• E46
    953
    Sutra je prozivka, ocekujem barem jedno pojacanje da se predstavi, mislio sam da to budu Galesic i Franjic ali i da je samo Franjic ok, samo da se nesto zakotrlja
  • Droljo
    10.5k
    Nitko nije ni došao a ovod kreće show. Šta će bit kad krenu kapat pojačanja :rofl:
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    jel ovo Lesički napravio acc na zoni?
    Želi Oršića
    Razvijamo Ivanušeca za Feyenord
    Samo još nije rekao da na Oršiću možemo i zaradit :lol:
  • DobriStariTaške
    22
    I cityjeva igra ovisi o rodriju (pokazalo se). Guardiola je čisti neznalica kaj si je dozvolio da mu igra ovisi o zlatnoj lopti. Ćelava prevara
  • bongo
    942

U čemu se očitava kratko pamćenje Dinamovih navijača?
  • austrijanac
    4.9k
    Komentar o Guardioli mi nije bio na popisu stvari koje ću pročitat na ovoj temi u 2025.

Prevario sam se.
  • miro
    5.1k
    Orša uvijek, pogotovo ako prodamo Hoxhu
  • Jurki
    14.1k
    aj napravi jednu uslugicu svima.
    Pogledaj pocetak svake sezone kad je Orsic bil u Dinamu (prvih desetak utakmica) kad je bil u naponu snage.
    Pa ces mozda revidirati svoj stav.
    Orsic je jedan od najvecih ako ne i najveci igrac Dinama ikada ali njemu je trebalo desetak utakmica da dojde na radnu temperaturu.
    Em je bil mlađi em je bil u naponu snage, a trebalo bi i trganje ligamenata uzeti u obzir.
    Pogledaj Pjacu, Roga - fantazija od talenta i kaj naprave jebeni ligamenti.
    Orsic ima 33 godine..
  • Krizy
    49.3k
    Nemate vi pojma o nogometuDobriStariTaške

Dosta dobar start na Zoni. Predviđam dug forumski život.
  • Haza
    7.3k
    Al najnejasnije s Ivanušecom mi je kaj ga dovodiš na posudbu bez otkupne klauzule - dakle razvijaš ga za drugu ekipu. Mogli bismo požalit nedovođenje Orše ako za rijeku na proljeće postane ključni igrač u potencijalnom osvajanju naslova.DobriStariTaške

Ovo je dobra kritika i rizik koji moraš biti spreman imati. Recimo, pitam se, a šta si misli Miško kad nama prodaje Galešića, postoji naravno i rizik da baš on bude presudan u našoj novoj tituli?! Sport i nogomet su općenito puni rizika, a šta će biti za pola godine nitko ne zna to i je draž sporta.
    Ivanušeca dovodimo bez mogućnosti otkupa jer je nerealno da ga trajno vratimo, on je u najboljim godinama i vrijedi barem 5 mil eura, njegov dolazak je produkt lošeg ljetnog prijelaznog roka, odnosno ispravljaju se neke ranije greške.
  • Laugreano
    2.8k
    Mozda da i Soudania vratimo. A mozemo i Tonela. Jedan i drugi su igrali odlicno kad su bili u dinamu.
  • Jos-Optimus
    3.6k
    neee, sad nam treba bek tako da trebamo po Cufrea odmah
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    vratili smo Šokotu i Džemu.
    Dosta za ovaj prijelazni rok :lol:
  • miro
    5.1k
    Malo se podcijenjuje i potencijalna Oršićeva uloga u Rijeci. On će im oslobodit Jankovića za vezu i u kontrama će te s jedne strane napadat Oršić a s druge Pašalić
  • mlkaskic
    39
    Čini mi se da smo svi već otpisali Oliverasa, ili još uvijek netko od vas vjeruje da će zaigrat za Dinamo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions