• E46
    953
    Mislim da je to samo huskanje novinara protiv kluba, treba stati tome jednom na kraj. Sigurno nitko nije toliki debil da u situaciji kad imas novaca se ides sramotit sa odgodom placanja prve rate.
  • Jurki
    14.1k
    ljudi ne uzimaju cinjenice, vec se vode onom "bil je dobar, bit ce opet".
    I tu se ne uzimaju u obzir godine, ozljede, trenutacna forma - bas nist.
    Orsu zelim pamtiti po onim igrama kakve je dal Dinamu, a ne po bespomocnim pogledima kad ga suparnicki igrac otrese.
    I koji trener bi bil tolko lud da na -7 forsira igraca koji je totalno van ritma utakmica, a nama trebaju igraci koji su ko zapete puske.
    "Zajebavali" smo se ovu polusezonu i usrali je - ne trebamo i cijelo prvenstvo.
    Po svim parametrima on nam moze biti samo teret kak god je to grdo i ponizavajuce napisano prema takvoj legendi.
    Od starih legendi se ne zivi, mi moramo stvoriti masinu koja bu napravila rezultat. Sve ostalo je nevazno.

Edit: da se nadovezem na piskaranja Nicote - govedo novinarsko glupo. Kad se potpisuje transfer uvijek se odmah placa prva rata. Konju neobrazovani.
  • rakurs
    539
    Nadam se da je ovo, ako je uopće istina, bilo u stilu "ajde idemo malo prcnut Miška, znamo da neće pristat al ajd", a ne ciganjenje nepotrebno koje će možda dovest do propadanja posla.

Imao je kolega Droljo pravo, treba puhat i na hladno, malo smo svi poletjeli kad su izašla imena. Mislim, bio bi epski debakl da sad zbog ovoga propadne posao.
  • OsamŠest
    4.1k

E moj Ničota, kako nabadaš bezveze, opet u prazno.. :smile:

Edit - kolega @Ivdzo11 referiram se na objavu Germanijaka, a ne tebe..
  • rioda
    6k
    Najsretnije rješenje za nas bi bilo da Oršić ode nekamo u inozemstvo
  • NORTE
    13.1k
    Kad bolje razmislim Hoxhu treba prodati.
    On ne daje puno, u ovoj lošoj sezoni on kao da ne postoji.

Tražio bih iznos jednak kao utrošeno na njega (odšteta + plaće).
    On je jedan od igrača koji ima pravo nastupa u LP i treba to uzeti u obzir prilikom pristanka na ponudu.

Ne smijemo gubiti uloženo u toj situaciji, niti dopustiti da rasprodajemo ugled manjkom pravih opcija u LP protiv velikana.

Kad pričamo o Hnlu mislim da nam treća opcija na lijevom krilu može biti Stojković, kao što i Ivanušec može u vezu.
  • Klenx
    6.3k
    Skroz mi je bizarno da se ovdje uspoređuju Oršić i Ivanušec. Maknimo na stranu emocionalnu vezanost za Mislava i sve što je napravio za Dinamo. Maknimo imena igrača i pogledajmo gole činjenice.

Igrač A kojem je glavni forte brzina, izbačaj i šut ima 32 godine i oporavljenik je od ozljede križnih ligamenata. Zadnju sezonu i pol ima oko 400 minuta nogometa. 4 i pol utakmice. U osrednjem turskom klubu. Bez ikakvog učinka.

Igrač B je u najboljim igračkim godinama sa 26 godina, nema povijest nekih teskih ozljeda i dolazi u kakvoj takvoj formi iz jednog od najboljih nizozemskih klubova jer je ove sezone, nakon što je prošle godine bio praktički standardan, malo više ipak zakucan za klupu.

Igrač A i igrač B su u formi klasa iznad kvalitete lige.
    Ali budimo realni, u ovom slučaju samo luđak bi uzeo igrača A ispred igrača B u situaciji kada ti gori pod petama i radiš sve da budeš prvak.

Uz dužno poštovanje Oršiću, neka slobodno ode u Rijeku. Neka isporuči 10 komada na proljeće i ako se vrati na staro lako ćemo ga vratiti u Dinamo.
    Također ako samo Oršić s 4 i po utakmice zadnju sezonu i pol donese Rijeki titulu, onda mi kao Dinamo imamo puno veće probleme od toga što ga nismo vratili.
  • Jurki
    14.1k
    Ak se npr. Orsa vrati sigurno se bu desilo da mu idioti sa zapada jebu mater jer on ne moze ispratiti igraca, uloviti neku loptu ili prijeci igraca 1vs1. zbog njegovog stanja.
    Orsa to nije zasluzil.
    Nek ode u Rijeku, vrati se u formu - dalje cemo lako.
  • Izet Hajrović
    3.1k
    Nemojte napadati Ničotu zbog ovog članka, vrlo vjerojatno je istina u tim financijskim detaljima, pogotovo poznavajući našu štedljivost. Ali dobro, to će se riješiti valjda.
  • Jurki
    14.1k
    pa moras platiti prvu ratu prilikom potpisa. Pa kakve su to bedastoce?
  • Izet Hajrović
    3.1k
    sve se može dogovoriti, nigdje ne piše u koliko rata će se podijeliti transfer i koji će iznos biti. Nije isto je li rata 200k ili milijun. Rijeci trebaju pare odmah i normalno da tu šteka.

@Haza uletavaj i riješi financijske dubioze :smile:
  • austrijanac
    4.9k
    Nahvatali ste se na nešto, kao da je opce poznato da Germanijak piše samo istinu...
  • Jurki
    14.1k
    ok al u clanku pise da Dinamo ne zeli platiti prvu ratu odmah vec za par mjeseci. To je velika razlika. Ne spominju se iznosi koji su.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Dajte ljudi ne širite paniku,Galešić je naš igrač.
    Logično je da smo išli spustit cijenu ili stavit što više rata u ugovor...svi mi tako radimo kad idemo kupit npr novo auto koje nam se sviđa.
    Pokušamo se ogrebat za 500 ili 1000 eura pa ako prođe prođe...ako ne,Bogu hvala platimo šta se traži i to je to.
    I za Pjacu je bila slična priča pa gdje sad igra?
    Ne kupuje se kilo krumpira nego igrača.
  • Mihaljević
    11k
    Galešić je naš igračMaxova dijagonala

Galešić će bit naš igrač kad Rijeci platimo sve što treba. Da je Galešić naš sutra bi bio na prozivci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions