• ElDorado
    1.5k
    Jel nam trener slijeće danas?!
  • Mali Zeus
    15.1k
    Jel nam trener slijeće danas?!ElDorado

sutra.
  • NB86
    15.4k

Spikic i orsic ne igraju istu poziciju
  • Blueshadow86
    2.3k
    U ovome trenutku na lijevom krilu imamo Pjacu i Hoxhu. Pretvorimo to u dolazak Ivanušeca i odlazak Hoxhe. Gdje bi vi stavili Oršića da igra pored Ivanušeca i Pjace? Niđe veze.
  • Haza
    7.9k
    Špika ima 25 godina inaš je najbrži igrač.ElDorado

Špika nema nogometnu inteligenciju, ali njegove fizičke predispozicije su top. Što se tiče onoga što on prikazuje na terenu te godišnju plaću koju ima, on je ok rotacijski igrač. Ne znam šta su to ovu jesen više pokazali drugi krilni igrači (izuzev Pjace).
  • ElDorado
    1.5k
    I ostao bi u Dinamu do kraja karijere
  • Džingis Kan
    16

144 utakmica, 20 golova i 12 asistencija za dinamo...kadzior 21 gol i 22 asistencije u 75 utakmica
    nitko nije prilika kao špika dobio, mora gole slike nečije imat u mobitelu, nema druge
  • Mali Zeus
    15.1k
    Što će ti silne predispozicije kad si nogometno glup.
  • Mandelinho
    557
    Arber Hoxha je iznimno talentiran dribler sa odličnim udarcem koji također solidno odrađuje i defanzivne zadatke. Ne razumijem zašto ga se nekolicina želi olako riješiti, jer sam dojma da je zapravo krivi način na koji se on koristio pod trenerom Bjelicom, a možda upravo novi trener iz njega izvuče ono najbolje.

Za Albaniju na Euru je odigrao sasvim dobro, a možda ga Cannavarov stožer uspije naučiti da se prije riješava lopte što mu je zapravo i najveća mana koji vuče iz Belupa dok je bio one-man team.
  • Alkmar1312
    66
    Svatko tko dize spikica u nebi, nek se sjeti protiv gorice izlaska 1 na 1 sa Banicem kad se usrao ko pizda mala kad je trebao pucati, inace treba ga se rijesiti cim prije
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    liga je od tad napredovala.
    Lako se bilo istrest po jadnom Zaprešiću ili Rudešu.
    Sad nema takvih ekipa,danas jedna Loksa ili Istra imaju sasvim solidne ekipe.
  • ElDorado
    1.5k
    lik zabije glavu u pod i ne vidi ništa drugo. Centaršut nikakav, kombinatorika nikakva. Znači tipični igrač kontri gdje sve sam riješava. Tako nam je donio pobijedu protiv Rijeke.
  • Hebimir Strašni
    29

Orša bi i kao rotacijski i sa jednom zdravom nogom strpao 6-7 komada u polusezoni u ovakvoj ligi ko naša.
  • Paggini
    34.6k
    Meni se Hoxha isto sviđa u driblingu i šutu, ali također često pokaže nogometno neinteligentne odluka.

Primjer - Primanje lopte na 40 metara s dva igrača oko njega. Sučić mu se otvori, a na Hoxhu izađe još jedan igrač. Povratna na Sučića i iskorištavanje rupe u vezi protivnika, a Hoxha navlači trojicu koja se okreću od njega i uletava u prazan prostor oko 16m. To je inteligentna odluka.

Hoxha jako često donosi odluku kad odbije povratnu Sucicu i zaleti se sprintajući u tri igrača i izgubi loptu.

Preprepremalo je dao, nazalost.
  • Haza
    7.9k
    Nitko ne glorificira Špiku, nitko ne kaže da ima kvalitetu za prvotimca, nego da je korektan rotacijski igrač. Jako dobar u defanzivi. Nemam problem s tim da ode, dapače, ali nekad imam osjećaj da je ekipi on kolektivni krivac za sve loše u Dinamu.
    Ja se protiv Gorice sjećam i zicera Kulenovića, ako ćemo na tu tekmu, Špika je imao na toj tekmi asistenciju ako se ne varam.
    Pa nama i Hoxha izgleda kao amater, a na Euru nam je vozao cijelu repku onih 10 minuta što je igrao.
    Cordoba neke tekme nije znao šta radi na terenu, kao i većina naših krila, nešto ide i do trenera.
    Što se tiče usporedbe Kadzior Špika, razlika je generalna u ekipi, mi smo tada bilo top, imali 20 plus bodova od Hajduka, sad ti nitko nije dobio priliku u kontinuitetu, svi igraju u grču, i sad nitko nema dobru statistiku.
    Nama su krila generalno problem, i to ponajviše zbog načina naše igre, nije slučajno da su nam baš sva krila u banani bili ovu jesen, a dobar dio i na proljeće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions