• E46
    983
    Kako je lako ljudima manipulirat, ti sad vrijedas covjeka na osnovu nekog Dalibora koji je napisao da se situacija komplicira, sve i da se komplicira, je li Miskovic govno jer ce prihvatit npr duplo bolju ponudu za Galesica, moze kako hoce on je gazda kluba.
    On bi ispao ovakav i onakav jedino kad bi prodao ili poklonio Galesica nekom za puno manji iznos samo da ne ode u Dinamo.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Nikad se nisam više složio sa kolegom @Nino Bule,brate to bi i ja potpisao. Vrh i stvarno baš ono što treba i što bi smatrao idealnim. Bakrara nisam gledao,trenutno ako se Petko vrati u formu , on je sasvim ok kao rezervna opcija. A poslije imamo vremena ažurirati ,sve je do petka. Sve više od toga je šlag na tortu. A tvoja lista i uprava,klub sd su položili sa ćistom 5icom. Iz tvojih usta u Božije uši
  • Paggini
    32.6k
    Možda je to neki zakašnjeli mail s ponudom za Pašalićarioda

Išao Miško čistiti spam i vidi da je Stuttgart poslao 10 milja za Galešića... Eto sta ti zivot
  • Dalibor
    10
    Info je sigurno tocan, a sad sta ce Miskovic odluciti, ne znam
  • Nogo
    4.7k

I šta se tu Miška pita ako igrač samo želi kod nas.
  • striko
    1.8k
    Valjda smo svi naučili s ovom upravom dok ne vidimo igrača u našem dresu ništa nije 100%.
  • hardek
    3.6k
    Zabili smo 7 golova više od Osijeka i Hajduka koji su na 28 golova. U isto vrijeme smo primili 24 gola u jebenom HNL-u.

Možemo mi dovest još jednog napadača, ali pošteni stoper i lijevi bek su 90% posla u ovom prijelaznom roku.
  • Dalibor
    10

Galesic je ranije imao ponudu Sturma i htio je ici gore, ali Miskovicu je jaca ponuda Dinama. Ajax i ostale price su gluposti
  • Crni86
    7k
    Moguce da je razlog sto ce misic i ademi biti spremni vec za pocetak priprema. I ovdje se ionako pricalo d abi roga bilo dobro produzit jedino zbog lige prvaka posto nema misica i ademija.

Sad dovest selahija i mirni smo.
  • Nogo
    4.7k
    Ne znam jel tko pročitao članak ali ni oni sami ne znaju ide ili ostaje. U par navrata piše da ima još šanse da ostane itd..ovo je samo da se piše.
    Ne kažem da će ostati kod nas ali dok nije službeno, ništa ne vjerujem.
  • Georg Koch
    5.2k
    Hvalim Te Isuse ako Roga ne produzimo.
    Pa pokazao je skoro pa nista u cijeloj polusezoni, osim par (doslovno par) prodora kroz sredinu.
    Nije bio ni blizu prevage na terenu, a to smo ocekivali.
    Hvala mu jer je good boy, ali radje cu davati sanse mladima i gurati ih.
  • blubach
    684
    Hvala na povratnim informacijama :)
    Stvarno ak bi došli Galešić, Taylor, Selahi i Haller, ne bi mogo riječ reći protiv SDa (ovaj transferni rok).
  • E46
    983
    Ako se nije islo u produzenje zato sto selahi dolazi, apsolutno sam za.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions