• jedan u nizu
    10.5k

Sada kada dode Pato, Cannavarov miljenik
  • Omake
    4.6k
    Pitanje oko Taylora. On ima oko 900k navodno, ali koliko mu ostane nakon poreza? Koda nije porez u Škotskoj iznimno visok?
  • Ivdzo11
    4.9k
    Raić-Sudar:

Iako su zagrebački mediji objavili da Niko Galešić danas prolazi liječnički pregled u Dinamu, igrač se pojavio na prvoj prozivci momčadi. Sportski direktor Raić Sudar je potvrdio interes Dinama i komentirao situaciju:
    „Mediji svašta pišu, ali ništa još nije dogovoreno. Niko je s nama i na raspolaganju je Rijeci dok se situacija ne razjasni. Očekujemo da će se sve razriješiti u sljedeća 2-3 dana.“
  • Nogo
    4.6k

Kada Dinamo iznenadi i novi/stari stoper je Mmaee :scream:
  • hardek
    3.6k
    Mislim da je nešto divlje tipa 45-50%
  • Maki85
    117
    Da, 48% za taj razred, dobro si ubo, zato i Švedska liga ne može naprijed, a imaju top infrastrukturu.
    Inače, slažem se da je ta škotska amaterska liga bez Celtica i Rangersa, a rekao bih da je i Nizozemska slična, samo ih ima više od 2 na vrhu koji su vrhunski. Ćorić je reko da su ti niži klubovi raspad što se infrastrukture tiče, čak su ga pokrali u svlačionici, a Halilović ako može normalno igrat sa svojim poluprofesionalnim pristupom sportu, onda znamo kolko je sati.
  • ElDorado
    1.2k
    Kaj mi nist nemremo normalno?! Galesic u Rijeci?!
  • Crni86
    7k
    Sutra cemo biti pametniji.
  • NitkoBitan
    21.4k
    Ovi masu ponudama neimenovanih inozemnih klubova i traze koji euro vise, nista cudno i neocekivano od njih.
  • don
    9k
    Kaj mi nist nemremo normalno?! Galesic u Rijeci?!ElDorado

:groan:

da, posao je propao. Navodno Galešić traži 53 eura veću plaću a Marić neda iznad 50...

Galešić je Dinamov igrač.
  • mrgud
    244
    Da je Dinamov nebi bio na prozivci u Rijeci
  • don
    9k
    pa zato i kažem, propa je
  • Droljo
    10.5k
    Velim vam ja. Treba puhat i na hladno.
  • Crni86
    7k
    Navodno Galešić traži 53 eura veću plaću a Marić neda iznad 50...don

Odvojit cu ja ova 3 eura razlike mjesecno. Neka javi Maric na koji racun da uplatim :lol:
  • Dinaminjo
    1.2k
    Pa otisao se gospodski pozdraviti sa ekipom.

Nije to Jakir da ode direkt sa plaze..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions