• Paggini
    34.5k

I to i pasivnost u obrambenom segmentu kad je ekipa na naših 20 metara. Stajanje metar od igrača, bez presinga, udvajanja, ne samo obrane nego i cijelog veznog reda.

Vjerojatno tome kumuje i fizicka sprema jer nemaju snage presirati i udvajati 90 minuta pa se odmaraju u obrambenom segmentu jer "kolike su šanse da on to zabije" pa se dogodi istra, loksa, gorica, belupo i osijek gdje su šanse, eto, dosta visoke ispale.

unatoč tom jednom golu Qarabagu.Mathiasovi Chageri

Da ne zaboravimo i čudesnu partiju protiv Slovana!
  • Nogo
    4.8k
    Ivanušec se želi vratiti u Maksimir, a 'modri' su već debelo odmakli u pregovorima s njegovim Feyenoordom. I hrvatski reprezentativac bi mogao doći na posudbu do ljeta...

Nadam se da idemo jako ovaj transferni rok!
    :blush:
  • Daliban
    4.1k
    da je Galešić najbrži stoper HNLa i najjači s loptomElDorado

Ma Paušić je mitomančina za svoje bivše igrače. Bez GPS podataka ne možemo znati tko je točno najbrži, možemo samo suditi po dojmu i moj je dojam da nije posebno brz. Što se igre s loptom tiče, Galešić je vjerojatno najprecjenjeniji stoper u HNL-u. Bernauer, Prpić, Marešić, Nekić su neki od najboljih s loptom, neupitno. Sori ako sam kojeg zaboravio, ali Galešić je daleko od toga.

Nadam se da si onda pratio Kevina Miera iz Cruz Azula koji nerijetko i krene preko centra u dribling. Samo on nam je puno preskup.Mathiasovi Chageri

Nisam ga pratio, ali spominjao sam Lapoukhova jer je besplatan.
  • ElDorado
    1.5k
    Prvo i osnovno: Cannavaro mora riješiti našu organizaciju igre ovisnosti o Petkoviću. U tom dobrom smjeru idu i najavljena pojačanja. Jedina moja dvojba su Franjić ili Selahi ali mi takvog igrača trebamo prije svega zbog HNLa i defenzivne tranzicije i to ne kao alternative Mišiću već kao partnera.
  • Crni86
    7.3k
    I to i pasivnost u obrambenom segmentu kad je ekipa na naših 20 metara. Stajanje metar od igrača, bez presinga, udvajanja, ne samo obrane nego i cijelog veznog redaPaggini

Ovo mi je najgori dio. Kada vidis da suparnik ne zna sto bi s loptom, a mi ih samo promatramo i cekamo da im neko rjesenje padne na pamet. Vjerojatno je povezano i sa fizickom spremom i samopouzdanjem.
  • ElDorado
    1.5k
    ja imam osjećaj da ti imas neke svoje kriterije uopće ne uzimajući u obzir kontekst i okolinu u kojoj pojedini igrač igra i može igrati. Tak drvis vec ne znam koliko o tim bjelorusima.
  • Dani Olmić
    758
    Za Ivanušeca plavi agent sa IG već objavio jucer :cool:
  • ElDorado
    1.5k
    i povratne lopte. I to Bjelica u tri mjeseca nije riješio.
  • Paggini
    34.5k
    Cannavaro mora riješiti našu organizaciju igre ovisnosti o Petkoviću.ElDorado

Ono što je pozitivno kod Cannavara, što nitko nije spomenuo je upravo ovo - nema svijest da Dinamo igra s Petkovićem kao sidrunom i da je to ucrtano.

Bjelica je to u prvom mandatu ubacivao, kasniji treneri su to još više radili i Čačić je to zakucao u kamen kao jedini stil igre u napadu koji imamo, pa je Biscan, Jakir pa i Bjelica igrao isti stil igre koji je uzet kao dogmatičan.

Cannavaro nema taj teret, i to me raduje.
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    Bilo bi dobro da u Ivanušecovu posudbu možemo stavit neku klauzulu od oko 4 milijuna.
    Ako uđemo direktno u LP odma bi istresao tu lovu za njega.
    Top hnl igrač.
    Čovjek je prije godinu i kusur dana pravio razliku protiv Nizozemaca.
  • ElDorado
    1.5k
    Ivanušec mi je ok samo ne znam di bu on nama igrao? Ok Hoxhu treba odmah riješiti. Ali dva ega Pjaca ili Ivanušec? To bu grdo
  • OsamŠest
    4.3k
    Ozbiljnu igračku u ruke dobiva Cannavaro. Ovo će bit zanimljivo..
  • mlkaskic
    63
    Nisam baš siguran u to da bi on htio doći trajno u Dinamo.
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    amo se osvetit Ferencvarosu za Mmaeea tako što ćemo im uvalit Arbera.
    Ajmo Mariću!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions