Orša usporedba...ne znam baš

Kad se Mislav nakon šprinta izbaci na desnu nogu i odapne s 25 metara
  • Odani Zgd
    13
    Slažem se,al opet krila imamo i više nego dovoljno.Prodaja Brodića je ispalo greška jer si ostao na dva napadača,s tim da je Petko u zadnjih godinu i pol više ozljeđen nego što igra.Ja bih svakako se zahvalio Arberu.
  • Jurki
    14.1k
    Kad se Mislav nakon šprinta izbaci na desnu nogu i odapne s 25 metaramiro

Dal Mislav moze danas napraviti taj sprint? Ljudi pa nije si ftrgel mali prst na nozi, pukli su mu ligamenti. Najgora ozljeda u nogometu kaj postoji.
    Sprdali smo se s tovara, kaj su uzimali invalida Perisica - i kaj je napravil? Jedno veliko nista.
    Bjezal je od duela, od igraca - a krilo ima jos vise takvih duela em obrambenih em napadackih.
  • hardek
    3.6k
    Oršić je za Dinamo klasična lose-lose situacija. Ako ga dovedemo biti će loš i svi će dramit zašto Marić dovodi ozljeđene veterane i da svatko sa Zone može biti SD.

Ukoliko ga pustimo Rijeci, zabiti će 3,4 gola do kraja sezone i ovdje će se pisat zašto smo nakon Pjace, Pašalića, Fruka prepustili i Oršu Rijeci.
  • mlkaskic
    39
    I dalje mi nije jasno zašto stalno pomažemo i šaljemo igrače u Rijeku samo da nas oni stisnu koliko mogu. Dajemo im Jankovića i Rukavinu za 0 eura i opet Mišković ne može normalno pregovarati? Kako to da naši igrači ne vrijede ništa, a njihovi igrači se ne mogu kupiti za manje od 5 milijuna eura? Politika s Rijekom mi je veliki trn u oku, više nam šteti nego da nam pomaže.
  • Facke
    4.6k
    Decki, al najte ziveti v proslosti. Eto vrnuli su nam se Pjaca ,Ademi,Rog. Naprimjer. I kaj su pokazali? Same jednu stvar, da si oni vise nisu isti igraci i da nemreju vise pruziti to kaj su nekad mogli ni priblizne. Jedine Pjaca ima tu i tam svoj dan. I sad jos da uzmeme Orsica teri nije ozbilnoga nogometa igral otkad je otisel iz Dinama. Dapace, visel je male male na Maksimiru i bil na tribine.
    Njegov Southampton igra a on sedi v Maksimirske loze.
    A ste je bil v nogometu zna kak se je teske vrnuti u formu. Pogotove v tim godinama. Najte ziveti v proslosti. Mi trebame igrace teri su odma pojacanje a ne tek mozda za 10 kola.
  • Ivdzo11
    4.9k
    Kako doznaje Germanijak, nitko ne sumnja da će se klubovi na kraju dogovoriti, no zasad je Galešić još uvijek u Rijeci i teško da će potpisati za Modre prije Cannavarova prvog treninga

Dinamo i Rijeka dogovorili su odštetu od tri milijuna eura, plus 500 tisuća bonusa, a Modri su se odrekli 50 posto budućeg transfera Nike Jankovića.

No, detalj zbog kojega još nije sve potpisano leži u pismenoj, službenoj ponudi, koja je iz Maksimira došla na Rujevicu. Dinamo, dakle, želi Galešića platiti u ratama, što nije neobično prilikom transfera, dapače, rijetko se odšteta i plaća odjednom. Ali, Modri su predložili 'odgodu plaćanja' od nekoliko mjeseci. Što znači da prva rata ne bi sjela odmah, već - jednom.

Ili će ga prodati i dobiti novac (barem dio) odmah ili će čekati neku drugu ponudu, u konačnici, možda i zadržati Galešića na Rujevici do kraja sezone. To je taj važan detalj, koji se još mora 'ispeglati'
  • ShanKu
    1.2k
    znači želimo Galešića, ali da im damo novce tek kad prođe prijelazni rok, da se ne bi oni pojačali :lol: dobra!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions