• Jurki
    14.1k
    nema smisla plakati ni za jednim trenerom ni igracem.
    Tak i tak postoje dve vrste trenera:
    oni koji su ili koji ce tek dobiti otkaz.

Klub se odlucil za takav potez, za trenera za kojega se odlucilo. Vrijeme bu pokazalo dal je odluka ispravna.

Jedini minus ove cijele sapunice je kolicina potrosenih eura i dovođenje covjeka koji ima mrsav trenerski staz. I to me jebe najvise.

Uvek sam za stranog trenera, al trenera od kojeg znam kaj ocekivati. Jer od nase struke bome nema srece.. izvrteli smo sva moguca hnl imena.
  • Nogo
    4.6k

Neka odmah produži Čiviću ugovor na još koju godinu :rofl:

Šala, mala..sve u svemu sretno generale u ovom ili nekom drugom trenerskom poslu! :clap:
  • Kruno
    542
    Volio bih da ih preuzme.
  • Marc
    254
    Želim mu da zaista preuzme Fradi pa da se nadjemo iduće godine u LP zajedno na Maksimiru..
    P.S. Nek povede u Fradi i najbolje desno krilo u Hrvata :smile:
  • Jurki
    14.1k
    kaj i Peru odmah posaljemo u paketu?
    Imaju Mađari para nek daju za obojicu 5 milja i vozi.
  • blue heart 72
    1.9k
    Ako Nenek preuzme slučajno Fradi, jesmo li mu svejedno dužni isplatiti otpremninu?
    Ako jesmo, pitam se zakaj se ne napravi model isplata mjesečnih plaća poput ugovora kakav je imao u Berlinu?
  • Crni86
    7k
    kakav je imao u Berlinu?blue heart 72

Mislim da mislis u osijeku. U berlinu mu nikad nije raksinut ugovor sve do dolaska u dinamo.
  • rioda
    6k
    Ako Nenek preuzme slučajno Fradi, jesmo li mu svejedno dužni isplatiti otpremninu?
    Ako jesmo, pitam se zakaj se ne napravi model isplata mjesečnih plaća poput ugovora kakav je imao u Berlinu?
    blue heart 72

Naravno da jesmo kad će ih eventualno preuzeti nakon raskida s nama. Model isplate se dogovara sporazumnim raskidom te je skroz lako moguće da će biti mjesečno
  • blue heart 72
    1.9k
    Možda sam se nejasno izjasnio. Mislio sam da je u Berlinu normalno dobijao plaću unatoč toga što je smijenjen i to u vremenskom razdoblju trajanja ugovora. Međutim eventualnim preuzimanjem nekog drugog kluba (u njegovom slučaju nas), Unionu prestaje obveza plaćanja preostalih mjesečnih plaća
  • mokoxax468
    915
    To je samo tako u Njemačkoj. Pričali su o tome neku večer na Tribini, kod nas to nije slučaj, da se i zaposli, Dinamo mu je po ugovoru dužan isplatiti 6 plaća
  • Mandelinho
    494

Fora filmić, ako se nekome gleda. Čak su potegnuli do ZG-a, do Rakitica, Štimca.

Trebali bi mi ovak na Dinamo+ o primjerice RPG-u :smile:
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    ima li kakva scena sa Lanom Jurčević?
    Daj javi da znam isplati li se gledat :lol:
  • Plava stijena
    307
    Stjelja: Recimo da Dinamu ne krene na bolje i da 1.3 dođe poziv, bi li ga prihvatio?
    Sopa: Gledaj kao dečko sa zagrebačkog asfalta ja bi onog ko odbije taj poziv poslao u Vrapče!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.