• Jos-Optimus
    3.6k
    ne, najgore je kad narajca, ali ne da :lol:
  • ShanKu
    1.2k
    Ja čujem, da imamo novog trenera... :sweat: vjerujte mi
  • Nogo
    4.6k
    https://www.transfermarkt.com/esmir-bajraktarevic/profil/spieler/925862

Znam da se pričalo o njemu i da su ga neki željeli dovesti ovdje kod nas. Otkako je počeo igrati za reprezentaciju Bosne, njegova cijena je značajno porasla. Prodan je PSV-u iz New Englanda (MLS) za oko 6 miliona eura.
  • Orc123
    9.7k
    Da spominjao sam ga..na ljeto smo ga mogli dobiti za puno manje
    ....cak je i zaprstio nas na IG.....jedini klub na balkanu kojeg je prstio ali ocito nije bilo kontakta s njim....steta.....jako veliki potencijal....
  • skener
    1.3k
    Galesic trenirao s rijekom, a na zoni mir i spokoj

Sto se događa u novoj godini?
  • Efes Pilsen
    9.4k
    pa reka je covjek da ce se rijesit za 2-3 dana.. nama pripreme ionako pocinju za 2-3 dana
  • vjeko1701
    11.2k
    Sto se događa u novoj godini?skener

Kumulativno 20+ banova u jako kratkom periodu nakon kojeg su zatvorene registracije novih korisnika. xD
  • Ivan0302
    702
    za koji dan je liječnički, ako prođe sve super to je to.
  • Vedraca
    52
    To sto je Raic izjavio je u obicajna Floskula dok se ne dogovore svi Detalji Ugovora! Kao Sto ih cujes U svakoj Ligi i pred svakim Transferom.
  • Ivdzo11
    4.9k
    Kako bude, bit će. Ja sam ovdje i spreman sam". Dečko ima ambicije u životu, imao je ponuda, ali ne želi otići iz Rijeke da ostanu neki repovi. Želi da bude sve OK
  • DobriStariTaške
    22
    Vratite nam Oršu molim vas . U ovom crnom trenutku, to je jedino što će mi vratiti optimizam. Trebat će mu vremena da se vrati na onaj nivo, ali ma makar se nikad ne vratio na približno stari nivo, čovjek je ikona kluba. Dugoročno, nemre bit gori od Hoxhe, a ako je istina da postoji ponuda za Hoxhu, isplativije je dovesti Mislava (koji je rekao da financije nisu problem) i prodati Hoxhu. Dovođenje Ivanušeca na posudbu mi je potpuno nejasno, em ćeš time razvijat tuđeg igrača, em je potpuno van forme, em se koncepcijski nikad nije uklapao u igru s Petkovićem i Baturinom jer ne napada prostor, voli loptu u noge i konstantno ulazi u sredinu (gdje već jesu Bati i Petko), em ćeš stvorit dodatni čep na pozicijama koje on zauzima (lijevo krilo i 10ka; za te dvije pozicije trenutno konkuriraju Pjaca, Hoxha, Stojković, Baturina, Kačavenda, pa čak i Bočkaj ako ostane + Cordoba, Mbuku i Špika koji su također iz nekog razloga proveli određeni dio minuta na lijevom krilu. Ne mogu vjerovat da Marić to ne vidi, al očito štošta ne vidi.
    Stvarno mi idu na kurac mamićevci na zapadu kaj su jedva dočekali ove recentne posrtaje da počnu s vređaonom i podržavat ću još neko vrijeme ovu upravu zbog zasluga za micanje ološa iz kluba i demokratizaciju općenito, ali sve je više situacija koje vrlo loše hendlaju, a ova s Bjelicom (najvećim Dinamovim trenerom 21. stoljeća) je eklatantni primjer toga, kolko god loša bila igra tih par mjeseci. Svakoj upravi treba da nauči radit taj posao i to mi je jasno tak da vjerujem u njih i dalje, a posebno u njihove poštene namjere (nešto što nažalost nismo u klubu imali od osamostaljenja).
    Orša profilno idealno odgovara igri s Petkovićem (a i Baturinom), zar ne vide da će nam ofenzivna igra postat još sterilnija s Ivanušecom na krilu?
  • keppi
    245
    Od informacije da je danas na liječničkom do toga da trenira s Rijekom. Ovo već smiješno... vjerojatno se još traži i postotak od Rukavine.
  • keppi
    245
    Pretpostavljam da moramo i napismeno odustati od Oršića i tko zna što još. Zar nigdje dalje nema igrača za nas, osim onih precijenjenih iz Rijeke.
  • GOAT
    1.5k
    ali ma makar se nikad ne vratio na približno stari nivo,DobriStariTaške

Šta će nam onda? Igramo za trofeje. Ne za sentimentalnost.

Orša profilno idealno odgovara igri s PetkovićemDobriStariTaške

Ne trebamo sve posvetiti Petku. Ne može nam jedan igrač biti smisao igre, neka se on i drugima prilagodi.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Čekajte ljudi...ajmo prikočit.
    Kako netko može bit zadovoljan prijelaznim rokom recimo 1.2.2025?
    Ja ću ovaj prijelazni rok ocijenit 25.5.2025 kad vidim završno stanje na tablici.
    Da sutra potpišemo Olma i Hallera u paketu i spušimo titulu ja taj prijelazni rok smatram neuspješnim.
    Sjetite se šta je bilo u ljetnom prijelaznom roku,pola foruma je svršilo u gaćice na pojačanja,pričalo se je da je Mmaee stoperčina,Cordoba kolumbijska verzija Dokua,Oliveras novi slučaj Olmo,da ćemo pobjeć tovarima 20 bodova...i šta se je dogodilo? Treći smo na tablici,tovari i riječani nam bježe 7 bodova i smaknuli smo već dva trenera.
    Trenutno mi se sviđa kojim putem idemo,vraćanje naših igrača koji poznaju ligu(Ivanušec,Franjić),dovođenje hnl klasa(Galešić) i stranih pojačanja(Taylor)...ponavljam,pojačanja a ne Torente,Oliveras ili Mbuku.

Da ne pričam da se opasno kockamo sa trenerom...ovaj eksperiment sa Canavarom je ravan tome da sad uzmete cijelu ušteđevinu i stavite na crveno!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions