• Jurki
    14.2k
    kaj nije smanjen broj mogucih posudbi, da jedan klub nema milijardu igraca na sisi.
  • ElDorado
    1.2k
    Špika ima 25 godina inaš je najbrži igrač. Pod Čačkom je igrao svoj najbolji nogomet. Meni je isto dosadio al opet ja mislim da su problem naših krila lopte koje ne dobivaju.
  • Džingis Kan
    8

pa ok, da, ima smisla when you put it that way :)
  • bongo
    966

Mozda mi je promaknulo onda, ali mislim da se izreguliralo upravo ove odnose među klubovima
  • ElDorado
    1.2k
    Jel nam trener slijeće danas?!
  • Mali Zeus
    14.8k
    Jel nam trener slijeće danas?!ElDorado

sutra.
  • Nino Bule
    15.1k

Spikic i orsic ne igraju istu poziciju
  • Blueshadow86
    2.2k
    U ovome trenutku na lijevom krilu imamo Pjacu i Hoxhu. Pretvorimo to u dolazak Ivanušeca i odlazak Hoxhe. Gdje bi vi stavili Oršića da igra pored Ivanušeca i Pjace? Niđe veze.
  • Haza
    7.3k
    Špika ima 25 godina inaš je najbrži igrač.ElDorado

Špika nema nogometnu inteligenciju, ali njegove fizičke predispozicije su top. Što se tiče onoga što on prikazuje na terenu te godišnju plaću koju ima, on je ok rotacijski igrač. Ne znam šta su to ovu jesen više pokazali drugi krilni igrači (izuzev Pjace).
  • ElDorado
    1.2k
    I ostao bi u Dinamu do kraja karijere
  • Džingis Kan
    8

144 utakmica, 20 golova i 12 asistencija za dinamo...kadzior 21 gol i 22 asistencije u 75 utakmica
    nitko nije prilika kao špika dobio, mora gole slike nečije imat u mobitelu, nema druge
  • Mali Zeus
    14.8k
    Što će ti silne predispozicije kad si nogometno glup.
  • Mandelinho
    530
    Arber Hoxha je iznimno talentiran dribler sa odličnim udarcem koji također solidno odrađuje i defanzivne zadatke. Ne razumijem zašto ga se nekolicina želi olako riješiti, jer sam dojma da je zapravo krivi način na koji se on koristio pod trenerom Bjelicom, a možda upravo novi trener iz njega izvuče ono najbolje.

Za Albaniju na Euru je odigrao sasvim dobro, a možda ga Cannavarov stožer uspije naučiti da se prije riješava lopte što mu je zapravo i najveća mana koji vuče iz Belupa dok je bio one-man team.
  • Alkmar1312
    66
    Svatko tko dize spikica u nebi, nek se sjeti protiv gorice izlaska 1 na 1 sa Banicem kad se usrao ko pizda mala kad je trebao pucati, inace treba ga se rijesiti cim prije
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    liga je od tad napredovala.
    Lako se bilo istrest po jadnom Zaprešiću ili Rudešu.
    Sad nema takvih ekipa,danas jedna Loksa ili Istra imaju sasvim solidne ekipe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions