• Kujtim Shalla
    3.5k
    ja ne smijem ni cigari da nešto ne propustim. A rekao ženi kao ne pijem jer ja ću ići po sina kad završi sa feštom pa tek onda ću popiti nešto:lol: mort ću na odvikavanje sa zone
  • Kujtim Shalla
    3.5k
    ono ko Rebić ,šta kaže šta kaže:lol:
  • Jay
    250
    Koliko ova tema može nabrijati čovjeka nakon svih loših događaja u klubu, nevjerojatno.
    Toliko da razmišljam hoće li klub bombastično ući u novu godinu i ono NG za NG objava točno u ponoć ili da se probudim ujutro ranije.
  • modri-kibic
    161
    Plavi agent na Instagramu najavljuje Ivanušeca
  • Dinamovapriča
    115
    1

Drage Dinamovke, dragi Dinamovci, sretna vam Nova godina 2025.

Neka bude godina mira i sigurnosti, zdravlja, blagostanja, ljubavi, sreće i vrlo uspješna za naš Dinamo!
  • Omake
    4.6k
    Stranica 293 na Skaut sekciji. Bio je među mojim Free Agents edition. Koliko se sjećam solidan defenzivno, odličan ofenzivno.
  • E46
    937
    Odakle sad ovome da Ivanusec dolazi
  • Dani Olmić
    695
    Welcome Ivanušec
  • rakurs
    535
    Odakle sad ovome da Ivanusec dolaziE46

Isto od kud mu i da će Oršić i Matanović.
  • Blueshadow86
    2.2k
    Sad odjednom svi dolaze. Polako ljudi.
  • pencilneck
    731
    Ivanusec bi bio top pojacanje. Nadam se da to znaci da Hoxha odlazi.
  • NORTE
    13.1k
    Plavi agent na Instagramu najavljuje Ivanušecamodri-kibic

Oko ovog dolaska sam jako pesimističan.
    Naravno sve je moguće, ali dajem možda 5% šanse za ovo.
  • San Lorenzo
    18.2k
    Sad odjednom svi dolaze. Polako ljudi.Blueshadow86

Navala slobodnih i uskoro slobodnih igrača na maksimirska vrata kad se otvori prijelazni rok:

83ef4e2e5ca61f65122d067d2956a1fd.gif
  • Daliban
    3.8k
    Znamo da je dostupan za posudbu, izašlo je u javnost. Ne znam bi li bio zainteresiran doći k nama, ali mi mu možemo ponuditi poziciju startera u klubu koji više-manje redovito igra LP i ima dobru razvojnu reputaciju.

Općenito, nama trebaju dinamični linijski bekovi. Ako mogu odigrati "inverted" je taktički plus, što Dahl može, ali najvažnije nam je da su fizički moćni i mogu pokrivati liniju. Krila su nam loša, a stojim iza tvrdnje da trebamo strateški prebaciti cijeli klub na 442 romb jer nam kvalitetna krila nikada neće biti dostupna osim ako ih sami proizvedemo. Kvalitetni bekovi, s druge strane, hoće.

Uglavnom, sretna Nova svima i čitamo se dogodine.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Ivanušec je top pojačanje za hnl.
    Uglavnom,momci i djevojke sretna svima Nova godina.
    Želim vam Taylora(ok,Dalibanu ipak Dahla),Galešića,Ivanušeca,Beyatta,titulu u hnlu,slavlje na trgu i naravno direktan ulazak u LP(uh kako će ova tema gorit kad budemo 1.6.2025.imali sigurnih 30 milijuna).
    Naravno,želim vam puno zdravlja i uspjeha u novoj godini jer su nogomet i Dinamo ipak sporedne stvari u životu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions