• Str1nger Bell
    1.7k
    Ako Ivanusec dolazi na posudbu do ljeta bez prava otkupa bolje onda da i ne dolazi.Time

Ma da, bolje da raketa Hoxha igra za to vrijeme.
  • austrijanac
    5.2k
    Uz dužno poštovanje svima, prvi dan, meni je prijelazni rok jako obecavajuc.

Očigledno smo svjesni da nama treba velika smjena generacije i prema tome idemo.

Nebi imao ništa protiv toga da prodamo 6-7 igrača u ovih par tjedana, čak i da su neki od tih trenutni "nositelji".
  • ElDorado
    1.5k
    Ja se nebi čudio da uskrsne Olivares
  • Zagreb1992
    1.9k
    +

Koju korist Dinamo ima od njega da je tu samo do ljeta ? Sebe vrati u formu i na kraju se vrati u Feyenord , a mi smo opet na istom
  • BBB Mataa998
    2.1k

Nama treba kvaliteta i imperativ je prvo mjesto. U ovom slucaju je totalno nebitno imamo li pravo otkupa ili ne

Imamo koristi tako sto je on klasa iznad ove lige a mi smo trenutno u minusu na tablici
  • Dani Olmić
    765
    mozda da nas povede do prvog mjesta? S pravim Ivanusecom su nam sanse tri put vece
  • Time
    970

Jasno,ali prvo mjesto nam je imperativ i sljedecu sezonu,i onu iza...
  • Daliban
    4.1k
    Uz dužno poštovanje svima, prvi dan, meni je prijelazni rok jako obecavajuc.austrijanac

Uz dužno poštovanje tebi, meni se čini da su ljudi u klubu totalno pogubljeni i ni sami ne znaju što je problem i što bi trebali rješavati. Povezuje nas se s igračima preko doslovno cijelog terena, sada se spominju i nekakvi potencijalni egzodusi, a sve to upućuje na stanje u kojem se pretresanjem cijele ekipe, na silu i blef, pokušava nekako riješiti probleme koje imamo. Nama trenutno treba fokus, treba nam najbolje što možemo dobiti na problematičnim pozicijama. Ne trebaju nam besmislene rošade na svih 11 i trošenje vremena i resursa na takve egzibicije. Iz svega što čitam uopće ne dobivam dojam da su problemi jasno identificirani, što je morbidno jer je Zajec pred par mjeseci jasno identificirao na kojim nam pozicijama pojačanja trebaju.
  • BBB Mataa998
    2.1k

Da samo sto nam ovu sezonu i ovog trenutka gori pod petama a za sljedecu ili onu tamo imamo vremena dovesti igraca na tu poziciju
  • Paggini
    34.6k

Hahah a brt, ovo je sve pričanje u definitivnostima, kao da ne znaš ovu temu. Ali neki transferi (franjic, galesic) su sigurniji od drugih, pa time i taj ton jbg, zato se zove "rasprave" a ne "potpisani igrači" :cool:
  • Droljo
    11.4k
    Jasno,ali prvo mjesto nam je imperativ i sljedecu sezonu,i onu izaTime

Ali onda na ljeto imaš dužu pauzu, čistu novčanu situaciju i sl. Pa se tada slaže ekipa za lp i novu sezonu gdje možeš gledati dugoročno. Sad je ključno uzeti naslov pa makar sa 10 posuđenih igrača bez prava kupnje.
  • Krizy
    50.5k
    Igrači spomenuti u kontekstu dolaska u Dinamo u 2024.:

Golmani: 1/4
    Filipović, Kahlina, Labrović, Moldovan

Desni bekovi: 1/6
    Pierre-Gabriel, Tudor, Kouao, Silva, Gazibegović, Hashioka

Stoperi: 2/16
    Torrente, Mmaee, Jelenić, Morrison, Lochoshvili, Pongračić, Drkušić, Ghram, Galešić, Mitrović, Radeljić, Lovren, Laifis, Batagov, Ghiță, Kim

Lijevi bekovi: 1/12
    Oliveras, Taylor, Barros, Ćivić, Jurišić, Williams, Barišić, Wdowik, Dahl, Alioski, Frese, Mitaj

Zadnji vezni: 0/9
    Franjić, Belcar, Soldo, Selahi, Haye, Sissoko, Romão, Šunjić, Bistrović

Središnji vezni: 1/7
    Rog, Bulatović, Kochorashvili, Elšnik, Gnezda Čerin, Modrić, Zajc

Ofenzivni vezni: 0/7
    Lekoueiry, Bardhi, Fruk, Sasaki, Wakizaka, Krivak, Putra

Desna krila: 1/8
    Córdoba, Diop, Dele, Akhrib, Florucz, Sylla, Barjaktarević, Šotiček

Lijeva krila: 3/10
    Hoxha, Pjaca, Mbuku, Ivanušec, Oršić, Samorodov, Milanović, Kent, Brekalo, Kabadayi

Napadači: 0/13
    Haller, Bakrar, Matanović, Kevin, Buksa, Beljo, Šimić, Celar, Šporar, Mounié, Mierez, Matković, Ivanović

Od spomenuta 102 igrača u 2024., u Dinamo je došlo deset igrača.
  • Babangida
    51
    Neznam jesam jedini, ali meni je Franjic bas užas od igrača ,nadam se da on nije rjesenje za lijevog bek, a i očekivao sam nove igrače , a ne reciklažu
  • austrijanac
    5.2k

Donekle se slažem s tobom, nisi u krivu, uvijek sam bio tvoj pobornik, no i ovo mi je bolje nego neinercija koju smo vidjeli preko ljeta.

Meni je ovo napredak, za razliku od mrtvoće i štednje preko ljeta.

Ja se prvi ne slažem s dosta imena koje povezuju s nama, no i to mi je draže nego sve prije.

Sjeti se zadnjih 3 godine prijelaznih rokova, gdje nismo apsolutno ništa napravili.
    Da dovedemo ovako 4-5 igrača i onog Mauritanca iz Istre, ja cu bit sretan. Još i Jaga, i to bi bilo top.

Jedini rok gdje sam bio sretan je bio kad smo Perkovića doveli, a taj je isto bio loš.

Trenutno proaktivnost>reaktivnost, tako da veliki plus.
  • Pavinho
    226
    treba nam instant pojacanja za lov na prvo mjesto i sigurnih 30mil od lige prvaka...onda na ljeto sastavljas dugorocnu ekipu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions