• ElDorado
    4.8k
    Prvo i osnovno: Cannavaro mora riješiti našu organizaciju igre ovisnosti o Petkoviću. U tom dobrom smjeru idu i najavljena pojačanja. Jedina moja dvojba su Franjić ili Selahi ali mi takvog igrača trebamo prije svega zbog HNLa i defenzivne tranzicije i to ne kao alternative Mišiću već kao partnera.
  • Crni86
    12.8k
    I to i pasivnost u obrambenom segmentu kad je ekipa na naših 20 metara. Stajanje metar od igrača, bez presinga, udvajanja, ne samo obrane nego i cijelog veznog redaPaggini

Ovo mi je najgori dio. Kada vidis da suparnik ne zna sto bi s loptom, a mi ih samo promatramo i cekamo da im neko rjesenje padne na pamet. Vjerojatno je povezano i sa fizickom spremom i samopouzdanjem.
  • ElDorado
    4.8k
    ja imam osjećaj da ti imas neke svoje kriterije uopće ne uzimajući u obzir kontekst i okolinu u kojoj pojedini igrač igra i može igrati. Tak drvis vec ne znam koliko o tim bjelorusima.
  • Dani Olmić
    1.9k
    Za Ivanušeca plavi agent sa IG već objavio jucer :cool:
  • ElDorado
    4.8k
    i povratne lopte. I to Bjelica u tri mjeseca nije riješio.
  • Paggini
    59.6k
    Cannavaro mora riješiti našu organizaciju igre ovisnosti o Petkoviću.ElDorado

Ono što je pozitivno kod Cannavara, što nitko nije spomenuo je upravo ovo - nema svijest da Dinamo igra s Petkovićem kao sidrunom i da je to ucrtano.

Bjelica je to u prvom mandatu ubacivao, kasniji treneri su to još više radili i Čačić je to zakucao u kamen kao jedini stil igre u napadu koji imamo, pa je Biscan, Jakir pa i Bjelica igrao isti stil igre koji je uzet kao dogmatičan.

Cannavaro nema taj teret, i to me raduje.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Bilo bi dobro da u Ivanušecovu posudbu možemo stavit neku klauzulu od oko 4 milijuna.
    Ako uđemo direktno u LP odma bi istresao tu lovu za njega.
    Top hnl igrač.
    Čovjek je prije godinu i kusur dana pravio razliku protiv Nizozemaca.
  • ElDorado
    4.8k
    Ivanušec mi je ok samo ne znam di bu on nama igrao? Ok Hoxhu treba odmah riješiti. Ali dva ega Pjaca ili Ivanušec? To bu grdo
  • OsamŠest
    5.8k
    Ozbiljnu igračku u ruke dobiva Cannavaro. Ovo će bit zanimljivo..
  • mlkaskic
    278
    Nisam baš siguran u to da bi on htio doći trajno u Dinamo.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    amo se osvetit Ferencvarosu za Mmaeea tako što ćemo im uvalit Arbera.
    Ajmo Mariću!
  • Mihaljević
    13.3k
    pxl-240823-102518162.jpg
    Napokon imamo krilo vrijedno Dinama.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Ivanušec Baturina Pjaca
    Petković
    Ovo djeluje bolesno
  • scooniepenn
    5.1k

Ako cemo iskreno ti si medju prvima koji preuvelicava kvalitetu igraca koji su po tvom ukusu. Ivanovic koji je tvoj liebling primjerice je vrhunski potencijal, a Haller je propao kao zeton. Cisto za razumijevanje i kontekst hrvatska reprezentacija od Dudua nije imala takvu golgetersku masinu kakva je Bjelokoscanin. Mislim, ovo je forum i svasta tipkovnica dozvoljava, ali ima nas dosta ovdje koji pratimo ponesto od nogometa da bismo znali da klasa ostaje klasa. Neka ga samo nasi potpisu pa ces vidjeti sto je stroj za golove.
  • Nogo
    8.4k

Ivanušec, Baturina, Olmo, Pjaca, Petko/Haller

Daj mi vina da se napijeeeem! :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.