• don
    9k
    šta nam je uradila stara uprava pa sad i za one transfere koji su završena stvar poput Galešića, ima ljudi koji opet pitaju "di je zapelo???"
  • E46
    946
    To bi bilo za sve strane odlicno, ali ipak ajmo se mi okrenuti Mudraziji.
  • Georg Koch
    5.2k
    luas/imas info/ znas ?
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Lupajmo se nogom u guzicu ako Haller prođe liječnički pregled.
    Toliko od mene što mislim o tom transferu a sad krenite sa pljuvačinom po meni.
  • njurci10
    5
    žele ljudi biti sigurni da je gotovo, koliko transfera propadne u zadnji čas.
    Pogotovo kad poslujes s mišem
  • don
    9k
    inače, kada dogovaraš neki transfer, dogovaraš ga kada si siguran i znaš u kakvom je fizičkom stanju, a to ne provjeravaš samo na slijepe oči.
  • Gringo
    271
    ako je istina onda je odlična vijest za nas.

Haller je prošao dvije operacije i kemoterapiju, nije dugo igrao. Iz svega toga je izašao jači.

Potencijalni usmeni dogovor Borussia/Dinamo/Sučić nam ide u prilog oko ove priče.
  • OsamŠest
    4.1k
    Jasno da je Danija teško očekivati, ali mogle bi sve 3 strane profitirati.

Dani će održavati formu, praktički doma. Dinamo će dobiti mega pojačanje u možda i najvažnijoj sezoni (sve se otvara da iduće godine idemo direktno u Ligu prvaka). A sa Barcelonom možemo dogovoriti neki model da ga na ljeto prepustimo besplatno ukoliko preuzmu njegovu plaću.

Gdje god da ode (ako ode), dobit će dugogodišnji ugovor i Barcelona gubi. A opet, ne igrati preko pola godine, nekako ne vjerujem da je ikome u interesu.

Vidjeli smo i veća čuda. Ajde Mariću, ajde Bara.. :wink:
  • Jos-Optimus
    3.6k
    u Leganesu i Bundesligi je imao problema s liječnickim? Frajer je napravio krivi izbor s posudbom, otisao u klub koji jedva centar prijeđe, ako stvarno dođe - to je mega pojačanje i vrlo brzo ceš to vidjeti. Prava devetka, frajer će imati brojke kao Dudu
  • E46
    946
    Bolje je ostat na poluozljedenom igracu i poluamateru, eventualno mozda dovest Andrica on je sigurno bolji od Hallera.
  • Zagreb1992
    1.9k
    Kad se sjetim izjave od Marića gdje je rekao da mu je cilj razvijanje mladih igrača iz omladinske škole i kad čitam ovo sa Hallerom i Barišićem samo mi je pokazatelj da lik nema nikakvu viziju ..
  • E46
    946
    Meni je to pokazatelj da ti vjeruješ svemu sto pročitaš. Vjerujem da nema nista od Barisica, a Haller kao kratkorocna posudba uopce nije pokazatelj da nemas viziju, kako ces ti u prilici gdje si na - 7 razvijati mlade igrace iz skole pogotovo napadaca,jedino da prepustis prvenstvo ljudima koji nemaju za nasut gorivo u kosilicu.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Da tovari potpišu takvog igrača ode bi ih se sprdalo,izgorila bi zona od sprdačine na temi HNL.
    Ne vidim dugoročnu viziju u njegovom dovođenju,ako mislite da nam je potreban za osvajanje HNL-a pa po mom mišljenju i nije baš...ako ne možeš osvojit titulu sa Petkovićem,Baturinom,Pjacom,Mišićem,Sučićem protiv bankrotiranih protivnika koji skupljaju pare po ulici kao romi ispred diska onda ne znam stvarno.
    Ja sam za Galešića,Franjića i Taylora jer će oni bit dio projekta koji će trajat narednih 5 godina.
  • rakurs
    535
    Da tovari potpišu takvog igrača ode bi ih se sprdalo,izgorila bi zona od sprdačine na temi HNL.Maxova dijagonala

Ja baš mislim suprotno, da se Haller dovodi u vezu s Hajdukom ovdje bi vladala blaga panika, a da slučajno dođe u Hajduk ta panika bi postala puno veća i bilo bi pljuvačine po našima zašto se u situaciji gdje nam fali napadač nisu javili čovjeku koji je prije pola godine igrao finale LP, a tovari su to uspjeli.

Činjenica je da nama treba još jedan napadač, ne znam u kakvoj zabludi žive oni koji žele da se SADA dovede mladi napadač koji je ujedno i klasa koja će rješavati utakmice. To je nemoguće sad, vjerujem da će se to tražiti na ljeto, zato se i razmišlja o dovođenju Hallera na posudbu.

Uz sve to rečeno, sumnjam da će ovaj završiti kod nas.
  • Kujtim Shalla
    3.5k
    Vidim ovdje se spominje Olmo, dajte ljudi budite ozbiljni. Ima tema za želje, da ovdje krenemo barem u novoj godini komentirati realne transfere i one što su nam insajderi kojih ima podijelili. Nije iz loše namjere nego da ne lupamo po 50 stranica o ničemu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions