• Bosskovitz
    17.7k
    Kad čitam recenzije za taylora tu, reprezentativac, igra LP u dobrom klubu...zvuči ko mykhaylichenko :blush:Maximo

Ne bih rekao, ima tu puno razlika, od toga da Taylor vrijedi gotovo duplo više od Mykhe do zanimljivosti kako s isto godina ima 11.000 ili čak 60% više odigranih minuta od Mykhe i tri puta više minuta u LP.

Plus, iako ga vjerojatno nije baš najlakše razumjeti, za razliku od Myke sigurno zna engleski :D
  • GOAT
    3.6k
    Uzet cemo u obzir da ne zeli obnoviti ugovor sa Celticom i da mu je volji moment pao. Pretpostavljam da covjek samo odrađuje sto mu je ostalo.

Jedino sto sam ja našao po Twitteru je da je los defenzivno i to je poruka jednog čovjeka a sad koliko je tome za vjerovati ne znam.
  • Maximo
    799

Haha...ma dobro da...nadam se da više nećemo takav LB flop dovest
  • vjeko1701
    16.7k
    Ovo kaj sam stavio je nekih godinu dana staro, prije ovog svega sa ugovorom.
  • hardek
    5.2k
    Možeš složit onaj graf za njega?
  • NitkoBitan
    29.2k
    I like him on the ball, but off the ball he's still very tiny and lacks every physical attribute required for a traditional fullback.

Johnston on the other hand is tall, strong, fast, stamina for days.
    vjeko1701

Kako se cijene fizikalije vani, a nama je dovoljan domaci igrac koji "razumije igru", iako ga otpuse malo jaci vjetar.
  • Dadox
    534
    ne bi vjetovao da netko ima život van foruma i lajkova razmjerno broju objava.Momak, slobodno maštaj,ali ne piši ovdje dezinformacije jer se to nikome ne čita.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    ja ne smijem ni cigari da nešto ne propustim. A rekao ženi kao ne pijem jer ja ću ići po sina kad završi sa feštom pa tek onda ću popiti nešto:lol: mort ću na odvikavanje sa zone
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    ono ko Rebić ,šta kaže šta kaže:lol:
  • Jay
    2.2k
    Koliko ova tema može nabrijati čovjeka nakon svih loših događaja u klubu, nevjerojatno.
    Toliko da razmišljam hoće li klub bombastično ući u novu godinu i ono NG za NG objava točno u ponoć ili da se probudim ujutro ranije.
  • modri-kibic
    611
    Plavi agent na Instagramu najavljuje Ivanušeca
  • Dinamovapriča
    537
    1

Drage Dinamovke, dragi Dinamovci, sretna vam Nova godina 2025.

Neka bude godina mira i sigurnosti, zdravlja, blagostanja, ljubavi, sreće i vrlo uspješna za naš Dinamo!
  • Omake
    10.5k
    Stranica 293 na Skaut sekciji. Bio je među mojim Free Agents edition. Koliko se sjećam solidan defenzivno, odličan ofenzivno.
  • E46
    1.6k
    Odakle sad ovome da Ivanusec dolazi
  • Dani Olmić
    1.9k
    Welcome Ivanušec
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.