• Blue Label
    22

30.4 km/h po Wyscoutu, to ti je red veličine cca nešto sporiji od prime Ramosa.
  • Paggini
    32.4k
    Čitam od ovoga Taylora temu na Celticovom forumu. Skoro svi ga mrze.Medvedgrad

Znači kao i svaka tema svakog igrača na Zoni s iznimkom Sucica i KTCa? HEH!
  • Maximo
    628

A mislim, nisam ga gledo, osim protiv nas...ekipa tu uglavnom kaže da je brutalan
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Ljudi idel rakija sa colom ,pitam za prijatelja
  • Bosskovitz
    13.5k
    Potpišite Dahla ako imate pameti. Taylor nije igrač za Dinamo.Daliban

Neću ulaziti u to koliko se radi o neusporedivim igračkim okolnostima jer je Taylor igrač u zadnjih 6 mjeseci ugovora koji je navodno zainteresiran za dolazak kod nas dok je Dahl tek potpisao za Romu, ergo prvi može doći praktično besplatno ili besplatno dok je za drugog upitno je li uopće na prodaju (Romu "izut iz cipela" ponudom ne možemo, a logičnije je s njihove strane da ga pošalju na posudbu u neki slabiji klub u Serie A); ali ajmo pretpostaviti da zaista postoji dilema između Dahla i Taylora: zašto misliš da je Dahl toliko bolja opcija? Ne prcam te, zanima me.

Taylor je iskusniji, dokazan u jačoj ligi i standardan u nominalno jačem klubu od Dinama, reprezentativac Škotske, iza sebe ima preko 320 utakmica u Škotskoj ligi, 1.500 minuta igre u Ligi prvaka i još 1.300 EL/KL i kvalama. Dahl s druge strane ima 28 utakmica u Švedskoj ligi (Allsvenskan je tri mjesta lošije rangirana od HNL-a, za razliku od SPL-a koji je četiri mjesta bolje rangiran), 41 minutu u talijanskoj ligi i 180 minuta u kvalama za KL.

Po meni su to dva posve neusporediva igrača. Dahl je mlađi, očito ima veći potencijal ali je paralelno s time i uvelike mačak u vreći koji se nigdje nije dokazao da može igrati na nekoj višoj razini od donekle natprosječnog kluba u Švedskoj, dok je Taylor iskusan i provjeren igrač na kojem se neće zaraditi neka lova preprodajom, ali s prije mjeseci pol navršenih 27 godina ima potencijal postati stožerni lijevi bek Dinama za narednih pola desetljeća ako za njega ne stigne neka luda ponuda.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    a šta kad navijači PSG-a uđu na zonu i pročitaju za Martina da je mlito,da ne može trčat 70 minuta i da mu je vrhunac karijere Hoffenheim?
    Mi navijači nismo stručni,pljuckamo po svima i to je tako svugdje.
    Tanka je linija između igračine i promašaja,dovoljan ti je jedan promašen penal ili kiks i to je to gotov si.
  • rioda
    6k
    Plus home grown je pa ti ne ulazi u kvotu za registraciju igrača kod UEFE.hardek

Znači li to da bi imao pravo nastupa protiv Arsenala i Milana?
  • Daliban
    3.8k
    Neću ulaziti u to koliko se radi o neusporedivim igračkim okolnostima jer je Taylor igrač u zadnjih 6 mjeseci ugovora koji je navodno zainteresiran za dolazak kod nas dok je Dahl tek potpisao za Romu, ergo prvi može doći praktično besplatno ili besplatno dok je za drugog upitno je li uopće na prodaju (Romu "izut iz cipela" ponudom ne možemo, a logičnije je s njihove strane da ga pošalju na posudbu u neki slabiji klub u Serie A); ali ajmo pretpostaviti da zaista postoji dilema između Dahla i Taylora: zašto misliš da je Dahl toliko bolja opcija? Ne prcam te, zanima me.Bosskovitz

Dostupan je za posudbu, a s obzirom koliko je malo odigrao i da se Romu povezuje s još nekim bekovima, vjerujem da bi bio dostupan i za posudbu s opcijom otkupa. Zna se da smo Dahla željeli ljetos.

Bio je uvjerljivo najbolji lijevi bek švedske lige. I dalje jako mlad, strašno dinamičan, fenomenalno ubrzanje, dobar nosač lopte, tehnički uredan i jako racionalan s loptom, odlično pronalazi suigrače povratnim loptama, dobar u duelima na tlu. Dečko bi letio terenom. Zamisli Jurišića koji je defanzivno mnogo pouzdaniji, a još više leti terenom.
  • hardek
    3.6k
    Mislim da ne pošto je stariji od 21 godine ali neka me netko ispravi ako je drugačije.
  • E46
    968
    Nesto slicno i kod mene.. i nada zadnja umire
  • Facke
    4.6k
    A ja znam da Crnko oce oba dva i Cordobu i Spikica.
  • Haza
    7.3k
    Zbog toga je i baniran trajno na drugom forumu.Dadox

Na kojim si ti drogama?
  • Maximo
    628
    Kad čitam recenzije za taylora tu, reprezentativac, igra LP u dobrom klubu...zvuči ko mykhaylichenko :blush:
  • E46
    968
    Ja bi da karam Vesnu Zmijanac al ne ide
  • Dadox
    71
    ako ti je samo taj dio sporan-sve ok!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions