• Brusa
    1.9k
    Jakireeeeee! Vrati seeeeee!
  • Droljo
    10.2k
    Nije se nenad trebao vratiti u korporaciju. To se ne radi ako imaš svoje ja ili bar on.
  • Ivan0302
    674
    Znači kad su dali otkaz Jakiru, mi nismo imali trenera 5 6 dana ako se sjećam, zašto onda tad nije doveden Canavarao?
    Zašto se Bjelica doveo onda, da bih se za 3 mjeseca smjenio.
    Sada su imali instant zamjenu za Bjelicu, što jedino znači da su ovo i ranije planirali.
  • NitkoBitan
    21.3k
    Hvala za sve Bjelici. Najveci Dinamov trener u ovom stoljecu, jbg nije islo...
  • San Lorenzo
    18.2k
    Generale oprosti im, neznaju što čine.
  • CastAway1986
    2.3k
    Hvala na ovih 8 bodova u Ligi prvaka i sretno u nastavku karijere!
  • Kia pride
    75
    nadam se da će novi trener napokon maknuti Ristovskog, Ademija i ekipu. Ovaj nije htio ili mogao, ne znam.Ono kad ti mali Mikić skoro otiđe iz kluba. Nadam se da je tome kraj sad.

A uhljebivanje Luke Bjelice na ogromnu plaću i drugog sina također je posebno pišanje po klubu.

Nije više isti nakon onog mandata u Osijeku i nije trebao doći.

Ne kužim ekipu navijača Nenada Bjelice isto ko što nisam kužio ekipu navijača Sergeja Jakirovića.
    Navijajte onda za te ljude, a ne za klubove.
  • pencilneck
    731
    Vecina navijaca Dinama su robovi Bjelicinog prvog mandata i te percepcije se ne mogu osloboditi da objektivno sagledaju njegov ucinak u drugom mandatu. Previse se gleda unatrag, a sve ukazuje na to da to vise nije ni izbliza isti trener, kontekst situacije u kojoj se nalazi nije isti, a mi ocekujemo iste rezultate. Da nam je dojucerasnji trener bio covjek koji ima identican CV kao Bjelica, samo da je prije 5-6 godina imao rezultate u Baselu umjesto u Dinamu, vec bi odavno bio sahranjen od kompletnog navijackog korpusa. Uprava i SD moraju biti iznad toga i uvijek gledati unaprijed - sto nam u ovom trenutku maksimizira sanse preokrenuti situaciju uz sve dostupne informacije koje imaju (a javnost nema niti bi trebala imati), a ne se voditi populizmom.
  • Efes Pilsen
    9.3k
    Mislim da nisi ni ti bas sagledao situaciju na forumu. Upitni su najvise - tajming (znaci prije tjedan dana odradis sjednicu gdje nikih problema nema, a onda 5 dana prije priprema mijenjas trenera) i kompetentnost novog trenera. Nezadovoljstvo bi bilo deset puta manje da je nakon Varazdina odluceno da Bjelica nije to sto se trazilo i da je doveden trener s iskustvom iz Europe.
  • Jaro
    8.6k
    i da se za zamjenu mozda doveo neki trener, a ne bivsa nogometna zvijezda koji malo bi, a malo nebi bio trener i kojem eto nitko nije dao sansu unatoc velikom nogometnom imenu ...
  • The Undertaker
    6.4k
    Po meni, najbliži razlogu je Šola. IO je pročitao Bjeličin izvještaj i planove, oni difamiraju Marićev dosadašnji posao i viziju, klub se odlučio uzde povjeriti Mariću i to je to. Nejasna je uloga Zajeca u svemu tomu ali mislim da on Mariću drži leđa. Idemo dalje.
  • vjeko1701
    11.2k
    Ok, all in na Marića. Do ljeta pukovnik ili pokojnik.
  • Ivdzo11
    4.8k
    Ono što je sasvim sigurno, ako dođe do transfera, ruke bi trljati mogao i zagrebački Dinamo. Naime, hrvatski prvak ima pravo na 10% od sljedećeg Livakovićevog transfera, što je ugovoreno kada je Livaković u Fenerbahce stigao u kolovozu 2023. u transferu vrijednom 6,65 milijuna eura.
  • don
    8.9k
    hvala Neno :heart:

IMG-7152.jpg
  • Captain America
    19.1k
    I kamen bi proplakao :cry:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.